Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bilmiyorum canlarım :26: Keyfim yok 2 gündür kafam bozuk...
Tek yapmak istediğim uyumak sadece uyumak...

valla bende aynen ama mümkün değil iştee yarında çok işlerim var evdee bir kahve ısmarla kendini haftaaonu bir de kitap aç oku uzaklaş herşeydenn.. ben annem gelsin gitsin öe yapıcam gidicem bir cafeye alıcam kahvemi akşama kadar oturucam aynı yerde kitap okucam sadece başka hiçbirşey yapmıcammm.. bayadır yapmıyorum bunu ama çok iyi geliyorr.. İnsanın doktru bazen kendisi olmalı..

yaa öyle de sen bilmesin bizim müd. yard. birşey dedi mi anında olacak ya bir söyledi ama tam anlatmadı ne istedğini o yeni gelen hocalara verdi düzenlemeyi yaptılar bende yazdım pc de yapıştırdım sonra yok dedi tam tersi şekil istiyorum hadii yeniden düzenlediler bu sabah ben yeniden yazdım çıkardım kaç tane dolap var yayınevleri kitapların seviyeleri ben yabancı diller yüksekokulundayım ya. Yapıltır falan bu saat eee fişler birikti bu sefer yarım saatten fazla da o sürer ve saat 3 olmuşş

ahh ahh bende çok istiyorum onu

Evet canım geliyolar annem yapcak ben şu yoğurtlu etimeği yapıcam bi tek

ne güzel annen yardım ediyor benim annemde yanımda değil ki haftaya geliyor neyse kii ohh eve gidince ya beraber hazırlarız ya da o yapar biz gidene kadar.. rahat olucam. Gezdircem de onu. Kafası dağılsın biraz onunda..

Kahvemi şimdi içeyim bari...
İş bitsin hemen eve koşcam

ne güzel annen yardım ediyor benim annemde yanımda değil ki haftaya geliyor neyse kii ohh eve gidince ya beraber hazırlarız ya da o yapar biz gidene kadar.. rahat olucam. Gezdircem de onu. Kafası dağılsın biraz onunda..

Yardım eder pırasada yaptırcam ona kendime

Oh sende annen varken rahat edersin

Beni kimse sevmiyor gibi hissediyorum bazen. Kapris midir nedir bu ruh hali, bilmiyorum...
Ya niye öyle düşünüyosun sen sevilmiycek kız mısın yapma öyle
nasılsın ömürcüm ne yapacaksın mutfakta iyi olmaya başladın canı ne güzel yemeyede başladınmım

İyiyim abla elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum işte size resimde çekcem yarın Yeme konusunda pek iyi değilim daha

Bir adet yengeç kızı Kendime tahammülüm yok bazen.

Sevgi abla nasıl oldun? İyi misin?

Cinsellik üstüne engin bilgiler

İnsanın halası olunca öyle oluyo düzelirsin

Oyyyy sen mi veriyosun bu bilgileri

engeç Burcu Kadını Genel Özellikleri (AYNI BEN!)

Yengeç burcu kadını hoş bir mizaca sahiptir. Evcimen,sıcak kanlı, dürüst ve iyi niyetlidir. Romantik ve maceraya düşkün olduğunu da söylemek mümkün. Yengeç burcu kadını özellikle evine, ailesine, alışkanlıklarına ve geleneklerine fazlasıyla bağlıdır. Genel anlamda anaç bir portre çizer, ev ortamını ve evle ilgili her şeyi çok sever.İdeal anneler bu burçtan çıkar.

Duygusal anlamda oldukça hassastır ve sezgileri kuvvetlidir. Etrafındaki kişilerin ona karşı niyetlerini kolayca fark edebilir. Yengeç burcu kadını çok kolay kırılıp incinebilir. Çevresindeki insanlarda daima iyi niyet ve şefkat arar.

Yengeç burcu kadını cömerttir, fakat savurgan değildir. Tasarruf ve birikim yapmayı fazlasıyla sever. Kendisini güvende hissetmek için maddi anlamda güçlü olmak ister. Yengeç burcu derin duygu ve düşüncelere sahiptir. Kendi hakkında konuşmaktan kesinlikle hoşlanmaz, fakat başkalarına ilişkin konularda fikir yürütmekten keyif alır.

Yengeç burcu kadını eleştirilmeyi sevmez ve olumsuz yönlerini kabul etmekte zorlanır. İkili ilişkilerde partnerine fazlasıyla sadık, fakat bir o kadar da kıskançtır.Onun için asıl olan sevgidir.

Beni kimse sevmiyor gibi hissediyorum bazen. Kapris midir nedir bu ruh hali, bilmiyorum...

Bazen öyle hissediyor insan ne kadar sevildiğini bilse de öyle bir his geliyor. Benim ailem yanımda değil başka şehirde babamla zaten görüşmüyorum ayrılar annemle. Ama ailem bana gözü gibi bakar, eşim desen en büyük şansım çok düşkün bana ee işyerinde de kimseyle sorunum yok iyi anlaşıyorum herkesle falan filan ama bazen işte yok diyorsun şimdi ölsem gitsem 2 günden onra herkes unutur diyorsun ama öyle değil işteee canımm ailen var arkadaşların varrr sen üreten bir kişisin işin var nasıl seni kimse sevmez çok kişinin sevmesi değil gerçekten özünde seven birisi öneml olan az olsun öz olsun yanii ben samimiyetten doğruluktan yanayım çok insan çıkardım hayatımdan bu yüzden çok çok arkadaşım yk ama dostum dediklerimde gerçekten dost kendimden çok güvenirim onlara..

Kahvemi şimdi içeyim bari...
İş bitsin hemen eve koşcam

iç iç canımm bnim de üçü biraradam yok su kaynatır içerdim şurada kantine de inemiyorum öğrenci varr.. Evde içicem artık..

Yardım eder pırasada yaptırcam ona kendime

Oh sende annen varken rahat edersin

ohhh yarasın yaptır canım pırasa çok sağlılı benim eşim sevmiyorr kendime de yapmıyorum pek annem gelince yaparım..

BDV de milletin derdini dinliyorum hep de +18 lake şahit Haydar Dümen halt etti yanımda o moddayım.

vaayy vayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…