eyvahh eyvahholsun yaramaz çocuk akıllı olurmuş sürekli keşfettiğinden katlanacaksın artık geleceği içinnn
Ayy evett siparişleri verdik bilee anne eli başka yaa sen yapsan da anne gibi olmuyor başka bir lezzet işte..
Söylenecek söz yok
Söylenecek tek bi şey var tüm şehitler ve şehit aileleri adına mezarına tüküreceğim
Kusura bakmasın ama diğer tarafta bunun hesabını Allah soracak...5 şehitten azsa haber değeri taşımaz buna ne diyosun yılların ancharmani bu adam
Komşufırından alcak zaten ben oranın vişneli kurabiyelerini çok seviyorum:13::13:
Sen de öylesin sen de burdasın:13:
Ben üzülmedim... Y.laka... Başka söz kabul edilemez onao herif mi söyledi bunu,
artık yuh ya ,pislikler, sabah biraz üzülür gibi olmuştum ama yuh ya ,bu tek kişi niye haber değeri taşıyo o zaman.
Offffff ama çok yaramaz şimdi salonlada ki kurutulmuş güllerden getirmiş halının üstüne serpiyor:84:
Afiyet olsunçorba içtim öğlen bir tek sebzeli graten vardı yemedim iyi ki yememişim eşim kötüydü dedi birde sonra yan cafeye geçtik kabak tatlı yedim ama çok tatlıydı o da annem gelecek ya haftaya o yapacak bana süper yapar da..
smiley yapamıyorumm
Evet canım ne yazık kiimralıdakinlende fotoğrafları var montaj değil
Şehit aileleri onun bu tavırlarına çok üzülüyorlardır
Söylenecek tek bi şey var tüm şehitler ve şehit aileleri adına mezarına tüküreceğim
Kusura bakmasın ama diğer tarafta bunun hesabını Allah soracak...
Başka da söze gerek yok.
Komşu fırın harika ya annemin yaptıkları gibi
Ben üzülmedim... Y.laka... Başka söz kabul edilemez ona
Çocukcağıza kızma, sana jest yapmış annem gül yapraklarında yürü demek istiyor mesaj derin
Hem ileride eşine yapacağı sürprizlere de hazırlık yapıyor.
Teşvik et çocuğu, kırma şevkini.
Afiyet olsun
Kusura bakmasın ama diğer tarafta bunun hesabını Allah soracak...
Başka da söze gerek yok.
Komşu fırın harika ya annemin yaptıkları gibi
Ben üzülmedim... Y.laka... Başka söz kabul edilemez ona
Çocukcağıza kızma, sana jest yapmış annem gül yapraklarında yürü demek istiyor mesaj derin
Hem ileride eşine yapacağı sürprizlere de hazırlık yapıyor.
Teşvik et çocuğu, kırma şevkini.
Afiyet olsun
onca gencecik çocuk ölüyo dağlarda
aşşağılık yaratıklar ya ,orada askerler nelerle mücadele veriyor ,şehitler ,şehit aileleri.... bunlar hepsini bir anda siliverip finfinfin konuşuyo gerizekalılar birilerine yaranıcam diye.
gebersin.ben de tükürecem.
OyyyyÖyle mi dersinYok kızmıyorum zaten sadece iş çıkıyor bana Kızarsam çok ağlıyor annem bana kızdı diye öpüp barışınca bir daha yapma tamam mı diyor
Evet tatlımmm başka bi şey söylemeye gerek yok versin hesabını o kadar insanın bedduasını aldı bunlardan biri de benim
Komşu fırının kurabiyeleri yumuşak yumuşak oluyo bende çok seviyorum
Ajan provakatör kitap imza gününde saldıracaklardı da buna polis engelledi korkudan yarım kesti
<Allah yalanı sevmez sabah öldü diye duydum
yaptığı hiç bişeyden haberimde yokdu ama hiç üzülmedim
ne yalan söyleyimki şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?