Günaydınlar
Günaydın ablaların gülüüüü
pargalıya pek üzüldüm be abla..
hürremden nefret ediyorummmm
Günaydınnnnn meleğimsorma ya akşam kahroldum resmen dizi bitti tek dediğim şey SÜLEYMAN SENİN YATACAK YERİN YOKMUŞ BU DÜNYADA dedim
Gördüm yazmışsın beğeni çaktım hemennnn buna :13::13:
Çayımı içiyorummm kızımda uyuyor hala
Günaydınnnn
Pargalıya ben de çok üzüldüm tüylerim diken diken oldudaha soyu yürümesin diye çocuklarını da boğdurtucak bu nasıl bi şey ya yeğenleri bunlar bu adamın:26:
Başbakan haklı galiba biz savaşlarıyla bilseydik kanuniyi valla nefret ettim:26:
Bu arada nevoş gelelim sanaseni dişi pargalı seniiiii bu gece ben uyurken nevoşu boğdurun
Günaydınnnnnnn
Benimki bakar alır arkasını okur belki de biliyodur o kitabi onun için alamam :18:ya da bi ağzını ararım hiç konusunu bilmiyo gibi bakalım ne diycek
Tehlikeli bi kitap
Bak canım öyle karar ver inan hiç alınmam
Yok canım benim oyum bellikimse kusura bakmasın aramızda kalsın
Evet 5 çorba oldu
Evet okurken kitabı bilen biriyle denk gelsek:18:Ne bileyim
Evet okurken kitabı bilen biriyle denk gelsek:18:Ne bileyim
Sağol canımBen zaten şuan rakip görmüyorum
canım ben baktım rakiplerine yorum yazmadım daha son gönderilenlere ama arkadaşımsın diye demiyorum en uğraştırıcı seninki gibi şu an bende zaten çorba konusu biraz kolay olduğu için uğraştırıcı malzemesi bol olanlara oy vermeyi planlıyorum. Birde safahatindi sanrıım mantı açarak yapılan var hele yüklemel bitsin oy verme başlasın o zaman vericem kararımı.
Evet öyle gizli gizli okumak lazım:18:Kitabı bilen biri olursa kötü
yok aleni okunacak bir kitap dğeil zatenn yaaa gerçi kime ne alla allaaa
Seninkin de çok emek varben bi şehriye çorbasıyla katılsam rakip olur muyum acaba sana
Grinin 50 tonu adı..konusunu okusana bak dün koymuştum seda alıntılamış erotik merotik bi şeyler diyo
Günaydınn kroniğim delimmm
Eline sağlık canımEvet canım normalde çok hızlıyımdırBununla 2 saat uğraştım gerçi foto çekmeklede uğraştım .çekip çekip baktım çünkü telefonda kayboluyor ya aksilik olmasın dedim
Ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
Kitaplarla ilgili takıldığım konuda çok bahsi geçiyor bu kitabın...Genelde sıkıcı bir kitapmış ama erotik yanları oldukça fazlaymış
Ne haber dejavu
Handan abla 3 ünü birden okumuş bi solukta
Handan ablayla ilgili fikirlerim günden güne değişiyor...
Sağol canım bence de öyle olmalıSağol canım ama hiç belli olmaz belki daha güzelleri yapılır Ben beğeni alıyorum o bile yeter bana Yemek yapmak bir sanat benim için çok eğlenerek yapıyorum Bu olmazsa diğerlerinde birşeyler olur ben her türlü yemekte iddialıyım
Evet canım normalde çok hızlıyımdırBununla 2 saat uğraştım gerçi foto çekmeklede uğraştım .çekip çekip baktım çünkü telefonda kayboluyor ya aksilik olmasın dedim
Ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
Kitaplarla ilgili takıldığım konuda çok bahsi geçiyor bu kitabın...Genelde sıkıcı bir kitapmış ama erotik yanları oldukça fazlaymış
Ne haber dejavu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?