Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

amin inşallah cnmm

bu arada kızlar çorba yarışması için oylarımızı kullandık mı ömür sen oy verdin mii

Yok daha vermedim oy unutuyorum daha doğrusu oraya gitmeye üşeniyorum ay çok tuhafım bugünlerde

Yok daha vermedim oy unutuyorum daha doğrusu oraya gitmeye üşeniyorum ay çok tuhafım bugünlerde

bnm ıspanak olsaydı koşa koşa gelirdiın oy vermeye demi kızçeee

bu kadar kolay şeylere oy mu verilir zten

Geçmiş olsun canımdr a gitsene

canım tansiyon gibi bu yaa ilk defa oluyor böylr panik atak hariçç bir daha olursa gidicem zaten eve çokk yakın bir hastane var. Acil birşey olursa eşim hemen götürür. Ben bir de çok nazara geliyor muşum bugün ne oldu bilmiyorum gerçi ama negatif elektirik alınca gözlerime ağırlık üzerime ağırlık çöker hemen yatma isteği gelir bu sefer başkaydı geçmişim kendimden. Geçen sene memlekete gittik çiftlikleri var teyzemlerin büyük yengem de ordaydı hiçte sevmez beni nedense börek kızartıyoruz hep beraber kalabalık yicez bende izliyorum ne bakıyorsun falan dedi bana neyse yedik içtik bayramdı şeker bayramı. Eve geldim bir baş ağrısı kulaklarım uğulduyor hafız yengem var ortanca yengem hafız bayram ziyaretine gelmişlerdi elinde su bardağı ile dua okudu iç bu suyu dedi gökyüzüne bak dedi sonra birden geçti ağrı falan kalmadı bana dedi ki sende çok nazar var hemen üstüne alıyorsun sen farketmeden bulunduğum ortamdan negatifliği alıyorsun ve bu bedenine yansıyor esnemekten bayılacaktım dedi sen muska yazdır üstünde taşı ya da gece yastığının altına koy dedi ben tamam tamam dedim ama pek takmadım açıkçası yoğunluğun yanı sıra böyle durumum var ama hiç bu kadar olmamıştım muska yazdırsam mı sahiden acabaa :26:

Sağol canım şu yoğunluğu bir atlatsamn bir de reglinin gelmemesini de taktım kafaya hepsi üst üste geldii..

Haklısın canım hep üst üste gelir zaten üzme kendini hakkında hayırlısı olsun

Olabilir canım inanırım nazara hatta yıldızım alçak mı ne derler:26: Ben öyle senin gibi çok sık oluyodum işte hala daha strese gerginliğe gelemem küt yerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…