Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Servis tabağını gizlice çek
Akşam pırasayı çekiyorum eşim diyor ki pırasa olmaz çok kolay çekmeDalga geçiyor benle

dün düt düt cekılın ben geldım yazdım...hemen sonrasına eşimin işten gelıp laptobu alıcagı tuttu

bu sefer geldım..ama cok yazamam heralde..aynı apartmana bır dostumuz tasınıyor onlara yemek vercem bende..

daha ne yapacaksın ömür herşey çok güzel
O saydıklarım işte ablam başka yok
Servis tabağını gizlice çek
Akşam pırasayı çekiyorum eşim diyor ki pırasa olmaz çok kolay çekmeDalga geçiyor benle

Kimse gelmezse mutfağa çeker bi servis tabağını ama akşama koyarım resmini pc kapalı olur çünkü bak bu iyi fikir

Pırasayı ömür için deseydin nasıl olsa beni tanıyo

Ben gidiyorumAkşam niye gelmiyorsun ödev var diye kaçıyor musun yoksa

Benimde misafirim geliyo birazdan çıkıcam sen ondan mı kayboldun dün

Kimse gelmezse mutfağa çeker bi servis tabağını ama akşama koyarım resmini pc kapalı olur çünkü bak bu iyi fikir

Pırasayı ömür için deseydin nasıl olsa beni tanıyo

Tamam akşam ekle bekliyorum
İşte kafa buluyor benimleEvet senin için ekledimIyykkkkkkkk demeyeceğin birşey olsun dedim

Son düzenleme:
Cezası katlanıyo haberi yok
ömürr 30 bin olduğunda bize ne yapacaksın nasıl kutlayacağız
Ziyafet veririm size abla bu arada az kalmış rabianın katkılarıyla 30.000 i bulcaz
Tamam akşam ekle bekliyorum
İşte kafa buluyor benimleEvet senin için ekledimIyykkkkkkkk demeyeceğin birşey olsun dedim

Tamam

Valla bazen ıyykkkkk diyesim geliyo topiği okuyunca

kız ıkı gundur cok yogunum dun degıl oncekı gun aksamı annemlerı yemege aldım..cok yorulmustum...hemen yattım
dunde bu yenı apartman komsumuz tasınıyordu onları aldım yemege.cay kahve fılan derken yoruldum ıkı gundur..

bu aksam ve yarın aksamda gelemıcem kızlar...pazar gunu esım evde. bu aksamda tasınan komsulara cay vercem.bırazda bız yardım edıyoz..naparsın dostlar kara gunler ıcın...

Nevoş servis tabağının resmini çekemedim ya peşimden geldiler mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…