Sabiha Gökçen o Safiye Soyman nereden çıktı
ben ne oluyorum gözdem ilk türk kadın gazeteci
Sabiha Gökçen o Safiye Soyman nereden çıktı
He ya servetimize servet katacağız
Wiliyle ortak çalışıyoruz
Hicri takvime göre mi, miladi takvime göre mi :44:
Arayamı gizlenmiş hay allahbana herkes yasimi soruyor ama33 niye araya gizledin gencsin kiz biz daha genciz
Yok abla sana saygımdan takılamıyorum, ömür bana alınmaz diye sağdan soldan girişiyorum işte
abla balkonda iciyon sigarani demi duman alti kalmiyalim[/QUOT
tabiki asla içerde içmem bebiş var zaten ama evimde bile balkonda içerim bu halimle bile önceleri evin içinde tekerlekli sandalye ile balkona kadar giderdim
Yok abla sana saygımdan takılamıyorum, ömür bana alınmaz diye sağdan soldan girişiyorum işte
bende alınmam canımcım rahat ol
He ya servetimize servet katacağız
Culi allah cezanı vermesin senin emi, nevoşun o olağanüstü çorbasının balşığında ''nevoşum ellerine sağlık cnm mutlaka yapcam bu çorbadan '' yazmışsın, daha ıspanağı nasıl yapacağını soruyorsun çorbayı nasıl yapacaksın artist
Hiçte bile, bilerek yazdım gülün diyeYanlış yazdın dimiiiii
Çağır bekliyoruzTarihin arka odasındakileri bi çağırırım görürsünüz.
Şimdiiiiiiiiiii hicri takvime göre 189247476 yaşında oluyor, ömürle yaşıtlar iştecanin hangi takvimi istiyorsa ona göre hesap yap
Arayamı gizlenmiş hay allah
Culi allah cezanı vermesin senin emi, nevoşun o olağanüstü çorbasının balşığında ''nevoşum ellerine sağlık cnm mutlaka yapcam bu çorbadan '' yazmışsın, daha ıspanağı nasıl yapacağını soruyorsun çorbayı nasıl yapacaksın artist
Culi ahahaahhhh ilahi sen...
Hiçte bile, bilerek yazdım gülün diye
Çağır bekliyoruz
Şimdiiiiiiiiiii hicri takvime göre 189247476 yaşında oluyor, ömürle yaşıtlar işte
olsun gizle bencede sonra nazar filan deger ögrendim iyi oldu bende artik araya SIKIstircam yasimi
Gözlerime inanamadımOfff sesli güldüm ya, annem birşey oldu sanmış zavallım odama geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?