- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bugün keyfim yok... Gene de merhaba demek istedim...
Herkese kolay gelsin.
Bugün keyfim yok... Gene de merhaba demek istedim...
Herkese kolay gelsin.
Noldu kuzum:26::26::26::26:
canım neden keyfin yokk :26:
6patsymmm burdayım ama yatıyorum ara sıra bakıyorum iyi geceler canım
Yemektenn geldim yaa ben çıldriciğim bugün sabaha gelen kız izin aldı dün bir bugün iki neysee bende bilgisayarda yazıları yazdım dolaplatra yapıştırmak için öğlenci kız geldi diyor 1 saat etken çıkıcam ee 1 saatte erken geleydin dimi o zaman. Bir de yemeğe gitti ya zaten erken çıkacak bir de yemeğe gidiyor zaten 3 saatliğine geliyorlar 1 saat erken çıkacak ee 20 dk da yemekten gelmesi sürer yok yok sölücem amire böyle olmaz valla olmaz yaaa..
Hay allahım ya
Sedacım naber
canım ya yine konuşamadık tüh
neyse görüşürüz inşallah..
offffffffffff ooofffffffffff belliydi bişey olacağı ta geceden derdi almıştı seni.. neyse sıkma canını sende ahtapot değilsin ya olduğu kadar napalım canım.. söylersin amire iki elim bu kadar da zamanım var durum budur diye..
Bilmiyorum canlarım :26: Keyfim yok 2 gündür kafam bozuk...
Tek yapmak istediğim uyumak sadece uyumak...
canımm geldim geldim
selam kızlar nasılsınızzzzz
Naber patsycanım ya yine konuşamadık tüh
neyse görüşürüz inşallah..
offffffffffff ooofffffffffff belliydi bişey olacağı ta geceden derdi almıştı seni.. neyse sıkma canını sende ahtapot değilsin ya olduğu kadar napalım canım.. söylersin amire iki elim bu kadar da zamanım var durum budur diye..
e ama canım istedi ne yapayım ,şöyle okumu yayıma takayım gereyim iyice elimi çeneme kirişi de burnuma dayayayım ,nişan alayım nefesimi tutup bırakıyım kirişi.Sonra da o 'tak' diye hedefe saplanma sesi gelsin.
iyiyiz ablacım ,sen nasılsın????
iyiyim hayatım yoğunum bugünnn işte fişleri de girsem tamam biriktiler sabah başka düzenlemeler falan olunca. Acil yapılması gerekiyordu çünkü. Fişleri girmem en az yarım saatimi alır sanırım yine şimdi tenefüse çıkacaklar gitsinler öyle başlayayım girmeye dedim.. sen napıyosunn yarınn geliyor misafirlerin haa annen mi yapacak mamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?