- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Hafta içi gezmek daha güzel oluyo aslında her yer sakinben kalabalık pek sevmiyorum
Evet hamarat hatun o
Şimdi de midem bulanıyo ya:26:
Hafta içi gezmek daha güzel oluyo aslında her yer sakinben kalabalık pek sevmiyorum
Evet hamarat hatun o
Şimdi de midem bulanıyo ya:26:
1hafta içinde gelmesi lazım:26::26:
Beğendilerevet bizde çıkıyoruz hele kışın kapalı yerlerde yer bulmak imkansız. Bugün eşimi gönderdim temizlik yaptım aradı çıkalım diyee ama yağmur yağacak gbi dedi vazgeçtik yürüyüş yapacaktık ee bende yemek yapmadım işte güçten o da acıkmış yakın bir yere yemek yemeye gittik hemen valla baya doluydu. Neden ki canımm yediğin birşey mi dokudu ki hem anlat bakalım misafirlerinle zaman nasıl geçti beğendiler mi mamaları..
misafirlere yapılan mamalar dan çok yediysen ömür ondan miden bulanıyordur
evet 4-5 günde geliyor genelde kullandım daha öncede böyle kist olmuştu öyle gelmişti ahh bu arkadaşın neler yaşadı neler be gülüm kistler, prolaktim yükselmeleri, ara kanamalar hele geçen sener vücudumda kan kalmadı bee ocaktan hazirana kadar regl oluyorum hoop 13-14. gün yine aynen regl gini kanama daha önceleride olrdu ama bir iki ay olur geçerdi düzenleyici kullandım bir ay olmadı ağustosta tam tatile gidiyoruz annemle deniz otobüsündeyiz 16. günümde pat bir daha tampon kullanıp giridm denize. Neyse geçti ama o zamandan beri böyle 37-41 oluyorum daha da gecikti şimdi. Öncden 35 günde de olsa günü gününe gelirdi. Kaç kere muayene oldum sayamadım kaç dr değiştirdim bilmiyorummsan da bunları demek ne kadar doğru senin de derdin var bu konuda ama işte sıkıldım artık yaaa hiçbir eksiğimiz yok işimiz var, mutluyuz geçinip gidiyoruz işt bir o eksik napalım Allah bilirrr olmazsa da olmaz yanii..
Beğendilerçok güzel geçti aslında ama bende bi durgunluk var içim sıkılıyo
Beni tanımıyomusun keşke çok yiyebilsem
bir ihtimal demiştim ki
Yok yoksoda içiyorum şimdi üşüttüm heralde
olabilir soğuk su felan içtiysen dikkat et
Beğendilerçok güzel geçti aslında ama bende bi durgunluk var içim sıkılıyo
Beni tanımıyomusun keşke çok yiyebilsem
Çok stres yapma canım inan stres yaptıkça gelmiyo bu :26:
Ben hep soğuk su içiyorum
Bende soğuk suyu daha çok severimde eşim içirmiyorrr
canım neden böyle oldun aa bari eşin gelince akşam çıksanız bir yerlere dolaşsanız olmaz mı...
Yaa benim gebelik beklentim olmadığı için normal bekliyordum 37 falan gelir diye yok gelmedi durdukça kuruyorum tabii elimde değil neden böyle oldu ki diyee.. Bir daha ki ayda böyle geç gelirse işimiz var aşılama olacak off nasıl beklicemmm.. 35 günden sonra söktürücü istesem verir mi dr acaba..Konuşayım reglinin 2. günü gidicem yaaa.
Benimki de kızıyosebilin soğuk su tarafını o kapatıyo ben açıyorum o kapatıyo ben açıyorum
Akşamları geç gelir şimdi canım bak daha yok
Dkh kullanamaz mısın acaba o düzene sokuyo:26:
bende sebil yokya dolaba koyuyorum kışında eşim görünce çıkartıyor yaa gizlice içeceğimi biliyorr çünküü
canm zaten tedavi görücem yaa kullanamam heralde gerçi daha bir ay sonraya erteledim aşılamayı ama vermez herhalde.. Zaten aşılamada iğnelerle yumurtlama erken oluyor erken regl oluyorsun. Bir aylık bir düzeleyici isteyebilirim aynı hastanede bir kadın dr geçense d.k vermiş içmedim bu dr başka düzenleyici vermişti o zaman hemde gebeliğe de engel değil onu alırım belki.
Bi düzenleyici içsen iyi olur böyle strese giriyosun
eevt evet zaten aşılama tutmazsa bir iki ay düzenleyici kullanırım yazın tüpe kadar böyle olmaz ne yumurtlama belli ne birşey yumurta takibine de giderim belki bu sürede.
Ben çıkıorum canım belim çok ağrıyor eşimde bekliyor film izleyelim dedi öptümm kocaman sende dinlen yoruldun bugünn... Gece film bitince gelirim ama uykum gelmezsee olursanız konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?