Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kıydılar iboya yaa kahroldum resmen ölümünü seyrederken süloyada bir güzel saydırdım içimden

O daha kötü ya,sülo perde arkasından seyrediyor birde ölümünü

hürremciyim ama pargalıya ben de üzüldüm ama arkadaş insan bu kadar mı havaya girer beadam bilmez misin okuyacak hünkar bakalım bir sonraki hafta ne olacak

günaydınnnn

Günaydın emelişkommmm ibram kendi sonunu azda olsa hazırladı ama hürremin de parmağı var bu ölümde doldurdu süloyu verdii gazı gitti

Afiyet olsun abla ben de yeni içtim

Afiyet olsun sanada canım

Günaydınnnn

Pargalıya ben de çok üzüldüm tüylerim diken diken oldudaha soyu yürümesin diye çocuklarını da boğdurtucak bu nasıl bi şey ya yeğenleri bunlar bu adamın:26:

Başbakan haklı galiba biz savaşlarıyla bilseydik kanuniyi valla nefret ettim:26:

Bu arada nevoş gelelim sana seni dişi pargalı seniiiii bu gece ben uyurken nevoşu boğdurun

Yeğen filan fark etmiyor ki adam kendi öz oğlunun canına kıydırdı

Bunlar tarihin bilinmeyen yanları işte

Naptı nevoş bakalımmmmm

Aşkolsun ben ömür beni korur demiştimGüvendiğim dağlara kar yağdıGünayadın nehaber

Naptı nevoş bakalımmmmm

Eşimde o zamanlar öyleymiş taht kavgasından ne kardeşler ne oğullar öldürülmüş o da yeğenlerini ilerde tehlike olarak görmüş ayyyyy vahşet

Naptı nevoş bakalımmmmm

Ablam hiçbirşey yapmadım ödev dediler ben bugün izinlisiniz dedim kızlaraÖmürün haberi yok ama ondan sonra bu topicte benim sözüm geçer dedim hatta bu topic ben olmasam olmaz dedim,hatta kkda olmaz dedim ne var bunda

Eşimde o zamanlar öyleymiş taht kavgasından ne kardeşler ne oğullar öldürülmüş o da yeğenlerini ilerde tehlike olarak görmüş ayyyyy vahşet

Hırs ve iktidar vardı tabi,kim güçlüyse o kazanmış ..

Ne vahşet hemde yaa

Ben kaçtım kahvaltımızı yapacaz daha,optimuma gideriz herhalde şimdilik plan bu,görüşürüzzz şekerlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…