Elektrikler kesildi yaUykum geldi ama uyuyayım bari, başka da yapacak neyim varki şu sakat halimle
peki benim neyim eksik araniza almiyonuz benisinemaya gitmedim diyemi
Ama hiç gelip görgüsüzlük yapmıyosun sadece yemek yiyosun
O da sayılır da daha havalı bi şeyler bul
ama ne yemekler yedin teker teker anlatman lazım hatta resimlerini çek görgüsüzlüğün dibine vurr kızımmm
He bak fiş olur ama pahalı bi alışveriş olsunkeske bugün yaptim alisverisini fisini atmasaydim buraya eklerdimneyse haftaya kaldi
2.üyelik alirsin kazende ensene cöker
kiz ben komedi sevmiyorum korku gelirim olcak,bildiniz pahali film varsa deyinde ona gideyim
hali koltukmuayyy en zor isler seni bekliyor,ben gecen hal ettimde kurtuldum sükür
aman aman yakınında fener mum bulundur sen ne olur ne okmaz şimdi olmasa da sonra olur belli olmaz temlinli ol kuzumm..
keske bugün yaptim alisverisini fisini atmasaydim buraya eklerdimneyse haftaya kaldi
2.üyelik alirsin kazende ensene cöker
kiz ben komedi sevmiyorum korku gelirim olcak,bildiniz pahali film varsa deyinde ona gideyim
hali koltukmuayyy en zor isler seni bekliyor,ben gecen hal ettimde kurtuldum sükür
Tövbe tövbe ya nasıl konuşuyosun
Dur biraz daha yaaaa nereye
Ayyyy erol taş gibi fotolarını isterizBari yemeği görgüsüz görgüsüz ye, kıtlıktan çıkmış gibi, ağzından falan aksın yerken
kahve icmeye gidiyorum birde o sayilmazmi
yarin esimle lüxs restauranta gidiyim,pirzolalari yerken esim resim ceksin onlari burda göstereyim
ona artik ne derler bilmem adim ac gözlüye bile cikabilir
Sen Cem'e gidene kadar ben yarın Celal le Ceren'e de gidiyorum sakat halimle
Selam....
Ben Cem Yılmaz a gittim..Hayli eğlendim,güldüm..Tavsiye ederim...
Şahan ı ilk çıktığından beri sevemedim ya....
SelamSelam....
Durdukça karnım acıkıyor, yarım dünya olmadan ayaklansam bari, domatesli peynirli tost yaptırdım babama, onu yicem şimdiHep senin yüzünden uyutmuyorsun, karnım acıkıyor
He bak fiş olur ama pahalı bi alışveriş olsun
bizde severiz karı koca korku gerilim bayılırız izlemöedğimiz gerelim korku kalmadı yaa bildiğin sıkı korku varsa söyle de izleyelim.. Ama komedi de lazım yaaa cem de zaten gülmüyordun direk yarılıyorsun yanii bildiğin ortadannn sonra o akşam çeneni yerine koyamıyorsun aşağı sarkmış oluyor..
off belimde ağrıyor regl olamadım ya dr söktürücü verdi 3 gündür içiyorum regl gelir bugün yarınn bu bel ağrısıyla da zor ama silmem lazım geçen hafta da sişmedim gözüme batıyor oturma odası halısı beyaz ağırlık renkli çabuk kirleniyor yaa..
eğer antonyo ile barışırsak bu pazar celalle cerene gidioruz kızlar geçen hafta öle konuşmuştuk
Bari yemeği görgüsüz görgüsüz ye, kıtlıktan çıkmış gibi, ağzından falan aksın yerken
Aferin sana ama fiş görmeden inanmayızben kis aylari fazla gezmem yaz aylari benim gezme zamanimdir
biraz görgüsüzlük yapiyimhep pahali alisveris yapiyorum zaten
bizde severiz yazdin ya tam ben sana sorcaktim aradim bi film var ,konu bile actim bulamadim
sen kistim var demisdin galiba demi :44:
Barışma şu adamlaUyuz oluyorum şu antonyoya, bir seninkine bir tutkununkine gıcığım zaten
Ayyyy erol taş gibi fotolarını isteriz
Kızım senin yemekten başka hava atcak bi şeyin yok mu
Elektrikler kesildi yaUykum geldi ama uyuyayım bari, başka da yapacak neyim varki şu sakat halimle
Bari yemeği görgüsüz görgüsüz ye, kıtlıktan çıkmış gibi, ağzından falan aksın yerken
kahve icmeye gidiyorum birde o sayilmazmi
yarin esimle lüxs restauranta gidiyim,pirzolalari yerken esim resim ceksin onlari burda göstereyim
ona artik ne derler bilmem adim ac gözlüye bile cikabilir
He bak fiş olur ama pahalı bi alışveriş olsun
Evde de yok hiç öyle şeyler dımdızlak karanlıkta kalırım:18::18:
Selam....
Durdukça karnım acıkıyor, yarım dünya olmadan ayaklansam bari, domatesli peynirli tost yaptırdım babama, onu yicem şimdiHep senin yüzünden uyutmuyorsun, karnım acıkıyor
Barışma şu adamlaUyuz oluyorum şu antonyoya, bir seninkine bir tutkununkine gıcığım zaten
Aferin sana ama fiş görmeden inanmayız
Abine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?