- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
Abla gezmeye mi gidiyosunuz bugün
Burda hürrem yok ıyyyykkkkkAma orda hürrem varBen sallamadan hürrem olup olmadığına baktım
İyi canım herkes uyuyor ufaklıkla oturuyoruz
Hırs ve iktidar vardı tabi,kim güçlüyse o kazanmış ..
Ne vahşet hemde yaa
Ben kaçtım kahvaltımızı yapacaz daha,optimuma gideriz herhalde şimdilik plan bu,görüşürüzzz şekerlerrrrr
Görüşürüz ablaHırs ve iktidar vardı tabi,kim güçlüyse o kazanmış ..
Ne vahşet hemde yaa
Ben kaçtım kahvaltımızı yapacaz daha,optimuma gideriz herhalde şimdilik plan bu,görüşürüzzz şekerlerrrrr
Evet taht kavgaları çok olurmuş ve kadınlar çok etkiliymiş sarayda
Oğtimuma gideriz herhaldeee biraz dolaşır gelirizz hadi ben kaçtımmmm geneee by byyyyy
Burda hürrem yok ıyyyykkkkk
Eşin evde dimi akşam yokmuş
Tamam beni boğdurma ozaman bensiz ne yapar bu kk
Evet yok canım
Bilmiyorum vallahi...
Sulu bir şaka olmalı bu. Kara bela Ayşe'den sonra
İyi akşamlar
Sedanın hayranları çok
Hayranlarını istisnayla 'h' lerini atıp yayık ayran gibi sallarız.
İyi akşamlar canım
Bence de var tuhaflık :18: Azaldı etki alanı ama geçmedi hala dişimi tam kontrol edemiyorum. :26:
Handan ablanın önerdiği grinin 50 tonu kitabının özetibana wilyıms bunu hayatta almaz
Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.
Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.
Batar valla senin mesajların olmasa
İyiiiii kaynatırız bu akşam
ay ben farketmedim valla siz bende daha iyi farkediyorsunuz ajanlar siziiii
hayran mı desek düşman mı orasına karar veremedimmmama hani tınlamıyorum düşman olarak gören varsa buyursun görsün yanii. Dostluğum tam bir dostluktur ama güvenimi sarstığı zaman düşmanda olmam elimi eteğimi çekerim.. ikiyüzlülüğe yalana tahammülüm yok çok şükür kimsenin dostu givi görünüp düşmanı olmadım kartlarım açıktır benim sevmediğim insana seni sevmiyorum samimi değilsin derim pat diyee...
hahahaayyy süperrr
ayy evet gittim ben başka kitap almaya o da çok okunanlar listesinde zaten merakımdan arkasını okudum anamm dedim bunu alırsam benimki beni oyarrr amaa aliciğimm hele yeni aldığım kitabı okyayımda onuda kütüphanede işler var onlar bitince okybilirim sonra bunu alıcam işyerinde okuyunca nerden bilecek zati sormaz bile ne anlatıyor diye..
Günaydınnnnnnn
Benimki bakar alır arkasını okur belki de biliyodur o kitabi onun için alamam :18:ya da bi ağzını ararım hiç konusunu bilmiyo gibi bakalım ne diycek
Bak sende kabul ettin
Evet inşaallahEvdeyken oturamıyorum gece aklım kalıyor 2gündür 11:30da kalkıyor pc başından ben oturuyorum 12de hadi kalk yatalım demeye başlıyor
Kitabın adı neymiş:44:
Kabul ediyorum tabi her şey ortada
Evde olmayınca daha rahat
Grinin 50 tonu adı..konusunu okusana bak dün koymuştum seda alıntılamış erotik merotik bi şeyler diyo
Tamam rabişe hava atabilirim o ömür seni öldürtür demişti
Evet öyleDün gündüzde evde değildi çorbayla uğraştım Adaylar artmış ama daha da olur inşaallah
Evet 5 çorba oldu
Ben senin rakiplerine hiç bakmadımbugün bakayım neler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?