Yapılmadı elektrikçi gelmesi lazımmışDaha yapılmad ev telefonun
Ohhh yarasın afiyet olsunnn
ben yemek yaparken kurallara uymuyorum pekdamak tadı benım için daha çok önemli
hiç bılmıyorum püreli domatesı
Yapılmadı elektrikçi gelmesi lazımmışeşim geçen gün ben bi telefon alayım belki çalışır belki bu bozuktur diyodu ama ne zaman fırsat bulcak bakalım amann ben zaten ev telefonunu kullanmıyorum
Tamek var Tat var böyle küçük kutulardaaynı salça gibi renk katıyo yemeğe tek farkı tuzsuz tuz kullanamıyorum ben o yüzden bunu tercih ediyorum
Ev telini kullanmıyorsan sorun yok o zaman boşver,ne zaman alırsa alsın eşinde telefonu gerçi almak içinde vakti yok demi
Bakalım yarın bana vakit ayırcak mı
Yarın salı gezme gününüzz gidersiniz bir yerlere havada güzel nasılsaa
Ay inşallah ablaaaaa çok sıkıldım :84:
Gidersiniz yarın bak görrr
Ben kaçtımmm begüşşşş hadi artık dyorrr görüşürüzzz iyi akşamlarrr
yok be ortaaam çiğ sayılmaz ,salamura gibi bişiy.Zati salatalıklı mı alsam diye düşünüyodum.:26:
Kuzum ne oldu hastalandınmı sen
Çok keyifsizim gözdoş
Hay allah, sıkıldın ne zamandırda ondan oldu bence, yarın mutlaka abimle gezin, deniz havası al biraz, hatta kalın giyin, tekneyle dolaşın biraz iyi gelir
Çok sıkıldım ama ben böyle olmazdım ki:44::44:
Birikimdir hayatım, o da olabilir :26:
Ispanak yiyip geliyorum kızlarbekleyin beni hele mahsul hic bır yere gitmesinn gelicem ömür sanada saygılar bebeğimm
Nevoşumm sen napiosun varmızın yokmuştu bilmiyorum gerçi ama hurdandan saygılar formanıza mutlaka yapcam işte
Kız ıspanak diye diye hayattan soğuttun beni en sevdiğim yemekten vazgeçmek üzereyim yapma bunu bana
Bence benim kapanamdan yemelisin bügünde taze fasulye yapcam antonyoyaa
Mahsül versin tarifini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?