Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

[video=youtube;j8EVgk0Z16I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j8EVgk0Z16I[/video]

off yaz günü kumsal deniz nasıl özledimm ama bu sene tatil yapamıcamm tatilimi tüp bebek tedavisi için harcıcam ama 2.aşılama tutarsa giderim tabii yıllık iznimde.

Günaydın tatlımm özlettinn..

yok yoğun bakımdaymış ama drlar da bir açıklama yapmamış :26:

Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerim

Günaydın kuzum, canım benim

Evet, neler söyledi bana çok kırıldım

Ahh canım yaa neden yapıyor böyle senin de biliyor durumunu. Off gıcık işteee.. sanki senin işin çok koay burada bu halde. Şu adamlar ağızlarından çıkanlara bir dikkat etselerr.. özel değilse ömür bana da gönderse öm ile ne oldu ne dedi böyle oldun sen ama yok özel dersen anlarım canım alınmam.. lütfen kendini düşün biraz boşver..

Tamam canım gözdoş izin verirse kopyala yapıştır yaparım

Tamam canım gözdoş izin verirse kopyala yapıştır yaparım

tamam valla merak ettim yaa gözoşu bu kadar kıracak ne dedi bu öküz.. Hakediyor iştee yaaa.. Kızcağızın halini zaten biliyor biraz alttan alsa ne olur sanki incileri mi dökülür.. Okur mu acaba ziyeretçi ayağına hayatım tehlikede mii :26:

Hepimizin hayatı tehlikede sanırım

Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerim

Günaydın kuzum, canım benim

Evet, neler söyledi bana çok kırıldım

Bizde geziyorsundur diye düşünüyorduk Ne dedi :26::26::26:

Sen anlatırken bile bunalıma girdim ben ya

Skjskjsjksjksjksjksjksjk
Duy duy albert efendi, herkes anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…