Ttnet'e de nazar değdi bağlantım gidip geldi zavallı annem modemi açıp kapatmaktan helak oldu kadınÇarşamba kontrole gideceğim bakalım ne diyecek :44:
Ödevlerde sevgican iyi çalışıyo gözüm tuttugözdoşa da ödev vermeli artık sen cezalısın nevoş dünden 20 sayfa var bi ara ekliycem üzerine
Ay uğraşamıycam nevoş
Ederim
Evet gözdoş'a niye vermiyorsun ona da verBenim netim gitmesin 50 sayfa yapmaya razıyım
Anlaaaaaaaaamadııııııııııııııııııııım
Anlaaaaaaaaamadııııııııııııııııııııım
ulım nasıl olmuştu ıspanağın yedinmi
Size yardım etmiyormuyum hain domdomlar, ben niye ödev alıyormuşum başka topiclerde fink fink gezenler yapsın ödev
Valla abine şikayet ederim gözdem ödevlerini yapmıyo diye
Banane banane o yapmazsa bende yapmam
Sen fazla kaşınıyosun bak sayaç çalışır söyliyim
Olabilir canım inanırım nazara hatta yıldızım alçak mı ne derler:26: Ben öyle senin gibi çok sık oluyodum işte hala daha strese gerginliğe gelemem küt yerdeyim
Gözdoş içinde çalışıyor mu
O görümceGözdoş içinde çalışıyor mu
Sjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjk
AHUAHUAHUAHUAHUHUAHUAHUAUHAUHUHAHUAHU
Ah alçak yıldız, hain yıldız !
Ay ona yıldızım düşük denir, alçak denmez, ahuahuahuahuahuahuahuahua
Nan yenge ahuahuahuahuauhahuahu
Şimdi de benimle uğraşNan benimle uğraşmayın ben torpilliyim, benim yıldızım çok A L Ç A K sjksjksjksjksjksjksjksjkskskj
Ta daaaaa....
Ben geldim, biricik arkadaşınız... sorumluluklu kişiniz... ödev canavarınız... sevgi pıtırcığınız...
Naaaber
Eskiden öyleydi artık öyle değil, bizim ev telefonu ile bağlı ama yeni bağlantılarda ev telefonu olmasa da oluyormuş canımTTnet telefon olmadan oluyor mu yoksa illa ev telefonu olacak mı bilgin var mı
Yarım alçıya geçeceksin değil mi:26:
Banane bananeNan benimle uğraşmayın ben torpilliyim, benim yıldızım çok A L Ç A K sjksjksjksjksjksjksjksjkskskj
Hoşgeldin canım nehaberTa daaaaa....
Ben geldim, biricik arkadaşınız... sorumluluklu kişiniz... ödev canavarınız... sevgi pıtırcığınız...
Naaaber
Sağol canım hoşgeldinNevoşş ablaa oy kullandım ben deEline sağlık
O görümce
Kızım diyorum bende bunda bi yanlışlık varya kafam uçuyo şu anda zaten bi şişe votka içmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?