Kis bi dur zaten yaniyo ortalik koruge hacet yok baksana ay bids noldugunu ogrensem:)silmesinokusun beyfendi belki akli basina gelir
Ay olucem meraktanya biriniz benim icin alinti yapin amama banane yaaaaaaaa
fazla kiymet veriyorsunuz su erkeklereonlarda sisiyor inmek bilmiyor aciyi ceken siz oluyorsunuz,yapma kuzum annen seni bu acilari yasayasinmi diye dünyaya getirdi
Nizzzzzz:) ay bu nevreste beni hatirlamadi kislar sizli bizli konusuyoruz goruyo musunuz:)Hoşgeldiniz
Selam sekerim nasilsin son konusmamizda sende su arkadas gezme mevzuunda kocisine sinirliydin nasilsin :)
Oooooo sen adami oyle begen al simdi de boyle yap cik cik cik olmaz ki ama adam hep oyleymis iste istikrarli davraniyor daha ne istiyosun:) bu arada nasilsin nasil oldunAy ivit
Canım benimAfiyet olsun bize
Hadi gidelim
Ya rabiş ben şişirmem bunun egosunuda bu zaten şişik, çok cool'dur burnundan kıl aldırmaz
evet kuzum çok hoş o yaaaa
aradııııııı aradııııı ben sinirleninceee ne dediğimi bilmiom dio sen beniiiiii mazur gör dio bide yaaaaaaa
ooo sağol canım ya,
valla üşeniyorum canım ya hiç değilse dışarda 2-3 bardak var onları da makineye koyup çalıştırsam bari ama mayıştım birden ,şuraya kıvrılıp biraz uyusam mı acaba.Çamaşırlıkta giysiler falan da var amaaaan of toplamasam da pazartesi akşam toplasam olur mu ki puhahaha
Nevoşun da aklı fikri ödevde sjksjksjksjksjk
Korktumu ne etti
28159 da bitcek
aradııııııı aradııııı ben sinirleninceee ne dediğimi bilmiom dio sen beniiiiii mazur gör dio bide yaaaaaaa
Hoşgeldin canım nasılsın
Ya ben alttan alan bir tip değilimki ya culiciğim
Bi gelmedi türkiyeye uyuz finlican ne olacak
Nizzzzzz:) ay bu nevreste beni hatirlamadi kislar sizli bizli konusuyoruz goruyo musunuz:)
Kandırıkçıııııııııııııııııı, nan abimiz popüler biz burada elin popülaritesiz adamına aşık oluyoruz, abime söyle tayançın numarasını bulsun, yollasın bana onu istiyorum ben, gerçi o da dulmuş, annem dul diye vermez beni ona
Kis bi dur zaten yaniyo ortalik koruge hacet yok baksana ay bids noldugunu ogrensem:)
umarim hemen af etmedin
hoşbulduk canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsın?
bu arada ikizim sensin dimi?
Merhaba canım naber
İyiyim canım sağol
Evet benim canımHemen bildin
Kis bi dur zaten yaniyo ortalik koruge hacet yok baksana ay bids noldugunu ogrensem:)
Nizzzzzz:) ay bu nevreste beni hatirlamadi kislar sizli bizli konusuyoruz goruyo musunuz:)
Selam sekerim nasilsin son konusmamizda sende su arkadas gezme mevzuunda kocisine sinirliydin nasilsin :)
Oooooo sen adami oyle begen al simdi de boyle yap cik cik cik olmaz ki ama adam hep oyleymis iste istikrarli davraniyor daha ne istiyosun:) bu arada nasilsin nasil oldun
Zevkliyim cooooonem vesselam:) saka bi yana genc olsaydim ha bide evlenmem iktiza etseydi:) oyle bisey olurdu :)
Sende içemezsin, ikinci bir emire kadar bu başlıkta içkiyi yasaklıyorum, helal gıda tüketin naaaaaaaan!yaa ne vuruyorsun sen sahlep içersin tamam tamam canımm anam valla boğacak beni zaten sinirlii
Merhaba, hoşgeldiniz, biz tanışmıyoruz sanırım :26:merhabalarr
İyi sayılırım yarım alçıya geçince daha iyi olacağım, doğru en azından değişmedi, değişmez zaten çok dürüsttür...Kis bi dur zaten yaniyo ortalik koruge hacet yok baksana ay bids noldugunu ogrensem:)
Oooooo sen adami oyle begen al simdi de boyle yap cik cik cik olmaz ki ama adam hep oyleymis iste istikrarli davraniyor daha ne istiyosun:) bu arada nasilsin nasil oldun
Zevkliyim cooooonem vesselam:) saka bi yana genc olsaydim ha bide evlenmem iktiza etseydi:) oyle bisey olurdu :)
Bırakacağım ben bıktım bebırakamıosundaaa çünkü seviosun çünkü sevioruzzz ve bazı şeylerine de katlanıoruz malesef
Tabi seni bekliyor tanışmak için :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:ortaaaaaaaam...... bakalım dünyaya geldi mi ki bu finlican.
yok kız yürü ense traşını göreyim dedimsinirliyim hemde çok onaaa daha geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?