Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet bi bağları var meclise girecek dedi ve destekleyeceğini söyledi ayrıca trt yide dolandırmıştı açıkcası hiç üzülmüyorum

röportaj yapmışlardı bununla dedi ki işte ben haberden habere koşuyordum şehir dışındaydım sürekli muhasebecim yapmış bu işi benim haberim yoktu anlamam da o işlerden sonradan öğrendim falan dedi yaa nasıl anlamazsın yanii cahil cühela değilsin ki dimi. Haber sunuyor sadece ismi var diye. Kesinlikle iyi cümleler kurmuyor karıştırıyor doğru söylemiyor kekeliyor falan filan ve bunun eğitimini ciddi şekilde almış kişiler açıkta bekliyor. Defnne samyelini çok beğeniyorum mesela ben ama hiç teklif gelmiyor kadına.

Kızlarr kitaplarla uğraştık yine değişecek demiştim yaa değiştiridk bakalım yeni halini beğencek mi müd. yard. başka alternatif yok zaten ama bu hali çok saçma olduu neyyseee. birde tekrar bilgi. yazıcam çıkartıcam asıcam o zamana kadarda öğrencilere yardım etmem lazım kafaları karışacak şimdii :26:

Heeee muhasebecisi yapmış cahiliz yedik

Fahriye Evcen çok güzel oynamış

Yarın şahanın filmi giriyo gösterime

öyle mii gider miyiz bilmem haftasonu da çok işim var ama geç vakite gideriz belki.

Sıkılıyorummmm

bendeee kitapları düzenledik falan içim daralıyorr amannn..

Lakeeee Faldan anlar mısın
Bugün d ekahve içip çevirsem mi acep
Ya da dünkü falıma bir de sen baksan

ayy illa bişi söyletcen ordan bakılmaz ki eline alcan fincanı bir evirip çevircen yanii..

Katlanıyoruz canım vallahiSayı bile sayıyır. Ama 2den başlayıp 8e kadar

ayy yesinler onuu kaç yaşında..

Heeee muhasebecisi yapmış cahiliz yedik

yine de Allah'a versin hesabını biz günaha girmeyelim henüz birşeyde olduğu yok zaten ölüm yine de kötü çekiyor iştee mazlumun ahı yerde kalmaz gerisini bugün olmazsa kimse bakli değil günü gelince öbür dünyada Allah bilir..

bende geldım ama gerı cıkcam daha evı sılıp suburcem sonrada makarna salatası yapcam

gunduz temızlık yapmak hıc ııcmden gelmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…