o cumartesi başadı soraaa kavtasyonu yapan arkadas ortak arkadasımız seanslarımızı aynı zamana denk getirdi işteee
günaydın cnm nasılsın
Diyette yapıyor musun
Hoşgeldin canımNasıl gidiyor diyet
İyiyim julia sen nasılsın?
Diyet demişken nevreste bu karatay diyetinde günlük omega 3 1000 mg mı olmalı :44::44::44:
Selam
Albüme resim ekledim
dün spiral taktırdımtansiyonum düştü bayılıyordum pazartesi bir daha gidicem kayabilir dendi çok sıkmışım kendimi
Canım 500mg den 4 tane alınıyordu en fazla :44:diye hatırlıyorumBen 2 tane 500mg alıyordum ama en fazla nekadardı çok net hatırlamıyorum Sen 1000 mg olandan alıyorsan yeter bence
Kolay gelsin2 gündür basladım cnm biraz bol su içiorum
Çok iyi gidiyor2 kilo gitti Haftada bir kilo demek buda iyi sanırım :26::26::26:
Sen nasılsın nevreste...Ya ben yeşil mercimek pişircem dün pişirdim ama yandı döktümMercimekleri haşlamak gerekir mi önce...Dün haşlamadım çok su çekmiş yandı
Kolay gelsin
Maşallah
İyiyim canım sağolCanım haşlamadan olmaz suyunu dikkat edeceksin ozaman çabuk pişer o altını çok açmayıp sık sık baksan
Selam
Albüme resim ekledim
dün spiral taktırdımtansiyonum düştü bayılıyordum pazartesi bir daha gidicem kayabilir dendi çok sıkmışım kendimi
Tamam canım öyle yap diyet yaparken enerji verir sanaGünde bir tane alayım o halde ben :26::26::26:
Ben bugün haşlayım öncesinde o halde...Garip kokuyordu çünkü dün
Tamam canım öyle yap diyet yaparken enerji verir sana
Öyle yap canım
Canım canın tatlı istiyor mu diyette
Ben tatlıyı çok severim ama sadece belli dönemlerde ararım tatlıyı.Onun harici çok canım istemez.O yüzden çok aramıyorum
Günaydınlar
Kızlar öyle masrafa sokmadan olmazHayırlısı olsun Rabbim emeklerinin karşılığını almasını nasip etsin Ellerine sağlık anne yemeği başka olur
Çok iyi gidiyor2 kilo gitti Haftada bir kilo demek buda iyi sanırım :26::26::26:
Sen nasılsın nevreste...Ya ben yeşil mercimek pişircem dün pişirdim ama yandı döktümMercimekleri haşlamak gerekir mi önce...Dün haşlamadım çok su çekmiş yandı
Selam
Albüme resim ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?