Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydııııııınnnnn

dün işten çıktım alışveriş merkezine gittim güya abime hediye alacaktım ama hiçbirşey alamadım dolandım durdum,yemek yedim eve geldim.Biraz kitap okudum sonra ojelerimi değiştireyim ,çamaşırları asayım ayak bakımımı yapayım derken sinema kanalını açtım ki müslüm filmi bi de gece gece müslüm filmi izledim ve itirazım var şarkısı beynime kazındı.Şimdi youtube fizy falan engelli olmasa indirip dinlerdim

Erotik falan diyo

Bi kere mezarına tüküreceğimi izledim de bunu da ona söyledim salak gibiadam interneti kapatıyodu:26:ay gözdoşla ne kötü olmuştuk o zaman neyse ki kapattırmadı:26:

Biz sana anlatırız o halde...

Ölmüş mü yoğun bakımda demişti oğlu ama durumu kötüydü:44:ben hiç sevmem o amigoyu

Beyin ölümü gerçekleşmiş...Ben de sevmezdim ama şaşırdım çok...Ölüm kimseye yakışmıyor

valla baktım şimdi oğlu açıklama yapmış yoğun bakımda demiş. Stent yenilenmiş safra kesesindeki kalbi durmuş ameliyatta ama çalıştırmışla tekrar yoğun bakımdaymış şimdi. Ben de bazı görüşlerini sevmem, hükümet yalakası görürürüm habercilik anlayışı ve yazıları öyledir haber sunmasını da sevmem iki lafı bir araya getiremez ama yine de gelmiş en iyi habercilerden biridir trt zamanlarından Allah şifa versin...

Süpermis ama ben bu tarz kitaplar okuyamiyorum. Midem bulanıyor...
Bir keresinde bu tarz kitap elime gecti, arkadasım almıştı. Sinirim bozuldu okurken yarisinda, yırtıp attım çöpe :2:
Niye miden bulanıyo
Biz sana anlatırız o halde...

Beyin ölümü gerçekleşmiş...Ben de sevmezdim ama şaşırdım çok...Ölüm kimseye yakışmıyor

Eşimi aradım sordum bende resmi bi şey yokmuş ama durumu kritikmiş allah yardımcısı olsun ne diyelim ben hiç onun yüzünden kanal d haberleri izlemezdim

Niye miden bulanıyo

Eşimi aradım sordum bende resmi bi şey yokmuş ama durumu kritikmiş allah yardımcısı olsun ne diyelim ben hiç onun yüzünden kanal d haberleri izlemezdim

ben arada bakıyordum güldürüyordu adam benii biraz hükümer tarafında olmasını sunumunu beğenmesem de enteresan şekilde o sunumu samimi geliyordu bana Allah şifa verir İnşallah yaaa..

[video=youtube;POO-gW62e4k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=POO-gW62e4k[/video]

[video=youtube;j8EVgk0Z16I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j8EVgk0Z16I[/video]

Günaydın lake...Neden yaptın bu işkenceyi kendine

Milliyette flaş haber olarak vefat etti diye çıktı şimdi baktım oğlunun twitterdan yazdığı babam için dua edin olarak değiştirmişler Ölmemiş sanırım :44::44::44:

Günaydın lake...Neden yaptın bu işkenceyi kendine

yok bee ama çok üzüldüm müslüm babaya ,çünkü çok salakça işler yapıyodu filmde
filmin konusu şöyle
iflas eden bi adam ölür ve yazdığı vasiyetnamede kızını müslümün korumasına almasını ister.Kız liseye gidiyo bu arada ve müslüm baba şarkıcı bi de ufak bir ayrıntı müslüm babanın sigara viski felan içen bi annesi var.müslüm zengin.
Sonra müslüm kıza aşık oluyo.Kızın bi sevgilisi olduğunu öğreniyo.Sevgilisini dövdürtüyo,kız öğreniyo evden kaçıyo gidiyo sevgilisiyle evleniyo sonra müslüm ölüyo.

İntihar ediyo ama nasıl anlamadım o sırada ekrana bakmıyodum bi baktım müslüm yerde,mezarlıkta annesi sarışın sevgilisi ağlıyo ve son yazısı.film çok kısaydı.Bi de müslümün eroin bağımlısı sarışın bi sevgilisi vardı başta müslüm onu bataktan kurtarıyodu yani ilk sahnede hastaneden alıp eve götürüyodu biz anlıyoduk.Sonra eve gelen kıza aşık olunca o kadına ben aşık oldum senden saklayamam diyodu ,o kadın da tamam o zaman git benim için yeterince iyilik yaptın diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…