Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ama orda hürrem var Ben sallamadan hürrem olup olmadığına baktım
İyi canım herkes uyuyor ufaklıkla oturuyoruz
Burda hürrem yok ıyyyykkkkk
Eşin evde dimi akşam yokmuş
Hırs ve iktidar vardı tabi,kim güçlüyse o kazanmış ..

Ne vahşet hemde yaa

Ben kaçtım kahvaltımızı yapacaz daha,optimuma gideriz herhalde şimdilik plan bu,görüşürüzzz şekerlerrrrr

İyi gezmeler abla

Bilmiyorum vallahi...
Sulu bir şaka olmalı bu. Kara bela Ayşe'den sonra

ay ben farketmedim valla siz bende daha iyi farkediyorsunuz ajanlar siziiii

İyi akşamlar

Sedanın hayranları çok

hayran mı desek düşman mı orasına karar veremedimmm ama hani tınlamıyorum düşman olarak gören varsa buyursun görsün yanii. Dostluğum tam bir dostluktur ama güvenimi sarstığı zaman düşmanda olmam elimi eteğimi çekerim.. ikiyüzlülüğe yalana tahammülüm yok çok şükür kimsenin dostu givi görünüp düşmanı olmadım kartlarım açıktır benim sevmediğim insana seni sevmiyorum samimi değilsin derim pat diyee...

Hayranlarını istisnayla 'h' lerini atıp yayık ayran gibi sallarız.
İyi akşamlar canım

Bence de var tuhaflık :18: Azaldı etki alanı ama geçmedi hala dişimi tam kontrol edemiyorum. :26:

hahahaayyy süperrr

ayy evet gittim ben başka kitap almaya o da çok okunanlar listesinde zaten merakımdan arkasını okudum anamm dedim bunu alırsam benimki beni oyarrr amaa aliciğimm hele yeni aldığım kitabı okyayımda onuda kütüphanede işler var onlar bitince okybilirim sonra bunu alıcam işyerinde okuyunca nerden bilecek zati sormaz bile ne anlatıyor diye..

Günaydınnnnnnn

Benimki bakar alır arkasını okur belki de biliyodur o kitabi onun için alamam :18:ya da bi ağzını ararım hiç konusunu bilmiyo gibi bakalım ne diycek

Bak sende kabul ettin
Evet inşaallahEvdeyken oturamıyorum gece aklım kalıyor2gündür 11:30da kalkıyor pc başından ben oturuyorum 12de hadi kalk yatalım demeye başlıyor

Kabul ediyorum tabi her şey ortada

Evde olmayınca daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…