Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşgeldin canımNasıl gidiyor diyet

Çok iyi gidiyor 2 kilo gitti Haftada bir kilo demek buda iyi sanırım :26::26::26:

Sen nasılsın nevreste...Ya ben yeşil mercimek pişircem dün pişirdim ama yandı döktüm Mercimekleri haşlamak gerekir mi önce...Dün haşlamadım çok su çekmiş yandı

Selam
Albüme resim ekledim
dün spiral taktırdım tansiyonum düştü bayılıyordumpazartesi bir daha gidicem kayabilir dendi çok sıkmışım kendimi

İyiyim julia sen nasılsın?

Diyet demişken nevreste bu karatay diyetinde günlük omega 3 1000 mg mı olmalı :44::44::44:

Canım 500mg den 4 tane alınıyordu en fazla :44:diye hatırlıyorumBen 2 tane 500mg alıyordum ama en fazla nekadardı çok net hatırlamıyorumSen 1000 mg olandan alıyorsan yeter bence

2 gündür basladım cnm biraz bol su içiorum
Kolay gelsin

Maşallah
İyiyim canım sağolCanım haşlamadan olmaz suyunu dikkat edeceksin ozaman çabuk pişer o altını çok açmayıp sık sık baksan

Günaydınlarrrr

Kızlar öyle masrafa sokmadan olmazHayırlısı olsunRabbim emeklerinin karşılığını almasını nasip etsinEllerine sağlık anne yemeği başka olur

Bitmiyorki masrafı hiç sağol nevoş ya kazanrsa çok iyi olacak hem çalışacak hemde okul olacak..Karşılığıda var tabi maaş alacak bide

Önce haşla ki rengini versin bide gazı gitsin mercimeğin,suyunuda arada kontrol et çabuk çeker suyu çünkü

Selam
Albüme resim ekledim
dün spiral taktırdım tansiyonum düştü bayılıyordumpazartesi bir daha gidicem kayabilir dendi çok sıkmışım kendimi

Semoşşşş hoş geldnnnn bakayım hemnnn resimleree ....Korktun mu yoksaaa itiraf ettt hadiiii rahat bırak kendini o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…