- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bilmiyorum canlarım :26: Keyfim yok 2 gündür kafam bozuk...
Tek yapmak istediğim uyumak sadece uyumak...
canım ya yine konuşamadık tüh
neyse görüşürüz inşallah..
offffffffffff ooofffffffffff belliydi bişey olacağı ta geceden derdi almıştı seni.. neyse sıkma canını sende ahtapot değilsin ya olduğu kadar napalım canım.. söylersin amire iki elim bu kadar da zamanım var durum budur diye..
e ama canım istedi ne yapayım ,şöyle okumu yayıma takayım gereyim iyice elimi çeneme kirişi de burnuma dayayayım ,nişan alayım nefesimi tutup bırakıyım kirişi.Sonra da o 'tak' diye hedefe saplanma sesi gelsin.
Evet canım geliyolar annem yapcakben şu yoğurtlu etimeği yapıcam bi tek
Yapma öyle depresyona giricenhadi neşelen biraz
Kahvemi şimdi içeyim bari...valla bende aynen ama mümkün değil iştee yarında çok işlerim var evdee bir kahve ısmarla kendini haftaaonu bir de kitap aç oku uzaklaş herşeydenn.. ben annem gelsin gitsin öe yapıcam gidicem bir cafeye alıcam kahvemi akşama kadar oturucam aynı yerde kitap okucam sadece başka hiçbirşey yapmıcammm.. bayadır yapmıyorum bunu ama çok iyi geliyorr.. İnsanın doktru bazen kendisi olmalı..
ne güzel annen yardım ediyor benim annemde yanımda değil ki haftaya geliyor neyse kii ohh eve gidince ya beraber hazırlarız ya da o yapar biz gidene kadar.. rahat olucam. Gezdircem de onu. Kafası dağılsın biraz onunda..
Beni kimse sevmiyor gibi hissediyorum bazen. Kapris midir nedir bu ruh hali, bilmiyorum...
Ya niye öyle düşünüyosun sen sevilmiycek kız mısın yapma öyleBeni kimse sevmiyor gibi hissediyorum bazen. Kapris midir nedir bu ruh hali, bilmiyorum...
nasılsın ömürcüm ne yapacaksın mutfakta iyi olmaya başladın canı ne güzel yemeyede başladınmım
Beni kimse sevmiyor gibi hissediyorum bazen. Kapris midir nedir bu ruh hali, bilmiyorum...
kimse sevmiyor mu?????
hayyalcim biraz canın sıkılmış belli ama bak haftasonu da geldi biraz neşelenmeye çalış
BDV de milletin derdini dinliyorum hep de +18 lake şahitHaydar Dümen halt etti yanımda o moddayım.
Ya niye öyle düşünüyosun sen sevilmiycek kız mısın yapma öyle
olrmu canım etrafına iyi bak
Neeeeee
Bir adet yengeç kızıKendime tahammülüm yok bazen.
Sevgi abla nasıl oldun? İyi misin?
Cinsellik üstüne engin bilgiler
Kahvemi şimdi içeyim bari...
İş bitsin hemen eve koşcam
Yardım eder pırasada yaptırcam ona kendime
Oh sende annen varken rahat edersin
BDV de milletin derdini dinliyorum hep de +18 lake şahitHaydar Dümen halt etti yanımda o moddayım.
İnsanın halası olunca öyle oluyo düzelirsin
Oyyyy sen mi veriyosun bu bilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?