Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Niye ya albertte kendi çapında popüler

Doğru en azından doğu da kıta da öyle Ama ben tüm ülkece tanına birini istiyorum mesela tayanç, mesela sarp, mesela ersin, mesela buğra, mesela messi, mesela ronaldo, mesela puyol sjksjksjksjksjksjkskj

eniste gözdeyi üzüyor
Onu anladikta iste napmis onu bilemedim bacim:)

Ay beeeeeen geleyim yardim
ben kutuphanede esir kalayim isterdim eskiden icerde unutsalar iaterdim ya nur ben geleyim olmasi sen kitaplari bana gonder:):):):)

Tabi seni bekliyor tanışmak için :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:
abooooooooo
ortaaam önceki sayfalarda sormuşsun eskişehire abimlere gidiyom.

hadi ey topik ahalisi ben çıkıyom ,çıkıyım da şu işlerimi yapıyım ,saçımı da güzelcene kurutuyum da yarın hacimli dursun.
hadi öptüm

xeyirli axşamlaaaaarrrr.....

Merhaba, hoşgeldiniz, biz tanışmıyoruz sanırım :26:

Hoşbulduk evet tanışmıyoruz :26:

Çok sağol canım teşekkürler
Sen nasılsın neler yapıyorsun

Napim canım ya çocukla uğraşıyorum tüm gün, büyüdükçe uyku saatleri azaldığı için bişey yapamıyorum ilgi istiyor paşamız
Bu arada Elossa'nın topicinde marifetlerini görüyorum ellerine sağlık heleki o mantıı hmm yemede yanında yat

Teşekkür ederim canım
Allah kolaylık versin canım

Hayırlı yolculuklar ortaaaaaaaaaaaaaaam
Abin de mi evli, naaaan kaç tane arkadaşımsınız şurada bir münasip kısmet bulamadınız bana, ne kuru sülaleniz eşiniz dostunuz varmış anlamadımki, yokmu kardeşim

Otomatik sayaç diye bi şey var mı ya

Hevin gözdoş benim görümcem

Lakecan iyi geceler rüyanda finliyi gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…