- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
ah ablam ah nasıl da kıydılar pargalıya..kendisini pek sevmezdim ama valla çok üzüldüm
ben asıl şehzade mustafanın ölüm sahnesini merak ediyorum.
eşim diyor ki senin kalbin o sahneyi izlemeye dayanmaz,ağlamaktan ölürsün
hürremciyim ama pargalıya ben de üzüldüm ama arkadaş insan bu kadar mı havaya girer beadam bilmez misin okuyacak hünkar bakalım bir sonraki hafta ne olacak
günaydınnnn
Afiyet olsun abla ben de yeni içtim
Günaydınnnn nevoşcummmmm
Nehaber ablacım
Ömür hadi gel artık bırak geçmişi:18::18::18:
Ne olsun nevoş ya kızçem kalktı şimdi çıkarım bşrazdan bende
Ömür okuya okuya geliyor haaa
Ohhh ne güzel beraber kahvaltı yaparsınız
Evet geldi az kaldı
Günaydınnnn
Pargalıya ben de çok üzüldüm tüylerim diken diken oldudaha soyu yürümesin diye çocuklarını da boğdurtucak bu nasıl bi şey ya yeğenleri bunlar bu adamın:26:
Başbakan haklı galiba biz savaşlarıyla bilseydik kanuniyi valla nefret ettim:26:
Bu arada nevoş gelelim sanaseni dişi pargalı seniiiii bu gece ben uyurken nevoşu boğdurun
Günaydınnnn
Pargalıya ben de çok üzüldüm tüylerim diken diken oldudaha soyu yürümesin diye çocuklarını da boğdurtucak bu nasıl bi şey ya yeğenleri bunlar bu adamın:26:
Başbakan haklı galiba biz savaşlarıyla bilseydik kanuniyi valla nefret ettim:26:
Bu arada nevoş gelelim sanaseni dişi pargalı seniiiii bu gece ben uyurken nevoşu boğdurun
Yeğen filan fark etmiyor ki adam kendi öz oğlunun canına kıydırdı
Bunlar tarihin bilinmeyen yanları işte
Naptı nevoş bakalımmmmm
Yeğen filan fark etmiyor ki adam kendi öz oğlunun canına kıydırdı
Bunlar tarihin bilinmeyen yanları işte
Naptı nevoş bakalımmmmm
Aşkolsun ben ömür beni korur demiştimGüvendiğim dağlara kar yağdı Günayadın nehaber
Eşimde o zamanlar öyleymiş taht kavgasından ne kardeşler ne oğullar öldürülmüş o da yeğenlerini ilerde tehlike olarak görmüş ayyyyy vahşet
Ama kanuni de pargalıyı korumadı
İyilik senden naber
Eşimde o zamanlar öyleymiş taht kavgasından ne kardeşler ne oğullar öldürülmüş o da yeğenlerini ilerde tehlike olarak görmüş ayyyyy vahşet
Hadi ya yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?