Nasıl ama
Wili hayatta almaz :26:
Erotik falan diyo
Bi kere mezarına tüküreceğimi izledim de bunu da ona söyledim salak gibiadam interneti kapatıyodu:26:ay gözdoşla ne kötü olmuştuk o zaman neyse ki kapattırmadı:26:
Ölmüş mü yoğun bakımda demişti oğlu ama durumu kötüydü:44:ben hiç sevmem o amigoyu
Niye miden bulanıyoSüpermisama ben bu tarz kitaplar okuyamiyorum. Midem bulanıyor...
Bir keresinde bu tarz kitap elime gecti, arkadasım almıştı. Sinirim bozuldu okurken yarisinda, yırtıp attım çöpe :2:
Biz sana anlatırız o halde...
Beyin ölümü gerçekleşmiş...Ben de sevmezdim ama şaşırdım çok...Ölüm kimseye yakışmıyor
Niye miden bulanıyo
Eşimi aradım sordum bende resmi bi şey yokmuş ama durumu kritikmiş allah yardımcısı olsun ne diyelim ben hiç onun yüzünden kanal d haberleri izlemezdim
Günaydııııııınnnnn
dün işten çıktım alışveriş merkezine gittim güya abime hediye alacaktım ama hiçbirşey alamadım dolandım durdum,yemek yedim eve geldim.Biraz kitap okudum sonra ojelerimi değiştireyim ,çamaşırları asayım ayak bakımımı yapayım derken sinema kanalını açtım ki müslüm filmi bi de gece gece müslüm filmi izledim ve itirazım var şarkısı beynime kazındı.Şimdi youtube fizy falan engelli olmasa indirip dinlerdim
valla baktım şimdi oğlu açıklama yapmış yoğun bakımda demiş. Stent yenilenmiş safra kesesindeki kalbi durmuş ameliyatta ama çalıştırmışla tekrar yoğun bakımdaymış şimdi. Ben de bazı görüşlerini sevmem, hükümet yalakası görürürüm habercilik anlayışı ve yazıları öyledir haber sunmasını da sevmem iki lafı bir araya getiremez ama yine de gelmiş en iyi habercilerden biridir trt zamanlarından Allah şifa versin...
Günaydın
Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerimGünaydın nerelerdesin mahsülcan...
Günaydın kuzum, canım benimGünaydınnnnnn tatlım kıymetlim balım
Günaydın canım, inanırmısın pc'nin düğmesine basmaya üşeniyorum, moralim bozuk çok...Açmadım hiç bilgisayarı, sizde merak ettiniz değilmi, özür dilerim
Günaydın kuzum, canım benim
Günaydın lake...Neden yaptın bu işkenceyi kendine
Evet, neler söyledi bana çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?