Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

NEVOŞ SENİN BİLMEDİĞİN YAPAMAIĞIN YEMEK YOKMU MAŞŞALLAH HERŞEYİ BİLİYORSUN KAYSERİ YAĞLAMASINIdea biliyorsun öylemi

Bi de eşin yoktu dimi ne sorun varmış:26:

Keyifsiz

Evet dün çatladım resmen
Canım bizim net ortak üst komşuyla kullanıyoruz..O cumartesi faturayı ödememiş kapandı sonra eşimle telden konuşunca önümüzdeki ay kapattıracağım demiş olmayınca benim ki kökten kesti siz gelince bakarız dediBen şok tabi ki bugün aradı adam ya öyle mi bakalım dedi ve açıldı
Niye canım

Son düzenleme:

Ya kapattırırsa

Yok nasıl 2 günde çöktüğümü gördü benim kiBugün gelmese beni internet cafeye götürecektiYok canım o kapattırırsa biz kendimiz alırız Ama bu hafta bekle bakalım dedi

En iyisi siz alın:44: bi kere de interneti kapatıp gitmişti onlar dimi:44:

En iyisi siz alın:44: bi kere de interneti kapatıp gitmişti onlar dimi:44:

Ah canım bu kaç oldu buarada günde 1-2 saat kesiliyordu zaten Çok rahatlar fatura bile bir ay biz bir ay onların ama genelde benim ki 2 aylık ödüyorGeçen ay kimde sıra dedi benim ki 4 aydır ben ödüyorum 2 ay ödemem dedi Çok rahat insanlar

Bence alın kendinize ya değmez

Burda mı bilmiyorum ben sabah çıktım zaten kahvaltı yapıp yattım ayyy niye öyle yaptın

Canım kelin merhemi olsa başına sürer inan bende hiç iyi değilim keyfim yoktu zaten nette tuz biber oldu sıkıntıdan patladımCanım sıkılınca iştahım gidiyor

Canım kelin merhemi olsa başına sürer inan bende hiç iyi değilim keyfim yoktu zaten nette tuz biber oldu sıkıntıdan patladımCanım sıkılınca iştahım gidiyor

Neyse sen nasıl olsa memlekete gidiyosun

Bence benim kapanamdan yemelisin bügünde taze fasulye yapcam antonyoyaa

Mahsül versin tarifini de

Fasulyeler iyice yıkanacak ovalaya ovalaya, tek tek...Sonra iki kenarını da keseceksin hiç kılçık kalmayacak, tencerene yağı koyuyorsun rendelenmiş soğan ve kıymayı kavuruyorsun sonra rendelenmiş domatesi ekliyorsun, biraz salçada eklemek istersen onu da ekleyebilirsin. Sonra fasulyeyi döküp 15 dakika kadar kısık ateşte pişiriyorsun , sonra fasulyeleri 1 parmak geçecek şekilde suyunu koyuyorsun, sonrada isteğe göre tuz ve baharat ekle oldu bitti

Süper tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…