Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınn kroniğim delimmm

Günaydın ablaların gülüüüü

pargalıya pek üzüldüm be abla..

hürremden nefret ediyorummmm

şeriatın kestiği parmak acımazmış o zamanlar. Ama bende yutkundum kaldım hanii o sahneye..

naparsın canımm Sülo da gerekeni yapmak zorunda kendini padişahtan üstün gören bir adam var karşısında yoka o ister miydi.. Parça Parça oldu Sülüman.

canım baba bile oğullarını öldürtüyor vezirini öldürtmüş çok mu eğer padişah kendi tahtayyeln bunu oğlunun yıkacağını farkederse onuda gözünü kırpmadan öldürüyor. Yıldırım Bayazıd oğullarını öldürtmüş Kanuniye'de zehirli kaftan göndermiş ama annesi engel olmuş giymesine. Tahta göz dikmek, padişah gibi davranmak en büyük suç o zamanlar ve şeriat kuralları hakim bu zaamndaki yasaların mantığı yok maalesef ama İbrahm2de ayağını denk alsaydı boyundan büyük laflar etmeseydi Hürrem neler dedi İbo için Kanuni tınlamadı o lafları dememiş olsaydı yaşayacaktı. Kendi ipini çekti Hürrem sadece Kanuni'nin haberdar olmasıın sağladı onları Hürrem yazdırmadı yaa..

Günaydınnnnnnn

Benimki bakar alır arkasını okur belki de biliyodur o kitabi onun için alamam :18:ya da bi ağzını ararım hiç konusunu bilmiyo gibi bakalım ne diycek

benimki hiç bakmaz ama yine de eve götürmemem lazım..

Son düzenleme:
Evet 5 çorba oldu

canım ben baktım rakiplerine yorum yazmadım daha son gönderilenlere ama arkadaşımsın diye demiyorum en uğraştırıcı seninki gibi şu an bende zaten çorba konusu biraz kolay olduğu için uğraştırıcı malzemesi bol olanlara oy vermeyi planlıyorum. Birde safahatindi sanrıım mantı açarak yapılan var hele yüklemel bitsin oy verme başlasın o zaman vericem kararımı.

Sağol canım bence de öyle olmalıSağol canım ama hiç belli olmaz belki daha güzelleri yapılırBen beğeni alıyorum o bile yeter banaYemek yapmak bir sanat benim için çok eğlenerek yapıyorumBu olmazsa diğerlerinde birşeyler olur ben her türlü yemekte iddialıyım

Seninkin de çok emek var ben bi şehriye çorbasıyla katılsam rakip olur muyum acaba sana

Evet canım normalde çok hızlıyımdır Bununla 2 saat uğraştım gerçi foto çekmeklede uğraştım .çekip çekip baktım çünkü telefonda kayboluyor ya aksilik olmasın dedim

yanii uğaştırıcı olduğu belli canım ama fotolar çok netti. Zaten severek yapmak lazı off yne mi emek yapcam diye olursa olmuyor. Vayyy hadi bakalım görücez marifetlerini..

Evet canım normalde çok hızlıyımdır Bununla 2 saat uğraştım gerçi foto çekmeklede uğraştım .çekip çekip baktım çünkü telefonda kayboluyor ya aksilik olmasın dedim

iyi etmişsin çok netti.

Ben çıkıyorum kızlar görüşürüz

görüşürüzz..

Kitaplarla ilgili takıldığım konuda çok bahsi geçiyor bu kitabın...Genelde sıkıcı bir kitapmış ama erotik yanları oldukça fazlaymış

Ne haber dejavu

eet aynen öyle bende arkasındaki özetine baktım kitapçıda ama başka bir kitap almaya gitmitim onu aldım bunu sonra alıcam.

iyiyim tatlımm içimde bir sıkıntı var bugün hemen geçsin istiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…