Dakika bir gol birDaha sabahtan yemek işkencesi yapmaya başladınız bana
Ben de...Ay kızlarr sanki sabah değilde akşan oluyormuş gibi hava br kararmaya başladı ki bulutlar çöktü hiç sevmiyorum ben şu kışı yaaa.. içim daralıyor bugün zatennn
Eline sağlık nevoşummmSağol canımAslında çok foto çektim ama kk kabul etmiyor bazen eklediklerimi çok sorun yaşadım
Benim çoktan değişti bileHandan ablayla ilgili fikirlerim günden güne değişiyor...
Offf neler var onda
Ben de en ilgi çekiciye vericem oyumucanım ben baktım rakiplerine yorum yazmadım daha son gönderilenlere ama arkadaşımsın diye demiyorum en uğraştırıcı seninki gibi şu an bende zaten çorba konusu biraz kolay olduğu için uğraştırıcı malzemesi bol olanlara oy vermeyi planlıyorum. Birde safahatindi sanrıım mantı açarak yapılan var hele yüklemel bitsin oy verme başlasın o zaman vericem kararımı.
Katılsana ciddenSeninkin de çok emek varben bi şehriye çorbasıyla katılsam rakip olur muyum acaba sana
O nasıl kitap yaGrinin 50 tonu adı..konusunu okusana bak dün koymuştum seda alıntılamış erotik merotik bi şeyler diyo
Ben de...
Eline sağlık nevoşummm
Benim çoktan değişti bile
Ben de en ilgi çekiciye vericem oyumu
Katılsana cidden
O nasıl kitap ya
İyiyim sağol...günaydın tatlımmmm
yesss . muhteşeme bi bakiim dedim neler yazmışlar diyenasılsın tatlım???
kuzummmm
Günaydın hayalcik...Mayalı kalp ne yahu
Ay kuzum yaaaaaa
Alışkanlık olmuş ne yesek ne içsek nereye gitsek söyleriz de bizgörgüsüz topiğiz
Dün fal ekledim sayfaya. Ömür dedi ki kalbin kabarmış.
Zaten her falda öyle çıkıyor dedim.
Mübarek kalp, kalp değil mayalı hamur dedim
Mayalı kalp in hikayesi işte.
Katılayım bi de bütün oyları toplarmışım
Okusana konusunu hayal
Hayal ürünü
Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.
Nasıl ama
Wili hayatta almaz :26:
Hayal demişken mahsülcan nerde cidden. :44::44::44:
Hayal ürünü
Çok orjinal
Bi mesaj çeksek mi
Hiç sevmem çok uyumayıçalış çalış
Kahvaltı yapıyorum bal kaymak yiyorum
Günaydın hayalcik...Mayalı kalp ne yahu
Cep telefonu numaramı filan vereyim sizlerede dökmeye başladığında çağırın geleyim hemen
Çok güldüm dejavu ya...Her olumsuz düşüncene bir pozitiflik yaratmışınGönlünden geçen ne varsa versin rabbim sana inşallah...
Ben de...
Eline sağlık nevoşummm
Benim çoktan değişti bile
Ben de en ilgi çekiciye vericem oyumu
Katılsana cidden
O nasıl kitap ya
İyiyim sağol...
Özledim seni ama biliyor musun
Dün fal ekledim sayfaya. Ömür dedi ki kalbin kabarmış.
Zaten her falda öyle çıkıyor dedim.
Mübarek kalp, kalp değil mayalı hamur dedim
Mayalı kalp in hikayesi işte.
Neden almaz :26::26::26:
Ay kuzum yaaaaaa
Alışkanlık olmuş ne yesek ne içsek nereye gitsek söyleriz de bizgörgüsüz topiğiz
Mehmet Ali Birand ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?