Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yemektenn geldim yaa ben çıldriciğim bugün sabaha gelen kız izin aldı dün bir bugün iki neysee bende bilgisayarda yazıları yazdım dolaplatra yapıştırmak için öğlenci kız geldi diyor 1 saat etken çıkıcam ee 1 saatte erken geleydin dimi o zaman. Bir de yemeğe gitti ya zaten erken çıkacak bir de yemeğe gidiyor zaten 3 saatliğine geliyorlar 1 saat erken çıkacak ee 20 dk da yemekten gelmesi sürer yok yok sölücem amire böyle olmaz valla olmaz yaaa..

Son düzenleme:
Neyse ben gideyom cinlerim tepemde zati bu öğrenci işçilere daha da bir sürü fiş birikti sabahtan beri kitap aldı öğrencilerr hiçbirini giremedim bilgisayara işleri halledicem diyeee kız gelse de şunları yapıştırsak bekliyorumm bakalm o gelmeden yapamam öğrenciler kitap alıyor buraya da bakmam lazım onlar bitince fişleri giricem yime kitapları elleyemedim iştee kalacak p.tesiyee hadi öpüldüüünüzz..

Nihayet bitti çıkarttım, kestim, yapıştırdım amaaa bir sürü de de fiş birikti tüm gün öğle tatili bile yapamadım tam olarak yemek yedim anneciğimle konuştum geldimm..Napalımm akşam dinleniririm artık yaparız kocişimle çayımızı alırız çerezlerimi film izleriz bir korku filmi varmış bayadır pc de bekliyor onu izlicez sabah kahvaltı bile etmeden işlere giriştim öğlen yumuldum valla yemeklere eşim bile şaşırdı şimdi yine öğrenciler çıkacak onlarda alsınlar kitap doldursan fişleri öyle gireyim barii nasılsa birikeceği kadar biriktii bölünmeyeyim şimdi.

6patsymmm burdayım ama yatıyorum ara sıra bakıyorum iyi geceler canım

canım ya yine konuşamadık tüh
neyse görüşürüz inşallah..

offffffffffff ooofffffffffff belliydi bişey olacağı ta geceden derdi almıştı seni.. neyse sıkma canını sende ahtapot değilsin ya olduğu kadar napalım canım.. söylersin amire iki elim bu kadar da zamanım var durum budur diye..

iyiyim hayatım yoğunum bugünnn işte fişleri de girsem tamam biriktiler sabah başka düzenlemeler falan olunca. Acil yapılması gerekiyordu çünkü. Fişleri girmem en az yarım saatimi alır sanırım yine şimdi tenefüse çıkacaklar gitsinler öyle başlayayım girmeye dedim.. sen napıyosunn yarınn geliyor misafirlerin haa annen mi yapacak mamaları

canımm geldim geldim

selam kızlar nasılsınızzzzz

Naber patsy

Ay sen söyledikçe ben gülüyorum normal bi şey istesin canın

Evet canım geliyolar annem yapcak ben şu yoğurtlu etimeği yapıcam bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…