Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben çok üzülüorummmm ve çevremdekilerde bu durumdan yani benim üzülmemden üzülüolar :26::26:

Sen çok iyi düşün juli kendini belli ediyo belki bi şans bu senin için:26: çevremdekiler derken kim baban mı:26:

Kızlar merhaba ayrıca

şok şok şok flaş flaş flaş fake konu dedektörlerim yanmaya başladı

İntikam denen soğuk yemek konusuna sakın yazmayın olurmu annem.

Banlanacaklar sırada çünkü...

Merhaba

Sonu öyle olur tabi

Selam kızlar julicim, sorununu okudum... Bize laf söylemek düşmez ama bir tavsiyem var sana... Seni her sinirlendiğinde ya da işine gelmediğinde kapı dışarı eder gibi basından atan bir insanla hayatını birleştirmeyi düşünme çok yorulursun üzülürsün... Antonyo cidden baya baya sorunlu biri... Çok mesaj atıyorsun deyip de seni basından savmadı olsun, geçenlerde akrabana selam verdigin için seni arabadan indirmesi olsun, başkasıyla olduğunu çevredekilere söylemesi olsun normal seyler değil. Hakikaten çok sorunlu biri... Seni baya baya üzüyor

Gönülde işte sahip çıkmak gerekiyo bazen

Evet çok mesaj attın ayrılalım diyen insan bunu der mi der:44::44:

Ateşli senin kocan

yok kiz kendi aliskin soguya benide alistirmaya calisiyor sanki kendi disarda calisiyor vin geliyor tiz gidiyor

biz evli oldumuz halde adam isyerindeyken ilgi msj bekliyor,bunlarsa daha sevgili evlenince düsünemiyorum

gercekten sevip benimseyen erkek,sevdini kaybetme korkusu yasar ma bu cok rahat

hosgeldin canim ,benim icin artik hersey cok gec geriye döndüremem ama sus sus nereye kadar

resmen kizlari banlatmak icin acilmis bi konu

Hayalcimmmm

Evlenince yüzüne kapatır niye arıyosun diye

kendi kaybettiiii canımmmmm o beni hak etmior

Merhaba

Sonu öyle olur tabi

Dayanamadılar yine.

Babanı dinlemelisin büyüklerin vardır bir bildiği

Çok haklısın. Büyükler anlıyor ya... Ben eşimi tanıştırırken emin bile değldim acabalarım vardı. Ama babam hemen tamam budur dedi. Şaşırdım ama çok haklıymış.

Ben de okudum canım ama böyle ilişki olmaz ki. İnsanlar sevdiğiyle neden beraber olur? Mutlu olmak için. Ama sen mutsuzsun nasl olacak?

Sen de dayanamadın tabiii Yazmasan çatlardın da... Ee mune yine gelse buraya napcan. O zaman bi bardak su da kurtarmaz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…