Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kızlar ben ıspanak yemeği yapıp geliorum antonyo ıspanak yemeği istio yarına mesaj atmış :18::18: nasıl yapcaz biri bana tarif etsin

Ben şöyle yapıyorum, salça ve bol bol soğanı kavuruyorum. Üstüne yarım çay bardağı sıcak suyla doğradığım ıspanakları atıyorum, kısık ateşte suyunu çektiriyorum o kadar. Ama üstüne illaki sarımsaklı yoğurt ve üstüne tereyağda kavurulmuş salçalı yağ döküyorum. bayılmayan kalmadı öyle dyim

pirinçççç :26::26:

benim rahatsızlığım ağır biraz bel fıtığı ama felç olana kadar beklemişim omuriliğe baskı yapmış yazın ameliyat olmuştum ama yürüyemedim yeni yeni ayağa kalktım işte

pirinçççç :26::26:

Ben kullanmıyorum. Eşim böyle seviyor.

benim rahatsızlığım ağır biraz bel fıtığı ama felç olana kadar beklemişim omuriliğe baskı yapmış yazın ameliyat olmuştum ama yürüyemedim yeni yeni ayağa kalktım işte

Çok geçmiş olsun abla. Bişey lazım mı? Nerede oturuyordun? Ah şu son dk. doktora gitmelerimiz...

oh ne güzel vakit geçmiş

Evet gördüm çınarı kameraya alıyolardı o kızla o dizi de sıktı ayrıl barış ayrıl barışçınar o kızdan da bi çocuk yapar

cinar.süloyu gececek az kaldi her kadindan bi cocuk berfu soner maf etti güzelim diziyi

kızlar ben ıspanak yemeği yapıp geliorum antonyo ıspanak yemeği istio yarına mesaj atmış :18::18: nasıl yapcaz biri bana tarif etsin

kolay,sogani kücücük dogra,sarmisaklari ez,azcik kiymyla beraber hepsini kavur sonra salcasini ekle,yikanmis dogranmis ispanaklari ekle tencereye,cok azda pirinc sonra suyunu ekle pisirmeyi bekle pirincler pisene kadar

ya onada hak verim ama çenemi tutamıom heee kavitasyona başladık beraber o ilk seansa dün gitti bende yarın başlıcaktım ama reglim bitmedi çarşamba beraber gitcez

regl günlerini hic sorma bende asabilesiyorum insanin icinde resmen seytan oluyor sanki o günler

Rabiş ödev istiyomusun

eftenpufla sevgicana verirsen bende isterim eftenpuf hep rahat rahat oturuyor kaldirsin biraz nazik totoyu

İstemem diyince artış olcak biliyosun onun için isterim diyosun dimi tamam 10-10-10 olsun

Beni niye karıştıyıosun batacaksan kendn bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…