Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evliliktede devam ederse ayni huylari mutlu olmaz diye düsünürm
valla canim bu antoyoyu cözemedim :44: juli seviyor ama neden böyle yapiyor

değişken kişilikle bi bakıosun dünyanın en romantik adamı bi bakıosun delinin tekiii

Büyükler tecrübeliler tabi bizim göremediklerimizi görüyolar..Gerçekten aşk insanın gözünü kör ediyo

evliliktede devam ederse ayni huylari mutlu olmaz diye düsünürm
valla canim bu antoyoyu cözemedim :44: juli seviyor ama neden böyle yapiyor

değişken kişilikle bi bakıosun dünyanın en romantik adamı bi bakıosun delinin tekiii

Fazla yüz vermişsin biti kanlanmış. Sensiz olabilme ihtimalini koşulsuz sevginden ötürü düşünmüyor bile. İstediği zaman buluşuyorsun e seviyorsun fedakarlık yapıyorsun. O böyle olmasına rağmen devm ediyorsun. Bilmiyor kıymet bilmiyor. Bildirmek lazım bana göre...

nasıllllllllllll :26::26:

Büyükler tecrübeliler tabi bizim göremediklerimizi görüyolar..Gerçekten aşk insanın gözünü kör ediyo

Aynen öyle. Tabi evlenince de gerçekler çat çat vuruyor yüzüne çünkü tüm kozlar artık erkekte oluyor maalesef...

Mune geldi gibi ben hürrosumu izlemeye kacicam gözü önünde durmamak lazim :18:

Sen şimdi burdan zimbabwe ye kaçsan mune bulur canım merak etme...

demekki senin sevdin kadar kimse sevmemis onu,senin sevginden fazla gelmis simarmis

yani o beni sevmio sadece onun sevmem mi hoşuna gidio öle olsa bana katlanırmı kiii sevmediği biriyle insan bir gün bile geçiremez kiiii rabişimmm yanlışmıyım :26::26:

Aynen öyle. Tabi evlenince de gerçekler çat çat vuruyor yüzüne çünkü tüm kozlar artık erkekte oluyor maalesef...

Sen şimdi burdan zimbabwe ye kaçsan mune bulur canım merak etme...

Evet öyle her şey monotonlaşınca gün yüzüne çıkıyo zaten

Juli antonyoyu bırak bi daha evlenmiycek

nasıllllllllllll :26::26:

Bir süre dışarı çıkama, ne biliyim telefonun bozulsun her aradığında ulaşılama bir... Konuştuğunuzda hemen işin çıksın, her ihtiyacı olduğunda hemen koşma yanına. Biraz anlasın sensiz olduğunda neler olacağını.

Canım

kendi kaybettiiii canımmmmm o beni hak etmior
Hak etmiyor evet sen ona çok yüz vermissin.
Adamda seni kaybetme korkusu yok. Biliyor ki juliyi kırsa da 2 gülse juli yumuşayacak...
Adam çekinmeden kırıyor seni bu yüzden. Korku yok çünkü rahat...

Aynen, yanımdaki kişi beni mutlu ediyorsa yanımda olmalı. Mutsuz ediyorsa üzüyorsa gider...

sevdiklerine aci cektirmek hosunami gidiyor anlamadimki :44:

Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın

ama ben çalışıorum mecbur çıkıorummmm
Evet öyle her şey monotonlaşınca gün yüzüne çıkıyo zaten

Juli antonyoyu bırak bi daha evlenmiycek

antonyo mu

Antonyoyu bilmiyorum da benimki çok mükemmeliyetçidir..Her şey onun istediği gibi olcak hiç hata yapmıycaksın yaptın mı çıldırıyoben de tam tersi çok rahat bi insanım birazda dalgın

ynen öle tamda anlattığım gibi cnm bişi yapalım diorum ben istediğim zaman dio bana yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…