- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
benden bu kadar kızlar yatıyorum bebişim erken uyanıyor uyutmuyor bizi
benden bu kadar kızlar yatıyorum bebişim erken uyanıyor uyutmuyor bizi
Cidden ben görsel indiriyorum onları bekliyorum. Sabah 10 a yetişmesi gereken işler varYarım saati kaldı görsellerin.
aman allah korusun belki net yoktur iyi düşünelim iyi olsun
Yok rabiş meydanda:26::26: ben nasıl uyuycam ya bütün gün uyudumBen erken uyuyorum kızııııım, sinsirella nevoşun gazıyla ödev verme banaRabiş gelmeyecekmi bu akşam :26:
Cidden ben görsel indiriyorum onları bekliyorum. Sabah 10 a yetişmesi gereken işler varYarım saati kaldı görsellerin.
Üvey babası rahatsız ediyordu annesiyle kızı, evlerini taşımışlardı adreslerini bulmuştu en son :18::18::18::18:sonrada ortadan kayboldu kız
Bu akşamda ödev verme ya. Kızın suçu yok başka başlıklardada yakalamıyoruz, ömür vicdana gel
bu defa kaçtım kızlar
2 yıl oldu abla, 2 yıldır mı netsiz :26:
Ay şimdi söyledim gecenin bu saatinde bu saçma şeyler aklına nasıl geliyo dedihep julinin yüzünden diycektim
Ne zamandı yazdı sanırım:26:
YoktuOff yaa.. Teli falan yokmuydu ki?
Acı bize :18::18::18:
İyi geceler
İnşallah tek sorun bu siteyi unutmasıdır. Çok zor çoook...
Yok rabiş meydanda:26::26: ben nasıl uyuycam ya bütün gün uyudum
Çarşamba görüşelim o zaman
YoktuÇok saf iyi bir kızdı, kelime hatalarını dilime doladım yıllarca gıkı çıkmazdı yavrumun, iyice merak ettim ya, ne yapsak :18::18::18::18::18::18:
Çarşamba kandil bebişim.
Sitede en son aktivitesi ne zamn görünüyor nicki neydi?
Birde değişik bir nicki varsa başka sitelerede o isimle kayıt yapabiliyor bazıları.
Prensesfb, en son aktivitesi çooook uzun zaman önce öyle hatırlıyorum, yenilerdede bakmadım girdimi girmedi mi diye
Kızlar wilyıms geldi gel götüreyim boza içmeye diyo iyi geceler görüşürüz
Ben de küçük bişey sandım 38 yaşındaymış ya laEvlimiydi ki?
YoktuÇok saf iyi bir kızdı, kelime hatalarını dilime doladım yıllarca gıkı çıkmazdı yavrumun, iyice merak ettim ya, ne yapsak :18::18::18::18::18::18:
Bilemiyorumki :26:bişiyi yoktur bence yaaaaaaaaa
Propagandacı seni, gelemem ömür görürse ceza verir :18:gözdem kimse kalmamış burda bnm topiğe uç gel
Bilemiyorumki :26:
Propagandacı seni, gelemem ömür görürse ceza verir :18:
Bekardı canımSinirlerim bozuldu, ne oldu kıza acaba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?