haklısın canım sonunakadar ama imkanlar böyle ne yapacaksın
Ahaha sende mi terazisin
Kronik, Elmayra, Ben, Hanımkelesimigetir de terazi, birde sen geldin oh
umutsuz vakabirde genç olacak annesinden de utanmıyo o hç rahatsız etmiyor gelinin nisanda da götürmezse şükrü alcam senayı annemin yanına gidicem ya taşınırız yada ben gelmiyorum dicem kiraya çıkayım makarna yiyeyim huzurum olsun
2 buçuk senedir idaregeldi şimdi sesli sesli seviyor birde kafam şişti
ben kovayım
evet ya kaç günün kaldı senin ,süre bitince kitap bitmezse ne oluyor peki canım ,kitap patlıyor mu??
dur ben bi birini süre sonuna kadar bitirmeyim bakalım ne olacak???
:
İkizler çok sıcakkanlı olurlar evet
Bende ikizler ve akreplerle anlaşamam.Oğlaklar,teraziler ve başaklarla çok iyi anlaşırım bende
aboooovvvvv o zaman bu gece sabaha kadar kitap okuyum da bitsin gerçi daha 1,5 hafta var ama.Kitabı süresinde bitirmeyen evde kalıyormuş lake
Iıııı :18: Joker hakkımı kullanmak istiyorumm :26:
25 Eylül cnm
Ben de diyorum bu kıza niye kanım ısındı
ahahah bence de umudumuz sensin
Allah bugünleri aratmasın cnm
Ahaha kıyamam ikizler arkadaşım pek olmadı, ama seninle anlaştığıma göre bu bir ilk. Benim en yakın arkadaşım koç....Albert boğa, diğer sevdiğim arkadaşlarımın çoğu terazi, kova, yay ve aslan
Artık kadın ne yapsa seni rahatsız eder sema taşınmaktan başka çözüm yok maalesef :26:
şükrüde suç uyarmıyo annesini uyarsada anlamaz ya neyseannesine düşkün olsa neyse yeri geldi mi nasıl bağrıyo kadına bir yukarı çıkma hep diyemiyo
25 Eylül cnm
Ben de diyorum bu kıza niye kanım ısındı
ahahah bence de umudumuz sensin
Allah bugünleri aratmasın cnm
Çok üzgünüm giriş yaptınız artık çıkamazsınız
Aha da ayvayı yedik hadi geçmiş olsun bana
Oda ne yapsın annesine birşey diyemiyordur
Evet fenadırBen düşünce ile söylediğini sanmıyorum
Tahmin ettimİçime oturdu falın!
Anneler günü hediyesihakkatten ya sen o zaman tam ikizlersin.Burcun ikizler ,yükselenin ikizler, ikiz çocukların var.
Ben de boğa burcuyumben doğduğum sene doğum günüm olan 13 mayıs anneler gününe geliyormuş.
evet ya kaç günün kaldı senin ,süre bitince kitap bitmezse ne oluyor peki canım ,kitap patlıyor mu??
dur ben bi birini süre sonuna kadar bitirmeyim bakalım ne olacak???
O kitaplar kasıyor beni ama sana iyi geliyorsa oku kuşum...Monotonluktan mı sıkıldın acaba :26::26::26:
Kitabı süresinde bitirmeyen evde kalıyormuş lake
Mahsülcan bak ne buldum...Bu konuyu ben açmıştım ve çok iyi bir burç kitabından yazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/boga-burcu/559378-para-burcu-boga.html
O kitaplar kasıyor beni ama sana iyi geliyorsa oku kuşum...Monotonluktan mı sıkıldın acaba :26::26::26:
ama canım işte annesine düşkün değil yeri geldi mi nasıl bağrıyo alt tarafı bi iki saat sev senayı in hep durma dicekbu kadın yüzünden ne yeni evliliğimin tadını çıkarabildim ne senanın hep şükrüyü yiyorum annen çıkmasın diye
O zaman gitme sen de
Tahmin ettim
Anneler günü hediyesi
Domates fırlatıyor topikteki kızlar yüzüne yüzüne
Ahanda böyle
OlabilirGerçi bende atraksiyon da çok ama
Anaaa bak bu kuralı suri bana demedi
Bizi evde bırakma planı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?