işte bi sinirle yapıyolar canım ama bu onları masum göstermiyo tabi
ben çok üzülüorummmm ve çevremdekilerde bu durumdan yani benim üzülmemden üzülüolar :26::26:
Sen çok iyi düşün juli kendini belli ediyo belki bi şans bu senin için:26: çevremdekiler derken kim baban mı:26:
babam annem amcam hepsi anlıo bir sorun olduğunu veee bu sefer herkes zıt düşüo
Haklılar tabişimdiden cephe alcaklar antonyoya
ağzımı çıp bişi diyemiorum zaten cnmmm babamm demişti olmazz diyeee !!!!!
Babanı dinlemelisin büyüklerin vardır bir bildiği
kız pazar güünü 2 ay içinde nikh yapalım dedik bide
Canım bu durumda ne nikahı bi küs bi barış
Canım bu durumda ne nikahı bi küs bi barış
Gönülde işte sahip çıkmak gerekiyo bazengönülllllllllllll
bu adam evliligin 2 günü hadi ananin evine git cok konusoyrsun basim agrittin bile diyebilir
geldim kizlar dondumda geldim fena soguk
Kızlar merhaba ayrıca
şok şok şok flaş flaş flaş fake konu dedektörlerim yanmaya başladı
İntikam denen soğuk yemek konusuna sakın yazmayın olurmu annem.
Banlanacaklar sırada çünkü...
Gönülde işte sahip çıkmak gerekiyo bazen
Evet çok mesaj attın ayrılalım diyen insan bunu der mi der:44::44:
Ateşli senin kocan
Kızlar merhaba ayrıca
şok şok şok flaş flaş flaş fake konu dedektörlerim yanmaya başladı
İntikam denen soğuk yemek konusuna sakın yazmayın olurmu annem.
Banlanacaklar sırada çünkü...
Selam kızlarjulicim, sorununu okudum... Bize laf söylemek düşmez ama bir tavsiyem var sana... Seni her sinirlendiğinde ya da işine gelmediğinde kapı dışarı eder gibi basından atan bir insanla hayatını birleştirmeyi düşünme çok yorulursun üzülürsün... Antonyo cidden baya baya sorunlu biri... Çok mesaj atıyorsun deyip de seni basından savmadı olsun, geçenlerde akrabana selam verdigin için seni arabadan indirmesi olsun, başkasıyla olduğunu çevredekilere söylemesi olsun normal seyler değil. Hakikaten çok sorunlu biri... Seni baya baya üzüyor
yok kiz kendi aliskin soguya benide alistirmaya calisiyor sankikendi disarda calisiyor vin geliyor tiz gidiyor
biz evli oldumuz halde adam isyerindeyken ilgi msj bekliyor,bunlarsa daha sevgili evlenince düsünemiyorum
gercekten sevip benimseyen erkek,sevdini kaybetme korkusu yasar ma bu cok rahat
hosgeldin canim ,benim icin artik hersey cok gec geriye döndüremem ama sus sus nereye kadar
resmen kizlari banlatmak icin acilmis bi konu
Selam kızlarjulicim, sorununu okudum... Bize laf söylemek düşmez ama bir tavsiyem var sana... Seni her sinirlendiğinde ya da işine gelmediğinde kapı dışarı eder gibi basından atan bir insanla hayatını birleştirmeyi düşünme çok yorulursun üzülürsün... Antonyo cidden baya baya sorunlu biri... Çok mesaj atıyorsun deyip de seni basından savmadı olsun, geçenlerde akrabana selam verdigin için seni arabadan indirmesi olsun, başkasıyla olduğunu çevredekilere söylemesi olsun normal seyler değil. Hakikaten çok sorunlu biri... Seni baya baya üzüyor
Merhaba
Sonu öyle olur tabi
Babanı dinlemelisin büyüklerin vardır bir bildiği
yok kiz kendi aliskin soguya benide alistirmaya calisiyor sankikendi disarda calisiyor vin geliyor tiz gidiyor
biz evli oldumuz halde adam isyerindeyken ilgi msj bekliyor,bunlarsa daha sevgili evlenince düsünemiyorum
gercekten sevip benimseyen erkek,sevdini kaybetme korkusu yasar ma bu cok rahat
Haklısın...
hosgeldin canim ,benim icin artik hersey cok gec geriye döndüremem ama sus sus nereye kadar
resmen kizlari banlatmak icin acilmis bi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?