- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Neler söyledi yine bu da çenesini hiç tutamayanlardan
Okur mokur burayı dur özel mesajla atayım :26:
Evet, neler söyledi bana çok kırıldım
Okur mokur burayı dur özel mesajla atayım :26:
bazen çok kızıyom şu alberte ya
burayı mı okur????
[video=youtube;j8EVgk0Z16I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j8EVgk0Z16I[/video]
Günaydın
Günaydın lake...Neden yaptın bu işkenceyi kendine
Milliyette flaş haber olarak vefat etti diye çıktı şimdi baktım oğlunun twitterdan yazdığı babam için dua edin olarak değiştirmişlerÖlmemiş sanırım :44::44::44:
Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerim
Günaydın kuzum, canım benim
off yaz günü kumsal deniz nasıl özledimm ama bu sene tatil yapamıcamm tatilimi tüp bebek tedavisi için harcıcam ama 2.aşılama tutarsa giderim tabii yıllık iznimde.
Günaydın tatlımm özlettinn..
yok yoğun bakımdaymış ama drlar da bir açıklama yapmamış :26:
Ahh canım yaa neden yapıyor böyle senin de biliyor durumunu. Off gıcık işteee.. sanki senin işin çok koay burada bu halde. Şu adamlar ağızlarından çıkanlara bir dikkat etselerr..özel değilse ömür bana da gönderse öm ile ne oldu ne dedi böyle oldun sen ama yok özel dersen anlarım canım alınmam.. lütfen kendini düşün biraz boşver..
Tamam canım gözdoş izin verirse kopyala yapıştır yaparım
tamam valla merak ettim yaa gözoşu bu kadar kıracak ne dedi bu öküz.. Hakediyor iştee yaaa.. Kızcağızın halini zaten biliyor biraz alttan alsa ne olur sanki incileri mi dökülür.. Okur mu acaba ziyeretçi ayağına hayatım tehlikede mii :26:
Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerim
Günaydın kuzum, canım benim
yok bee ama çok üzüldüm müslüm babaya ,çünkü çok salakça işler yapıyodu filmde
filmin konusu şöyle
iflas eden bi adam ölür ve yazdığı vasiyetnamede kızını müslümün korumasına almasını ister.Kız liseye gidiyo bu arada ve müslüm baba şarkıcı bi de ufak bir ayrıntı müslüm babanın sigara viski felan içen bi annesi var.müslüm zengin.
Sonra müslüm kıza aşık oluyo.Kızın bi sevgilisi olduğunu öğreniyo.Sevgilisini dövdürtüyo,kız öğreniyo evden kaçıyo gidiyo sevgilisiyle evleniyo sonra müslüm ölüyo.
İntihar ediyo ama nasıl anlamadım o sırada ekrana bakmıyodum bi baktım müslüm yerde,mezarlıkta annesi sarışın sevgilisi ağlıyo ve son yazısı.film çok kısaydı.Bi de müslümün eroin bağımlısı sarışın bi sevgilisi vardı başta müslüm onu bataktan kurtarıyodu yani ilk sahnede hastaneden alıp eve götürüyodu biz anlıyoduk.Sonra eve gelen kıza aşık olunca o kadına ben aşık oldum senden saklayamam diyodu ,o kadın da tamam o zaman git benim için yeterince iyilik yaptın diyodu.
Ay gözdoş bayılacam şimdi maydanoz yiyorum
okuyabilir, çünkü geçen bana, boş boş ne konuşuyorsun o forumda didibazen çok kızıyom şu alberte ya
burayı mı okur????
okuyabilir, çünkü geçen bana, boş boş ne konuşuyorsun o forumda didi
Herkes sustu mahsülcanı bekliyorMerak içindeyiz mahsül...
Bize boş insan mı demek istemiş şimdi anlayamadım ben tam olarak
tamam valla merak ettim yaa gözoşu bu kadar kıracak ne dedi bu öküz.. Hakediyor iştee yaaa.. Kızcağızın halini zaten biliyor biraz alttan alsa ne olur sanki incileri mi dökülür.. Okur mu acaba ziyeretçi ayağına hayatım tehlikede mii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?