Güzel olmuşmu sedatamam geliştireyim kendimi baklavadan başlıyım
Ya içimdeki sıkıntıyı atamadım kalp çarpıntısı yapıyo:26:
Bilmiyorum ki
Allam ben kısa kollu giysem 3 gün yataktan kalkamam sanırımGece kombi açıkken bile yorgan+battaniye alıyorum yatıyorum
Dejavucum kolay gelsin sana da...Benimde pencerelerin silinmesi gerekBana da geliver elin değmişken
Evet öyleyiz benim kocamda hala şort giyer evde ailece ateşliyizüşüyosan giy canım bizim ev çok sıcak oluyo :26:
İnşallahbiri yoldaydı gerçi
İşte bu resmini koyduğum yoğurtlu etimek salatası, kıymalı gül böreği yaptı annem bi de peynirli börek yaptı..Komşu fırından vişneli kurabiye ve baklava var tatlı yapmadımzaten biri şeker hastası dokunur
Servis tabağını gizlice çek
Akşam pırasayı çekiyorum eşim diyor ki pırasa olmaz çok kolay çekmeDalga geçiyor benle
Canım eşim genelde salı günleri izin yapıyo hafta sonu yoğun yani:26:Bence de bala bir iki kötü yaparsın sonra güzel yaparsın sanki benim ilk yaptıklarım güzel miydi geliştirdim kendimi yapa yapa iştee.. canmm yaa panik atak mı yokluyor acaba neden öyle oldun ki dışarı falan çıkın kocanla bugün misafirin vardı ama yarın mesela :26:
canım kansızlık mı var sende acaba. Ben de üşürüm ama kansızlık yok merkezi sistem bizim sıcaklık biraz yükselince dışarıda fazla yanmıyor ama üşümüyorum öye gece yorgan fazla geliyor yalıtım da yaptırdık bu sene onunda etkisi varr. Benimde camların silinmesi lazım canım da yarına niyetlendim bakalım bilmiyorum eşim üşütürsün boşver diyor ama hemen silerim ne olcak diyorum kandırabilirsem silcemm içime sinmiyor öyle. Bugün yağmur yoktu ama yarın silerim kesin yağarr.
eşimde kısa kollu oturur valla üşümüyor musun derim yooo derr ben hava çok kötü olunca çk yanıyor kalorifer o zaman tişört giyiyorum.
ohh ohhh süper valla..Bende bir gün arkadaşlarımı çağırdığımda yaptıklarımı ekleirm gerçi haftaya annem geleceği zaman da hazırlıcam mamalar.. Çekerim..
onu bilmeyenlerde var canımmm
Ömüüürr burada mısınnn :26:
hımm tamamnerde bizim aşcı başı
Canım eşim genelde salı günleri izin yapıyo hafta sonu yoğun yani:26:
Burdayım kuzum geldim
Eşi evdedir kaptırmıştır pc yi
Eşi evdedir kaptırmıştır pc yi
Hafta içi gezmek daha güzel oluyo aslında her yer sakinolsuun salı günü gezersiniz siz de. Bende İstanbul'da güzellik merkezinde ön muhasebe çalıştım 4 sene ama mali müşavirimiz gekiyordu fatura kesmeye ona da yardım ediyordum, resepsiyona da bakıyordum, randevu da alıyordum yapmadığı iş yoktu çalılşan bayanlar haftasonu geldiğnden haftasonu iznimiz yoktu salı günleri yapardım ben izin maaş dağıtılma zamanı haftaiçi bile izin yapamıyordum çok fazla yoğun çalışıyordum 8 den önce eve gelmezdim ama çok iyi piştim orada üniversitede çalışmak eşimle gidip gelmek rahat ama nereye girsem çalışabilirim zaten bebek işi bir olsun memur olmayı düşünüyorum. Napalım yoğun olmadan olmuyor işte ohhh o paralarla da bir yerlerimizi büyütüyoruz bir güzeelll gezip tozup
yaa evet ama toopiğine baktım off ne yemekler var yaaa hele ıspanaklı içli köfte kesinlikle denicem eşim ağır geldiği için içli köfte sevmez bende ıspanaklısını denicem
ayy yazıkk kimbilir ne zaman bırakır kocası pc yi
Belimm çok ağrıyorrr dün akşamda böyle ağrıyordu regl olucam dedim yok gelmedi yaa yrın gelsinn artık şu söktürücüyü 4 gündür içiyorum mide buylantısı yaptı sıkıldım ama artık.. Menapozlu gibi oldumm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?