Benim evde de kimse yok:84: bütün gündür patladım
SelamlarrNasılsınız
celal ile cerenden geliyorum :129::129::131::123:
dondurma yeme kiz sogukta üsütürsünhosgeldin
bişiy olmaz aşkın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu aşkın ateşini hangi ateşte yanmayı dilersin pişmeyene söle ne denir ki çiğ mi hahahaha
sen o ask atesinde fazla kavrulcan amakül olup toz olcan stop de
antonla düzeldimi julim ?
sinemaya gittik işte ne bilim sorgulmıom artık yaaaa zaman ne göstercek görcez hep beraber
kavg etmememiz gerek
sinemaya gittik işte ne bilim sorgulmıom artık yaaaa zaman ne göstercek görcez hep beraber
kavg etmememiz gerek
İyi akşamlar
Geldim rabiş
Juli barıştınız mı yoksa
İyi akşamlar
Geldim rabiş
Juli barıştınız mı yoksa
Hayırlısı olsun canım
ömürüm sabahın 10:15inde telim çaldı birde baktım antonyo bi gözüm açık konuşuom ama 15 dk soraaaa in aşağı kapının önündeyim dediiii ben inmezsem o eve ıkacaktıben indim mecbur :26: bastı gaza bi baktım köfteci yusufta kahvaltı masası hazırlanmış bizi içeri aldılar masayı gösterdiler . soraaa yedik bin arabaya dedi bindim bi baktım balıkesirdeyiz sora bi baktım celal ile ceren biletleriii çifli koltuklardaa
iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben iyi değilimmm
Hoşbulduk canım iyiyim sıkıldım bugünkiz kavga ediyim filan deme üzülen hep sen oluyorsun
hosgeldin canim nasilsin ? özledim sizi dün misafirlerden dolayi giremedim
baristi canim INSALLAH yine üzmez
ömürüm sabahın 10:15inde telim çaldı birde baktım antonyo bi gözüm açık konuşuom ama 15 dk soraaaa in aşağı kapının önündeyim dediiii ben inmezsem o eve ıkacaktıben indim mecbur :26: bastı gaza bi baktım köfteci http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/crazy.gifyusufta kahvaltı masası hazırlanmış bizi içeri aldılar masayı gösterdiler . soraaa yedik bin arabaya dedi bindim bi baktım balıkesirdeyiz sora bi baktım celal ile ceren biletleriii çifli koltuklardaa
iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben iyi değilimmm
ömürüm sabahın 10:15inde telim çaldı birde baktım antonyo bi gözüm açık konuşuom ama 15 dk soraaaa in aşağı kapının önündeyim dediiii ben inmezsem o eve ıkacaktıben indim mecbur :26: bastı gaza bi baktım köfteci yusufta kahvaltı masası hazırlanmış bizi içeri aldılar masayı gösterdiler . soraaa yedik bin arabaya dedi bindim bi baktım balıkesirdeyiz sora bi baktım celal ile ceren biletleriii çifli koltuklardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?