Canım
Hak etmiyor evet sen ona çok yüz vermissin.
Adamda seni kaybetme korkusu yok. Biliyor ki juliyi kırsa da 2 gülse juli yumuşayacak...
Adam çekinmeden kırıyor seni bu yüzden. Korku yok çünkü rahat...
Aynen, yanımdaki kişi beni mutlu ediyorsa yanımda olmalı. Mutsuz ediyorsa üzüyorsa gider...
O konuya mı geldiRahat durmuyosunuz olaylara karışıyosunuz sonra da korkuyosunuz
Sen şimdi burdan zimbabwe ye kaçsan mune bulur canım merak etme...
yani o beni sevmio sadece onun sevmem mi hoşuna gidio öle olsa bana katlanırmı kiii sevmediği biriyle insan bir gün bile geçiremez kiiii rabişimmm yanlışmıyım :26::26:
Adamda seni kaybetme korkusu yok. Biliyor ki juliyi kırsa da 2 gülse juli yumuşayacak...
Benimkinde de yok kaybetme korkusu:26:bi kere yaşattım bunu ona biraz düzeldi accık yani
Yok sen evlenmiycen öyle çok konuştuk kiama ben çalışıorum mecbur çıkıorummmm
antonyo mu
ynen öle tamda anlattığım gibi cnm bişi yapalım diorum ben istediğim zaman dio bana yaaaaa
nasil takiliyor bilmiyorumki canim arabaeskmi takiliyor :44:
arabesk takilanlar hem kendine hemde karsindakine aci cektirmekten hoslanirlarmis
Canım
Aynen, yanımdaki kişi beni mutlu ediyorsa yanımda olmalı. Mutsuz ediyorsa üzüyorsa gider...
Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın
ama ben çalışıorum mecbur çıkıorummmm
antonyo mu
erkeklere arada bi his ettirecen bu korkuyu yoksa uslanmazlar
Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın
yok pop takılıo
Evet işe yarıyo ama benimki unutuyo bazen
Tabiiki gider. İşleri bizi mutlu etmek çok mu şey istiyoruz?
Seni böle sevdi mi? Bitmiştir...
O zman buluamayacakkadar yoğun ol, senin hayatını ben bilmiyorum detaylı kendine göre bul bişeyler. Sanki babanla konuşmuşsunuzda tam bir babasının kızı olmaya doğru gidiyormuşsun gibi ol. Bak paçaları nasıl tutuşuyor.
erkeklere arada bi his ettirecen bu korkuyu yoksa uslanmazlar
yok pop takılıo
Sağol canımen korktum insanlar :18: benim eski patronda öyleydi isyerine geldinde napcami sasardim :18:
ALLAH yardimcin olsun canim
ha gül kiz söyle
unuttun zaman caktirmadan hatirlatcan ozman
Ben ona hatasız kul olmaz hatamla sev beni diyorum ama anlamıyo ki
O zaman srdar ortaj, demet akalın takılıyordur biri gider biri gelir bana mecbursun elimi sallasam ellisi havaları falan.
Benimki öyle olsun dakkasında alırım façasını aşşağıyaHiç çekemem.
Ama ne kadar mükemmelliyletçi olsada onunda hataları yokmu? Mükemmelliyetçi olmak gibi...
ALLAH iyiligini versinpop takilanlar öylemi
Tehdit ediyorum bu seferde iş ciddiliğini kaybediyo
Biraz düzeldiyse bile yeter
Benimkinde de yok kaybetme korkusu:26:bi kere yaşattım bunu ona biraz düzeldi accık yani
Kara sevda mıdır nedir :2:ben nasıl bu kadar çok sevdim bu adamı yaaaaa basiretim bğlanıo sankiiiiii yüz yüze gelinceeee :18::18:
Tabiiki gider. İşleri bizi mutlu etmek çok mu şey istiyoruz?
Seni böle sevdi mi? Bitmiştir...
O zman buluamayacakkadar yoğun ol, senin hayatını ben bilmiyorum detaylı kendine göre bul bişeyler. Sanki babanla konuşmuşsunuzda tam bir babasının kızı olmaya doğru gidiyormuşsun gibi ol. Bak paçaları nasıl tutuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?