Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ay kızlarr sanki sabah değilde akşan oluyormuş gibi hava br kararmaya başladı ki bulutlar çöktü hiç sevmiyorum ben şu kışı yaaa.. içim daralıyor bugün zatennn
Ben de...

Sağol canım Aslında çok foto çektim ama kk kabul etmiyor bazen eklediklerimi çok sorun yaşadım
Eline sağlık nevoşummm

Handan ablayla ilgili fikirlerim günden güne değişiyor...
Benim çoktan değişti bile

Offf neler var onda

Ben de en ilgi çekiciye vericem oyumu

Seninkin de çok emek var ben bi şehriye çorbasıyla katılsam rakip olur muyum acaba sana
Katılsana cidden

Grinin 50 tonu adı..konusunu okusana bak dün koymuştum seda alıntılamış erotik merotik bi şeyler diyo
O nasıl kitap ya

Ben de...

Eline sağlık nevoşummm

Katılsana cidden

O nasıl kitap ya

Katılayım bi de bütün oyları toplarmışım

Okusana konusunu hayal

günaydın tatlımmmm
yesss . muhteşeme bi bakiim dedim neler yazmışlar diye nasılsın tatlım???

kuzummmm
İyiyim sağol...
Özledim seni ama biliyor musun

Günaydın hayalcik...Mayalı kalp ne yahu

Dün fal ekledim sayfaya. Ömür dedi ki kalbin kabarmış.
Zaten her falda öyle çıkıyor dedim.
Mübarek kalp, kalp değil mayalı hamur dedim
Mayalı kalp in hikayesi işte.

Katılayım bi de bütün oyları toplarmışım

Okusana konusunu hayal

Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...

Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

Nasıl ama

Wili hayatta almaz :26:

Hiç sevmem çok uyumayı çalış çalış

ay ben çok severimmm hele bu havalardaa ama normalde hemen uyanıp yüzümü yıkadım mı tamamdır kendime gelirim de bu aralar çok uykusuzluk çekiyorum ehh yemiyorum ki meyve alıyor adam yiyeyim diye o kadar ama yok yemiyorum yüne çekirdek ve çay ama yemem enerji depolamam lazım aşılamayı attım bir ay değerlendireyim toparlanayım yaa..

Kahvaltı yapıyorum bal kaymak yiyorum

aa inanamıyrum biri beni cimciklesinnn

ben çok olumsuz düşünürüm aslında ama hemen arkasından da ya öyle olmazsa bende böyle yaparım derim. Her alternatife açığım.Rabbime güveniyorum o gönlümdekini verirse ne ala yok vermeyecekse isyan etmek ne haddimee.. Sağol bitanemm cümlemize inşallah..

Ben de...

Eline sağlık nevoşummm

Katılsana cidden

O nasıl kitap ya

ver bakalımm senini lgini çekmek için bir tane döktürsem mii

zati ya kalbin kabarmış ya 3 vakte kadar bir jaber alıcan falan çıkar yanii.. Mayalı kalp cuk oturmuş amaaa

Ay kuzum yaaaaaa

Alışkanlık olmuş ne yesek ne içsek nereye gitsek söyleriz de bizgörgüsüz topiğiz

efet görgüsüz biz adı üstündee hava atmaya bayılırız hava atmak için sanatsal faaliyetlerde bulunuruz, bir yerlerimizi büyütmek en büyük hobimizz sponsorumuz kızılayy yoksa nerdee sinemaya gdecek para bizde millette para mı var hep o sinmeya tiyatro gidenleri kızılay gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…