kiz 40 sayfayi gecmiyormu
umarim hemen af etmedin
ama seviyummmmmmcok iyi demissin julim helalllll
Bırakacağım ben bıktım be
Niye ya albertte kendi çapında popüler
imzandan tanıdım
yakışmış yeni nick güle güle kullan canım
Onu anladikta iste napmis onu bilemedim bacim:)eniste gözdeyi üzüyor
Yarın işe hiç gitmek istemiyorum ya hikaye kitapları yeniden düzenlendi ama beğenmedim o yapan hocalarda beğenmediler ama emir büyük yerden birde o kadar yazdım yapıştırdım seviyelerini yayınevlerini dolaplara sçktük tekrar yazıcam yarın yerler değiştiği için ve renkli yazıcıdan renkli olacakmış çocuklarda renkli kağıda olacak dediler ama öyle değilmiş yanlış anlamışlar yarın renkli kağıt getirecekler ama öyle yapıcaz mecbur uğraş dur yineee.. Sabah kız da yok yeni geldi öğrenci işçi kim görürse dişçi randevusu varmış ankaraya gidecekmiş 1 ay önceden bellymiş yüksekokul sekreteri kızmış tabi yeni girdin orada da iş var demiş ama izin vermiş bir gün maaştan kesilecek kızım sabah yalnızım öğlen zaten kız geiyor ben 1.5 saat öğle tatiline çıkıyorm geliyorum kız gidiyor yarım saat yemeğe kalıyor bir saati 3 saatliğine geliyorlar zaten ee ne yardım edecek bana akşama kadar yine yalnızım akşam çocuk geliyor ben çıkıyorum dünya kitap varr. Bir sürü işi var onların kayıt için yapıcam artık bir şekilde yaa yarın zaten bitemezde başlamam lazım.
iyilik ablam sen nasılsın?
kociş uyudu, oğluşu uyuttum, attım kendimi buraya
Nevoş konuştukça zam yaptım
ama seviyummmmmm
Nevoş konuştukça zam yaptım
ama seviyummmmmm
eminmisin gözdemmm
aboooooooooTabi seni bekliyor tanışmak için :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:
gözdemmm nasılsın canım diziye dalmışım ancak yazabildim
Doğru en azından doğu da kıta da öyleAma ben tüm ülkece tanına birini istiyorum mesela tayanç, mesela sarp, mesela ersin, mesela buğra, mesela messi, mesela ronaldo, mesela puyol sjksjksjksjksjksjkskj
Merhaba, hoşgeldiniz, biz tanışmıyoruz sanırım :26:
Çok sağol canım teşekkürler
Sen nasılsın neler yapıyorsun
yine ne pargalilik yapti
sev sevde sevgini fazla belli etme
Ben ben ne yapıyorum yaÇok akıllıyım aslında
Napim canım ya çocukla uğraşıyorum tüm gün, büyüdükçe uyku saatleri azaldığı için bişey yapamıyorum ilgi istiyor paşamız
Bu arada Elossa'nın topicinde marifetlerini görüyorum ellerine sağlıkheleki o mantıı hmm yemede yanında yat
abooooooooo
ortaaam önceki sayfalarda sormuşsun eskişehire abimlere gidiyom.
hadi ey topik ahalisi ben çıkıyom ,çıkıyım da şu işlerimi yapıyım ,saçımı da güzelcene kurutuyum da yarın hacimli dursun.
hadi öptüm
xeyirli axşamlaaaaarrrr.....
Bi şey yapmasanızda siz bu konuda konuştukça otomatik sayaç gibi artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?