Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sende içemezsin, ikinci bir emire kadar bu başlıkta içkiyi yasaklıyorum, helal gıda tüketin naaaaaaaan!

tamam abla emredersinnn

Onu anladikta iste napmis onu bilemedim bacim:)

Ay beeeeeen geleyim yardim
ben kutuphanede esir kalayim isterdim eskiden icerde unutsalar iaterdim ya nur ben geleyim olmasi sen kitaplari bana gonder:):):):)

yaaa tek başına lunca ve acil yapılmsı gereken işler olunca öyle olmuyor bende seviyorum yerimi ama öğrenci işçi bekledim yardım edecekler diye başka işler çıktı bu hafta yarın sabahçı kız yok öğlenci kız gelecek ama ben 1.5 saat öğle tatilindeyim o kadarda kafam dağılsın dimi ee sonra kızın 1 saati kalıyor sonra yinr akşama kadar yalnızım ve tenefüslerde öğrenciler geliyor yardım ediyorum fişleri giriyorum hangi arada yapıcam ben o kitapları azar azar olcak artık ben tez canlıyım hemen başlayacaktım da yardımcı bekledim iştee. Yarın inş. vakit bulursam başlıycamm bitsinn yaa dolu kitap var kolilerce.

Hayırlı yollar olsunİyi geceler

Bayağı da eskiyim burada ben ama denk gelmedik demekki, bebişte şimdi ne güzel kokuyordur, yavrum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…