- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kız o vitamin bende eksik
Yalnız bizim başlığın kuralı var, başka topiclere adam kaptırmıyoruz, geyik konuları hariç tüm konularda salınabilir ama geyik konusunda sadece bizim başlığa takılabiliyor demirbaş üyelerimiz. Başka geyik başlığına giden top oluyorAramızda top olanlar çok, birtek ömürle ben top değiliz galiba
Dimi ya :18::18::18::18: Yok yok üye yapmayacağım vazgeçtim
Bi daha diyelim başka topiğe giden top olsun
Aman görümce gözünün yağını yiyembak ben kolay kolay bi şey yemem biliyosun
Abimi arıyorum hemen, yarın öğlen sana kuzu çevirme göndersin, tüm kuzuyu tek başına ye, eksikliği kapatmamız lazım
ömür ben senin yasini hic sormadim demi :26:
aman dikkat etde canim williye yakalanma
Yalnız bizim başlığın kuralı var, başka topiclere adam kaptırmıyoruz, geyik konuları hariç tüm konularda salınabilir ama geyik konusunda sadece bizim başlığa takılabiliyor demirbaş üyelerimiz. Başka geyik başlığına giden top oluyorAramızda top olanlar çok, birtek ömürle ben top değiliz galiba
Yarın kuzuyu mecburiyetten yiyince, benim zorla içtiğim ilik, paça çorbalarının intikamı alınacak, gün intikam günüdür
Abimle yengem fosil benim, sorma
Ömür ilk uçan türk kadınlarından safiye soymanın ortaokul arkadaşı, hesapla işte
Abimle yengem fosil benim, sorma
Ömür ilk uçan türk kadınlarından safiye soymanın ortaokul arkadaşı, hesapla işte
Safiye soyman şarkıcı değil miydi kız
Top olunca noluyo
Bende sormadım dedim yanlış anlar mııııı konpileks neyim yapar mııııııı...
Safiye soyman şarkıcı değil miydi kız
Ya bayanların yaşı sorulmaz33:18::18:
Yok o olimpiyatlara giden ilk türk yüzücüydü.
Turkcell super lig'e gönderiyoruz top olanları, lisans alabilirsek kendilerine, maçlara çıkıyorlar işte
safiye soyman kac yasinda bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?