Napcam iş arıyorum kaç gündür. Arada BDV ye baktım.
Sizler ne yaptınız?
kızlar ben ıspanak yemeği yapıp geliorum antonyo ıspanak yemeği istio yarına mesaj atmış :18::18: nasıl yapcaz biri bana tarif etsin
Ben şöyle yapıyorum, salça ve bol bol soğanı kavuruyorum. Üstüne yarım çay bardağı sıcak suyla doğradığım ıspanakları atıyorum, kısık ateşte suyunu çektiriyorum o kadar. Ama üstüne illaki sarımsaklı yoğurt ve üstüne tereyağda kavurulmuş salçalı yağ döküyorum. bayılmayan kalmadı öyle dyim
İyi fikirama evlenince nolcak
benim dün misafirlerim vardi net yüzü göremedim
bana diyorsun akilli dur diye kendin bakiyon BDVyebi ara bende caktirmadan ugrarim
Özlediniz mi beni
Aaa herşeyi de ben düşünemem ki canım
Ben duracağım yeri biliyorum.Banlanmamaya konsntreyim.
Tanımıyorum ama eveeeeeeet
pirinçççç :26::26:
benim rahatsızlığım ağır biraz bel fıtığı ama felç olana kadar beklemişim omuriliğe baskı yapmış yazın ameliyat olmuştum ama yürüyemedim yeni yeni ayağa kalktım işte
oh ne güzel vakit geçmiş
Evet gördüm çınarı kameraya alıyolardı o kızlao dizi de sıktı ayrıl barış ayrıl barış çınar o kızdan da bi çocuk yapar
kızlar ben ıspanak yemeği yapıp geliorum antonyo ıspanak yemeği istio yarına mesaj atmış :18::18: nasıl yapcaz biri bana tarif etsin
ya onada hak verim ama çenemi tutamıomheee kavitasyona başladık beraber o ilk seansa dün gitti bende yarın başlıcaktım ama reglim bitmedi çarşamba beraber gitcez
Rabiş ödev istiyomusun
Sen düşün tabi
Teşekkürler, tanışırızAaa herşeyi de ben düşünemem ki canım
Tanımıyorum ama eveeeeeeet
Hoşbuldum kuzum naberHoşgeldin canım
cinar.süloyu gececek az kaldiher kadindan bi cocuk berfu soner maf etti güzelim diziyi
kolay,sogani kücücük dogra,sarmisaklari ez,azcik kiymyla beraber hepsini kavur sonra salcasini ekle,yikanmis dogranmis ispanaklari ekle tencereye,cok azda pirinc sonra suyunu ekle pisirmeyi bekle pirincler pisene kadar
regl günlerini hic sorma bende asabilesiyoruminsanin icinde resmen seytan oluyor sanki o günler
eftenpufla sevgicana verirsen bende isterimeftenpuf hep rahat rahat oturuyor kaldirsin biraz nazik totoyu
Tamam madem bu kadar muhtaçsınız banaBişeyler düşüneyim.
cinar.süloyu gececek az kaldiher kadindan bi cocuk berfu soner maf etti güzelim diziyi
kolay,sogani kücücük dogra,sarmisaklari ez,azcik kiymyla beraber hepsini kavur sonra salcasini ekle,yikanmis dogranmis ispanaklari ekle tencereye,cok azda pirinc sonra suyunu ekle pisirmeyi bekle pirincler pisene kadar
regl günlerini hic sorma bende asabilesiyoruminsanin icinde resmen seytan oluyor sanki o günler
eftenpufla sevgicana verirsen bende isterimeftenpuf hep rahat rahat oturuyor kaldirsin biraz nazik totoyu
Teşekkürler, tanışırız
Hoşbuldum kuzum naber
Aile terapisti sevgi
bende ögrendim nerde durcagimi bani yedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?