Tamam ablacım
Abartma diyerek kıvırma bak her konuşmada zam gelir biliyosun
Ya okadar kötü mü
Juli bizi öldürecek
işin içine kızanların girince boyutu değiştiii nadide yemeğimin tarifini, veriorummama kimseye söleme özellikle mahsüle albert yiyemesin ispiş
1 kg ıspanağı önce temizle içinde sülük falan kalmasın aman tikkat bu konuyaaa tikkatini çekiorum
sora tencerenin dibineee biraz yağ koy yemeklik doğradığın soğanları kavur sora 1 yemek kaşığı salça koy soğanın kokusu çıkana kadar kavur .,
daha sora temizlenenen ıspanakları tencereye koy biraz kvrulsun sora pirincini ve suyunu koy ben 1 tatlı kaşığı karabiber ve tuz koydumm ve yemek pişerrr
Bilmem yapabilir miyim acaba:44:
Ellerine sağlık canım yanına sarmısaklı yoğurt
Afiyet olsun
Ayy yok kıvırmamEşimle pazarlık yapıyorum o 10:00 diyor ben 10:30
aynen yoğurtsuz olmaz antonyoya yaptım ben zaten
ıspanak pırasa karnıbahar en sevdiğim kış sebzeleri
Barıştınız mı
Kızlarr nasılsınızz geçmişe hiç göz atamadım zaten çıkıcam hemenn.. Çok kötü oldum ben yaa. Gündüz işyerinde zaten çok yoğundum bir de hoca bir iş verdı onu acele bitirmem lazımdı kitapları bıraktım ona geçtim ee öğrenciler geliyor sürekli kitap alıyor falan. Kfam old bir dünya yarım tostla duruyordum tüm gün kız gelmeyince yemeğe de gidemedim yaa.. Neyse çıktık kaynanama gittik başımda ağrı vardı gözlerime biri oturmuş sanki zor durdum çıktık neyse arabada fena değildim eve çıktık asansörden bir indim sanki yer sallanıyor ayağımın altında eşim açtı kapıyı yığılşım üzerine hiç hatırlamıyorum ama vurmuş yüzüme falan kendime geldim hemen yatırdı beni az dinlendim iyiyim şimdi ama hala aptal gibiyim.. Yatınca da başım daha çok ağrıyor başım dönüyor hala. Yorgunluktan ve birşey yemeğimden oldu sanırım regl de yok hala sinir oldumm 47. gün de bitti işte böyle çıkıyorum şimdi uzanıcam. İyi ki annem yoktu bu haftasonu gelecek o görse oanik olurdu iyice eşim dr gidelim dedi ama istemedim.
Kızlarr nasılsınızz geçmişe hiç göz atamadım zaten çıkıcam hemenn.. Çok kötü oldum ben yaa. Gündüz işyerinde zaten çok yoğundum bir de hoca bir iş verdı onu acele bitirmem lazımdı kitapları bıraktım ona geçtim ee öğrenciler geliyor sürekli kitap alıyor falan. Kfam old bir dünya yarım tostla duruyordum tüm gün kız gelmeyince yemeğe de gidemedim yaa.. Neyse çıktık kaynanama gittik başımda ağrı vardı gözlerime biri oturmuş sanki zor durdum çıktık neyse arabada fena değildim eve çıktık asansörden bir indim sanki yer sallanıyor ayağımın altında eşim açtı kapıyı yığılşım üzerine hiç hatırlamıyorum ama vurmuş yüzüme falan kendime geldim hemen yatırdı beni az dinlendim iyiyim şimdi ama hala aptal gibiyim.. Yatınca da başım daha çok ağrıyor başım dönüyor hala. Yorgunluktan ve birşey yemeğimden oldu sanırım regl de yok hala sinir oldumm 47. gün de bitti işte böyle çıkıyorum şimdi uzanıcam. İyi ki annem yoktu bu haftasonu gelecek o görse oanik olurdu iyice eşim dr gidelim dedi ama istemedim.
Aynen öyle
yani bilmiyorum iyi gibiyiz nevoşum yaaa celal ile cerene gittik dün
Ay benim bugün netimin geleceği umudum bile yoktu bu bile yeter kesilmesinde telafi ederiz
Öyle tabi canım sağlık olsun
Eşime dedim neti bağlatmazsanBaşlarım dedim İlk defa sesini çıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?