Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Üvey babası rahatsız ediyordu annesiyle kızı, evlerini taşımışlardı adreslerini bulmuştu en son :18::18::18::18: sonrada ortadan kayboldu kız

Off yaa.. Teli falan yokmuydu ki?

Bu akşamda ödev verme ya. Kızın suçu yok başka başlıklardada yakalamıyoruz, ömür vicdana gel

Acı bize :18::18::18:

bu defa kaçtım kızlar

İyi geceler

2 yıl oldu abla, 2 yıldır mı netsiz :26:

İnşallah tek sorun bu siteyi unutmasıdır. Çok zor çoook...

Ay şimdi söyledim gecenin bu saatinde bu saçma şeyler aklına nasıl geliyo dedihep julinin yüzünden diycektim

Ne zamandı yazdı sanırım:26:

Culiiii nin kabahati deseydin
Tek birkez online oldu değil mi :18:
Gulyabaniler açmış olmasın msn'ini :18:

Off yaa.. Teli falan yokmuydu ki?

Acı bize :18::18::18:

İyi geceler

İnşallah tek sorun bu siteyi unutmasıdır. Çok zor çoook...
Yoktu Çok saf iyi bir kızdı, kelime hatalarını dilime doladım yıllarca gıkı çıkmazdı yavrumun, iyice merak ettim ya, ne yapsak :18::18::18::18::18::18:

Yok rabiş meydanda:26::26: ben nasıl uyuycam ya bütün gün uyudum

Çarşamba görüşelim o zaman

Çarşamba kandil bebişim.

Yoktu Çok saf iyi bir kızdı, kelime hatalarını dilime doladım yıllarca gıkı çıkmazdı yavrumun, iyice merak ettim ya, ne yapsak :18::18::18::18::18::18:

Sitede en son aktivitesi ne zamn görünüyor nicki neydi?

Birde değişik bir nicki varsa başka sitelerede o isimle kayıt yapabiliyor bazıları.

Kızlar wilyıms geldi gel götüreyim boza içmeye diyo iyi geceler görüşürüz

Çarşamba kandil bebişim.

Sitede en son aktivitesi ne zamn görünüyor nicki neydi?

Birde değişik bir nicki varsa başka sitelerede o isimle kayıt yapabiliyor bazıları.

Prensesfb, en son aktivitesi çooook uzun zaman önce öyle hatırlıyorum, yenilerdede bakmadım girdimi girmedi mi diye

Bekardı canım Sinirlerim bozuldu, ne oldu kıza acaba :18:

Twitter da aynı nickle hesap var ama o mu bilmem. Yazdıklarını okudum çok zor yaa... Tam anlayamadım ama babasımı peşlerinde olan. Tehdit etme sebebi neymiş ki. Çok üzüldüm güzel kızmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…