Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O da sayılır da daha havalı bi şeyler bul

kahve icmeye gidiyorum birde o sayilmazmi

ama ne yemekler yedin teker teker anlatman lazım hatta resimlerini çek görgüsüzlüğün dibine vurr kızımmm

yarin esimle lüxs restauranta gidiyim,pirzolalari yerken esim resim ceksin onlari burda göstereyim

ona artik ne derler bilmem adim ac gözlüye bile cikabilir

He bak fiş olur ama pahalı bi alışveriş olsun
aman aman yakınında fener mum bulundur sen ne olur ne okmaz şimdi olmasa da sonra olur belli olmaz temlinli ol kuzumm..

Evde de yok hiç öyle şeyler dımdızlak karanlıkta kalırım:18::18:

bizde severiz karı koca korku gerilim bayılırız izlemöedğimiz gerelim korku kalmadı yaa bildiğin sıkı korku varsa söyle de izleyelim.. Ama komedi de lazım yaaa cem de zaten gülmüyordun direk yarılıyorsun yanii bildiğin ortadannn sonra o akşam çeneni yerine koyamıyorsun aşağı sarkmış oluyor..

off belimde ağrıyor regl olamadım ya dr söktürücü verdi 3 gündür içiyorum regl gelir bugün yarınn bu bel ağrısıyla da zor ama silmem lazım geçen hafta da sişmedim gözüme batıyor oturma odası halısı beyaz ağırlık renkli çabuk kirleniyor yaa..

Selam....

Ben Cem Yılmaz a gittim..Hayli eğlendim,güldüm..Tavsiye ederim...

Şahan ı ilk çıktığından beri sevemedim ya....

Tövbe tövbe ya nasıl konuşuyosun

Dur biraz daha yaaaa nereye

Durdukça karnım acıkıyor, yarım dünya olmadan ayaklansam bari, domatesli peynirli tost yaptırdım babama, onu yicem şimdi Hep senin yüzünden uyutmuyorsun, karnım acıkıyor

Bari yemeği görgüsüz görgüsüz ye, kıtlıktan çıkmış gibi, ağzından falan aksın yerken
Ayyyy erol taş gibi fotolarını isteriz

yarin esimle lüxs restauranta gidiyim,pirzolalari yerken esim resim ceksin onlari burda göstereyim

Kızım senin yemekten başka hava atcak bi şeyin yok mu

Selam....

Hoşgeldinnnnn canııııım naber, bizde gittik ömürrrle, bayağı belaltıydı ama fazlasıyla güldüm bende, en çokta faruuuuuuuuuuuuk eczanesi kısmına

Selam....

Selam
Durdukça karnım acıkıyor, yarım dünya olmadan ayaklansam bari, domatesli peynirli tost yaptırdım babama, onu yicem şimdi Hep senin yüzünden uyutmuyorsun, karnım acıkıyor

Dün akşamda portakal yemişsin

Benim de karnım acıktı bi çorbayla duruyorum:26:

Sen Cem'e gidene kadar ben yarın Celal le Ceren'e de gidiyorum sakat halimle

ben kis aylari fazla gezmem yaz aylari benim gezme zamanimdir

biraz görgüsüzlük yapiyim hep pahali alisveris yapiyorum zaten

bizde severiz yazdin ya tam ben sana sorcaktim aradim bi film var ,konu bile actim bulamadim

sen kistim var demisdin galiba demi :44:

Aferin sana ama fiş görmeden inanmayız
Barışma şu adamla Uyuz oluyorum şu antonyoya, bir seninkine bir tutkununkine gıcığım zaten

Abine

Elektrikler kesildi ya Uykum geldi ama uyuyayım bari, başka da yapacak neyim varki şu sakat halimle

yahu yaklışıyor mu sana bu sözler görende ömür boyu sürecek sanır öyle olanlar bile nasıl tutunuyorlar hayata seninki geçici takma kafana.

Sen Cem'e gidene kadar ben yarın Celal le Ceren'e de gidiyorum sakat halimle

yuhhhh nasıl gidicen kızım çok kalabalık olur daha girdi vizyonaaa

Bari yemeği görgüsüz görgüsüz ye, kıtlıktan çıkmış gibi, ağzından falan aksın yerken

efet hani but yerler yaaa böylee iştahla şapırdataraktannn...

bende doğumgünümde yemeğe gidicez onu çeker koyarımm 28 indee. topiğe layık olmaya çalışıyoruz herhalde ismimizi haketmemiz lazımm

Evde de yok hiç öyle şeyler dımdızlak karanlıkta kalırım:18::18:

ama al önlemini canım yaa böyle şeylerde kalırsın karanlıkta yakınında kolay ulaşabileceğin bir yerde olsunn.. Fenerler var çok güzel mesela küçk benim çantamda vardır hep birtane işten geldiğimizde kesilmiş oluyor bazen merdivenleri çıkmak için kullanıyorum iyi de aydınlatıyor küçük ama etkili

Selam....

bende Şahan'a ısınamadım ama vakit geçirmek için gittik hep eşimim de ısrarıyla Celal İle Ceren'e gider miyiz bilmiyorum pek istemiyorum ama belki pazar günü.

ohh ne güzel değerlendir işte kızım herşey ayağına geliyor yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…