İnşallahbiri yoldaydı gerçi
İşte bu resmini koyduğum yoğurtlu etimek salatası, kıymalı gül böreği yaptı annem bi de peynirli börek yaptı..Komşu fırından vişneli kurabiye ve baklava var tatlı yapmadımzaten biri şeker hastası dokunur
O saydıklarım işte ablam başka yokdaha ne yapacaksın ömür herşey çok güzel
Servis tabağını gizlice çek
Akşam pırasayı çekiyorum eşim diyor ki pırasa olmaz çok kolay çekmeDalga geçiyor benle
dün düt düt cekılın ben geldım yazdım...hemen sonrasına eşimin işten gelıp laptobu alıcagı tuttu
bu sefer geldım..ama cok yazamam heralde..aynı apartmana bır dostumuz tasınıyor onlara yemek vercem bende..
dün düt düt cekılın ben geldım yazdım...hemen sonrasına eşimin işten gelıp laptobu alıcagı tuttu
bu sefer geldım..ama cok yazamam heralde..aynı apartmana bır dostumuz tasınıyor onlara yemek vercem bende..
Kimse gelmezse mutfağa çeker bi servis tabağını ama akşama koyarım resmini pc kapalı olur çünkübak bu iyi fikir
Pırasayı ömür için deseydinnasıl olsa beni tanıyo
Bem gidip işlerimi bitireyim
Ömür börekleri bitirmesinler bak onlar gidince çek
Cezası katlanıyo haberi yokBen gidiyorumAkşam niye gelmiyorsun ödev var diye kaçıyor musun yoksa
Ziyafet veririm size abla bu arada az kalmış rabianın katkılarıyla 30.000 i bulcazömürr 30 bin olduğunda bize ne yapacaksın nasıl kutlayacağız
Tamam akşam ekle bekliyorum
İşte kafa buluyor benimleEvet senin için ekledim Iyykkkkkkkk demeyeceğin birşey olsun dedim
Ben gidiyorumAkşam niye gelmiyorsun ödev var diye kaçıyor musun yoksa
Ben gidiyorumAkşam niye gelmiyorsun ödev var diye kaçıyor musun yoksa
Benimde misafirim geliyo birazdan çıkıcam sen ondan mı kayboldun dün
benım odev durdugu yerde ürüyormu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?