Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Artık kadın ne yapsa seni rahatsız eder sema taşınmaktan başka çözüm yok maalesef :26:

Oda ne yapsın annesine birşey diyemiyordur

ama canım işte annesine düşkün değil yeri geldi mi nasıl bağrıyo alt tarafı bi iki saat sev senayı in hep durma dicekbu kadın yüzünden ne yeni evliliğimin tadını çıkarabildim ne senanınhep şükrüyü yiyorum annen çıkmasın diye

Evet fenadırBen düşünce ile söylediğini sanmıyorum
O zaman gitme sen de

İçime oturdu falın!
Tahmin ettim

hakkatten ya sen o zaman tam ikizlersin.Burcun ikizler ,yükselenin ikizler, ikiz çocukların var.

Ben de boğa burcuyum ben doğduğum sene doğum günüm olan 13 mayıs anneler gününe geliyormuş.
Anneler günü hediyesi

evet ya kaç günün kaldı senin ,süre bitince kitap bitmezse ne oluyor peki canım ,kitap patlıyor mu??

dur ben bi birini süre sonuna kadar bitirmeyim bakalım ne olacak???

Domates fırlatıyor topikteki kızlar yüzüne yüzüne
Ahanda böyle

O kitaplar kasıyor beni ama sana iyi geliyorsa oku kuşum...Monotonluktan mı sıkıldın acaba :26::26::26:

Olabilir Gerçi bende atraksiyon da çok ama

Kitabı süresinde bitirmeyen evde kalıyormuş lake

Anaaa bak bu kuralı suri bana demedi
Bizi evde bırakma planı galiba

Siz yolunuza güvenle ilerleyecek bir tipsiniz. Amacınız bellidir.Yaptığınız planlar sizin çin büyük değer taşır.Çünkü böylece istediklerinizi elde edeceğinize inanırsınız.Ender olarak,değişikliklere yanaşırsınız.Birden fikir değiştirdiğiniz de pek görülmez doğrusu.

Burası doğru..........

Siz çalışkansınız ve önünüze engeller çıksa bile yolunuzdan dönmezsiniz. Sizce yaşamın amaçlarından biri de çalışmaktır. Burcun sabitliği sayesinde amacınızdan dönmenize imkan yoktur. Yani aklınıza koyduğunuzu yaparsınız. Direnmesini, diretmesini iyi biliriniz. Ayrıca çalışkanlığınız ve sebatınız sayesinde kendinize güven duyarsınız. Hem öyle endişelenip,telaşlandığınızda pek görülmez.Yalnız sabit burç olmanın bir de hatalı yönü bulunmaktadır. Bu da insanın inat etmesine,kendi fikirlerinin doğru olduğuna inanmasına ve yenilikleri, değişiklikleri biraz zor kabul etmesine yol açar. Siz geri kafalı değilsiniz. Ancak yaptıklarınızı çok beğenmeniz fikir değiştirmenizi, değişiklik yapmanızı zorlaştırır.

Burası da doğru İnatçı gıcık
Ama paraya hiç önem vermez, ben zaten parası cebinde değil ağzında olan erkekten nefret ederim

Kendi ailemde orda
Evet lake nin annesi ne güzel bir hediye almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…