Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimkinde de yok kaybetme korkusu:26:bi kere yaşattım bunu ona biraz düzeldi accık yani

O konuya mı geldi Rahat durmuyosunuz olaylara karışıyosunuz sonra da korkuyosunuz

yok daha gelmedi canim ama geldi gibi kacicam bu olaya gelde karisma zorla karistiriyor

Sen şimdi burdan zimbabwe ye kaçsan mune bulur canım merak etme...

disim fena agriyor belki ondan banlamaz

yani o beni sevmio sadece onun sevmem mi hoşuna gidio öle olsa bana katlanırmı kiii sevmediği biriyle insan bir gün bile geçiremez kiiii rabişimmm yanlışmıyım :26::26:

nasil takiliyor bilmiyorumki canim arabaeskmi takiliyor :44:

arabesk takilanlar hem kendine hemde karsindakine aci cektirmekten hoslanirlarmis

Son düzenleme:
Hak etmiyor evet sen ona çok yüz vermissin.
Adamda seni kaybetme korkusu yok. Biliyor ki juliyi kırsa da 2 gülse juli yumuşayacak...
Adam çekinmeden kırıyor seni bu yüzden. Korku yok çünkü rahat...

ben nasıl bu kadar çok sevdim bu adamı yaaaaa basiretim bğlanıo sankiiiiii yüz yüze gelinceeee :18::18:

Tabiiki gider. İşleri bizi mutlu etmek çok mu şey istiyoruz?

Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın

Seni böle sevdi mi? Bitmiştir...

ama ben çalışıorum mecbur çıkıorummmm

antonyo mu

O zman buluamayacakkadar yoğun ol, senin hayatını ben bilmiyorum detaylı kendine göre bul bişeyler. Sanki babanla konuşmuşsunuzda tam bir babasının kızı olmaya doğru gidiyormuşsun gibi ol. Bak paçaları nasıl tutuşuyor.

Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın

en korktum insanlar :18: benim eski patronda öyleydi isyerine geldinde napcami sasardim :18:

ALLAH yardimcin olsun canim

Ben ona hatasız kul olmaz hatamla sev beni diyorum ama anlamıyo ki

dalgınlıktan adamı avm nin icinde kaybediyorsun

Benimkinde de yok kaybetme korkusu:26:bi kere yaşattım bunu ona biraz düzeldi accık yani
Biraz düzeldiyse bile yeter

ben nasıl bu kadar çok sevdim bu adamı yaaaaa basiretim bğlanıo sankiiiiii yüz yüze gelinceeee :18::18:
Kara sevda mıdır nedir :2:

Maalesef sanırım çok şey istiyoruz. Bunu becerebilen erkek az... Onlara göre kadın mutlu olmaz bir varlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…