Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben geldim...
Niye miden bulanıyo

Eşimi aradım sordum bende resmi bi şey yokmuş ama durumu kritikmiş allah yardımcısı olsun ne diyelim ben hiç onun yüzünden kanal d haberleri izlemezdim
Ben de sevmem kendisini hele don açıklamalarından sonra... Gene de Allah yardımcısı olsun.

Lake öyle filmler pek izleme sen gene de
Sana daha yumuşak romantik seyler öneriyorum
Not defteri gibi

Şimdi hayal gülecek banaevet makarna salatası olmaz ikisi de yoğurtlu çünkü
gene patates salatası gene bir klasik

Susalım bence:18::18:

Vişneli kurabiye aldırcam wiliye bi de sütlü tatlı yapmak lazım heralde tavuk göğsü olur

Ömür, geçenlerde komşu fırından kurabiye aldım küçük küçük yapılmış onlardan aldım wiliye asırı lezzetliler

Eki Görüntüle 607763 Bak canım tekrar ben küçük küçük doğradım

Bende severim çok güzelde yaparım
Sen güzel yaparsın zaten eminim canım

Sağol canım
Öğretmenimiz çok abartıyor geriliyorlar
Allah yardımcıları olsun bu cocukların yarış atı sanki...

Hayal niye gelmedi ya :26::26:
Geldim canparem

Ben çıkıyorum sonra gelirim dedi gelmedi uzadı mı işi acaba bi aksilik olmasın da:26:

Rabiş bize dua etsin
İslerim uzadı maalesef... Ama buradayım şimdi.
Selam abla nasıl oldun şimdi?

İşi çıkmıştır belki:44:

Hoşgeldin abla
Benim sütçü geldi süt aldımBenim ufaklık sütçüye hoşgeldin dedi çok güldüm
Çok tatlı ya senin bu bıdık... Olsaydı sıkıştırırım şimdi

Evet ya çok seviniyor küçük bidonun birini hemen kapıyor çekiştire çekiştire mutfağa götürüyorBidonları boşaltma mı sabırsızlıkla bekliyor sütçüye veyecem diyo
cocuk sizden baskasını görmeye hasret napsin

ne olduğunu anlamadımki sırtımda ağrı vardı vidalarla ilgili bişeymi bilemedim yattım hep bugün biraz azaldı sağolun kızlar çocuğumu kaldırdım bilmeden nedir
Aaaa... Gecmis olsun çok...

Evet handan ablada öyle:13::13:

Ya ben?

Hoşgeldin hayalcim
Sağol canım
Sağol canım aynen öyle
Evet oğlum çok tatlıdır dil papuç
Evet çok kimseyi görmüyor en çok beni ama yinede çok yaramaz ve dilli

5 şehitten azsa haber değeri taşımaz buna ne diyosun yılların ancharmani bu adam

Komşufırından alcak zaten ben oranın vişneli kurabiyelerini çok seviyorum:13::13:

Sen de öylesin sen de burdasın:13:

hayyalcım hg nasılsın canım
Hoşbulduk abla iyiyim nolsun daha yeni yemek yedim... kendime geldim.

Hoşgeldin hayalcim
Sağol canım
Sağol canım aynen öyle
Yapsın tabii yaramazlık kesin çok tatlidir en güzel yasları şimdi...

Ne kaynatıyorsunuz bakıyımmm
Çorba yer mısın

Çorba yer mısın

Offffff ama çok yaramaz şimdi salonlada ki kurutulmuş güllerden getirmiş halının üstüne serpiyor:84:

Hoşgeldin hayalcim
Sağol canım
Sağol canım aynen öyle

şimdikilerim hepsi öyle yaa biz ne salakmışız öyle otururmuşuz şimdi hep laf yetiştirmece.

Hoşgeldin
En çok yemek muhabbeti

öle miii

Çorba yer mısın

çorba içtim öğlen bir tek sebzeli graten vardı yemedim iyi ki yememişim eşim kötüydü dedi birde sonra yan cafeye geçtik kabak tatlı yedim ama çok tatlıydı o da annem gelecek ya haftaya o yapacak bana süper yapar da..

smiley yapamıyorumm

o herif mi söyledi bunu,
artık yuh ya ,pislikler, sabah biraz üzülür gibi olmuştum ama yuh ya ,bu tek kişi niye haber değeri taşıyo o zaman.

Evet canım ne yazık ki imralıdakinlende fotoğrafları var montaj değil

o herif mi söyledi bunu,
artık yuh ya ,pislikler, sabah biraz üzülür gibi olmuştum ama yuh ya ,bu tek kişi niye haber değeri taşıyo o zaman.

ee en son şey dedi ya apo dışarı çıkacak öyle ya da böyle diye hatta mecliste bile olabilit önerilerindne yararlanabilir bunun olması isteyenlerden değilim ama çok yakında olmasa da ileride olacak falan görüşleri alınan bir lider olacak demişti inanamıştım hatta bana çok fena kızacaksın gibi birşey atmıştı başlığıda. Bu resmen halkı buna hazırlamak yanii bunu düşünebilir ama yazması garipti.

Evet canım şimdikiler başkaZeka olarakta
Afiyet olsun annen neler neler yapar sana Bende anneme gideceğim haftaya

Offffff ama çok yaramaz şimdi salonlada ki kurutulmuş güllerden getirmiş halının üstüne serpiyor:84:

eyvahh eyvahh olsun yaramaz çocuk akıllı olurmuş sürekli keşfettiğinden katlanacaksın artık geleceği içinnn

Evet bi bağları var meclise girecek dedi ve destekleyeceğini söyledi ayrıca trt yide dolandırmıştı açıkcası hiç üzülmüyorum

Evet canım şimdikiler başkaZeka olarakta
Afiyet olsun annen neler neler yapar sana Bende anneme gideceğim haftaya

Ayy evett siparişleri verdik bilee anne eli başka yaa sen yapsan da anne gibi olmuyor başka bir lezzet işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…