Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

5 şehitten azsa haber değeri taşımaz buna ne diyosun yılların ancharmani bu adam

Komşufırından alcak zaten ben oranın vişneli kurabiyelerini çok seviyorum:13::13:

Sen de öylesin sen de burdasın:13:
Kusura bakmasın ama diğer tarafta bunun hesabını Allah soracak...
Başka da söze gerek yok.
Komşu fırın harika ya annemin yaptıkları gibi

o herif mi söyledi bunu,
artık yuh ya ,pislikler, sabah biraz üzülür gibi olmuştum ama yuh ya ,bu tek kişi niye haber değeri taşıyo o zaman.
Ben üzülmedim... Y.laka... Başka söz kabul edilemez ona

Offffff ama çok yaramaz şimdi salonlada ki kurutulmuş güllerden getirmiş halının üstüne serpiyor:84:

Çocukcağıza kızma, sana jest yapmış annem gül yapraklarında yürü demek istiyor mesaj derin
Hem ileride eşine yapacağı sürprizlere de hazırlık yapıyor.
Teşvik et çocuğu, kırma şevkini.

Afiyet olsun

Evet canım ne yazık ki imralıdakinlende fotoğrafları var montaj değil

Söylenecek tek bi şey var tüm şehitler ve şehit aileleri adına mezarına tüküreceğim

aşşağılık yaratıklar ya ,orada askerler nelerle mücadele veriyor ,şehitler ,şehit aileleri.... bunlar hepsini bir anda siliverip finfinfin konuşuyo gerizekalılar birilerine yaranıcam diye.
gebersin.ben de tükürecem.

Öyle mi dersinYok kızmıyorum zaten sadece iş çıkıyor banaKızarsam çok ağlıyor annem bana kızdı diye öpüp barışınca bir daha yapma tamam mı diyor

Evet tatlımmm başka bi şey söylemeye gerek yok versin hesabını o kadar insanın bedduasını aldı bunlardan biri de benim

Komşu fırının kurabiyeleri yumuşak yumuşak oluyo bende çok seviyorum

Ajan provakatör kitap imza gününde saldıracaklardı da buna polis engelledi korkudan yarım kesti

Öyle mi dersinYok kızmıyorum zaten sadece iş çıkıyor banaKızarsam çok ağlıyor annem bana kızdı diye öpüp barışınca bir daha yapma tamam mı diyor
Oyyyy
Yazık

Evet tatlımmm başka bi şey söylemeye gerek yok versin hesabını o kadar insanın bedduasını aldı bunlardan biri de benim

Komşu fırının kurabiyeleri yumuşak yumuşak oluyo bende çok seviyorum

Aynen ben de nefret ediyorum...

[video=youtube;3K4u0XhCNds]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3K4u0XhCNds[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…