Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kis bi dur zaten yaniyo ortalik koruge hacet yok baksana ay bids noldugunu ogrensem:)
Nizzzzzz:) ay bu nevreste beni hatirlamadi kislar sizli bizli konusuyoruz goruyo musunuz:)
Selam sekerim nasilsin son konusmamizda sende su arkadas gezme mevzuunda kocisine sinirliydin nasilsin :)
Ay ivit

Canım benim Afiyet olsun bize

Hadi gidelim

Ya rabiş ben şişirmem bunun egosunuda bu zaten şişik, çok cool'dur burnundan kıl aldırmaz
Oooooo sen adami oyle begen al simdi de boyle yap cik cik cik olmaz ki ama adam hep oyleymis iste istikrarli davraniyor daha ne istiyosun:) bu arada nasilsin nasil oldun
evet kuzum çok hoş o yaaaa

Zevkliyim cooooonem vesselam:) saka bi yana genc olsaydim ha bide evlenmem iktiza etseydi:) oyle bisey olurdu :)

Amannnnn boşver koyver gitsin

Niye ya albertte kendi çapında popüler

Yarın işe hiç gitmek istemiyorum ya hikaye kitapları yeniden düzenlendi ama beğenmedim o yapan hocalarda beğenmediler ama emir büyük yerden birde o kadar yazdım yapıştırdım seviyelerini yayınevlerini dolaplara sçktük tekrar yazıcam yarın yerler değiştiği için ve renkli yazıcıdan renkli olacakmış çocuklarda renkli kağıda olacak dediler ama öyle değilmiş yanlış anlamışlar yarın renkli kağıt getirecekler ama öyle yapıcaz mecbur uğraş dur yineee.. Sabah kız da yok yeni geldi öğrenci işçi kim görürse dişçi randevusu varmış ankaraya gidecekmiş 1 ay önceden bellymiş yüksekokul sekreteri kızmış tabi yeni girdin orada da iş var demiş ama izin vermiş bir gün maaştan kesilecek kızım sabah yalnızım öğlen zaten kız geiyor ben 1.5 saat öğle tatiline çıkıyorm geliyorum kız gidiyor yarım saat yemeğe kalıyor bir saati 3 saatliğine geliyorlar zaten ee ne yardım edecek bana akşama kadar yine yalnızım akşam çocuk geliyor ben çıkıyorum dünya kitap varr. Bir sürü işi var onların kayıt için yapıcam artık bir şekilde yaa yarın zaten bitemezde başlamam lazım.

Gidemedim kaldı işte cumartesi onlar geliyoyine onun dediği oldu

yaa ne vuruyorsun sen sahlep içersin tamam tamam canımm anam valla boğacak beni zaten sinirlii
Sende içemezsin, ikinci bir emire kadar bu başlıkta içkiyi yasaklıyorum, helal gıda tüketin naaaaaaaan!
Merhaba, hoşgeldiniz, biz tanışmıyoruz sanırım :26:
İyi sayılırım yarım alçıya geçince daha iyi olacağım, doğru en azından değişmedi, değişmez zaten çok dürüsttür...
bırakamıosundaaa çünkü seviosun çünkü sevioruzzz ve bazı şeylerine de katlanıoruz malesef
Bırakacağım ben bıktım be
ortaaaaaaaam...... bakalım dünyaya geldi mi ki bu finlican.
Tabi seni bekliyor tanışmak için :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…