Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kiz kavga ediyim filan deme üzülen hep sen oluyorsun

hosgeldin canim nasilsin ? özledim sizi dün misafirlerden dolayi giremedim

baristi canim INSALLAH yine üzmez

kavgaaaa etmemek aslında ikimizin elindeee bnm biraz az konusmam gerek bişiyi 2 kere sölememem gerek o daaa biraz anlayışlı olursaaa geçinip gideriz bnm yüzümden kırmızıda geçti bugün 300 tl ceza gelcekmiş bacağında örümcek vardı örümcek diye bağırdım kırmıızı da geçti köpürdü tabi ama çabuk geçti bereket siniri

Hoşbulduk canım iyiyim sıkıldım bugün misafir mi vardı yoktunsen nasılsın

gece yarisina kadar oturduk sohbet filan güzeldi ,arkadaslar gidince temizlik yaptim sonrada lale devrini izliyip uyudum

cinar haftaya ayavayi yedi toprak bosicak yine

iyiyim canimda pazar günleri burda heryer kapali oluyor insanin ruhu karariyor,ölü sehri gibi

Evet hafta ortası kaba iş stresimi yaşıyo acaba:26:

Hafta içi görüşmeseler mi ne

Ama örümcek

Geçenlerde de ben yedim ceza, hız ihlalinden

oh ne güzel vakit geçmiş

Evet gördüm çınarı kameraya alıyolardı o kızla o dizi de sıktı ayrıl barış ayrıl barışçınar o kızdan da bi çocuk yapar

kızlar ben ıspanak yemeği yapıp geliorum antonyo ıspanak yemeği istio yarına mesaj atmış :18::18: nasıl yapcaz biri bana tarif etsin

ne olduğunu bende bilemedim hep yattım ne oluyor anlamadınki

pazar sendromu olabilirmi :44:

Evet hafta ortası kaba iş stresimi yaşıyo acaba:26:

hafta sonu ask adami hafta ici is dami

sende söyleme bazen ciddi ciddikonus is yerinde,asik oldun adam degil is arkadasin gibi düsün hafta ici

bende örümcekten fena korkarim :18::18: iyiki arabadan firlamissin

onun icin hafta ici enistyle hic ugrasma

ya onada hak verim ama çenemi tutamıom heee kavitasyona başladık beraber o ilk seansa dün gitti bende yarın başlıcaktım ama reglim bitmedi çarşamba beraber gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…