Evlenince yüzüne kapatır niye arıyosun diye
Evlenince yüzüne kapatır niye arıyosun diye
evliliktede devam ederse ayni huylari mutlu olmaz diye düsünürm
valla canim bu antoyoyu cözemedim :44: juli seviyor ama neden böyle yapiyor
Dayanamadılar yine.
Çok haklısın. Büyükler anlıyor ya... Ben eşimi tanıştırırken emin bile değldim acabalarım vardı. Ama babam hemen tamam budur dedi.Şaşırdım ama çok haklıymış.
Ben de okudum canım ama böyle ilişki olmaz ki. İnsanlar sevdiğiyle neden beraber olur? Mutlu olmak için. Ama sen mutsuzsun nasl olacak?
Sen de dayanamadın tabiiiYazmasan çatlardın da... Ee mune yine gelse buraya napcan. O zaman bi bardak su da kurtarmaz sizi
Sen de dayanamadın tabiiiYazmasan çatlardın da... Ee mune yine gelse buraya napcan. O zaman bi bardak su da kurtarmaz sizi
değişken kişilikle bi bakıosun dünyanın en romantik adamı bi bakıosun delinin tekiii
değişken kişilikle bi bakıosun dünyanın en romantik adamı bi bakıosun delinin tekiii
çok zor bir durumdayımfarkındyım ömürcümm
Fazla yüz vermişsin biti kanlanmış. Sensiz olabilme ihtimalini koşulsuz sevginden ötürü düşünmüyor bile. İstediği zaman buluşuyorsun e seviyorsun fedakarlık yapıyorsun. O böyle olmasına rağmen devm ediyorsun. Bilmiyor kıymet bilmiyor. Bildirmek lazım bana göre...
Mune geldi gibi ben hürrosumu izlemeye kacicamgözü önünde durmamak lazim :18:
Büyükler tecrübeliler tabi bizim göremediklerimizi görüyolar..Gerçekten aşk insanın gözünü kör ediyo
Mune geldi gibi ben hürrosumu izlemeye kacicamgözü önünde durmamak lazim :18:
demekki senin sevdin kadar kimse sevmemis onu,senin sevginden fazla gelmis simarmis
Ölseler aşklarından yine de yaparlar
Aynen öyle. Tabi evlenince de gerçekler çat çat vuruyor yüzüne çünkü tüm kozlar artık erkekte oluyor maalesef...
Sen şimdi burdan zimbabwe ye kaçsan mune bulur canım merak etme...
nasıllllllllllll :26::26:
CanımHayalcimmmm
Hak etmiyor evet sen ona çok yüz vermissin.kendi kaybettiiii canımmmmmo beni hak etmior
Dayanamadılar yine.
Çok haklısın. Büyükler anlıyor ya... Ben eşimi tanıştırırken emin bile değldim acabalarım vardı. Ama babam hemen tamam budur dedi.Şaşırdım ama çok haklıymış.
Ben de okudum canım ama böyle ilişki olmaz ki. İnsanlar sevdiğiyle neden beraber olur? Mutlu olmak için. Ama sen mutsuzsun nasl olacak?
sevdiklerine aci cektirmek hosunami gidiyor anlamadimki :44:
ama ben çalışıorum mecbur çıkıorummmmBir süre dışarı çıkama, ne biliyim telefonun bozulsun her aradığında ulaşılama bir... Konuştuğunuzda hemen işin çıksın, her ihtiyacı olduğunda hemen koşma yanına. Biraz anlasın sensiz olduğunda neler olacağını.
Evet öyle her şey monotonlaşınca gün yüzüne çıkıyo zaten
Juli antonyoyu bırak bi daha evlenmiycek
Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?