- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Taşınsanız keşke, sena biraz büyüsün bak bu konuyu iyice düşünyok etmem ben hiç karışmam kaynanam ve mesafeben mesafemi koysamda kaynana koymuyor canım bilmiyor musun naparsam yapayım 2 buçuk senedir buraya çıkmasını engelleyemedim
takılıyorum gözdeme
Hayır bizden ayrılamazsın
Yengeçsin sen
Yükselenim bile ikizlerYa neden Aslında çok özelliği bana uyar
Hadi benim burcumu da tahmin ediverin
Kahve varsa bende gelicem aranıza :44: Yoksa gelmem he bakın
bilgisayar möhendisiyim canım ,yazılım yapıyom.
Ben aşkımdan ölsemde bunu delice belli etmem, hep bir mesafeli duruşum olur, o yüzden tam emin olamıyor onu bırakıp bırakmayacağımdanBirde adamın asker oluşundan dolayı isteklerini emir kipiyle söylemesi mevcut, bende herşeyi sorgularım öyle kabullenebilen bir tip değilim, otoriteden pek hoşlanmam bir otorite kurulacaksa bunu ben kurarım diyorum İki baskın karakter çarpışması oluyor Babasını ortaokula giderken kaybetmiş, memleket babası olmuş onun, allah bayrağıma milletime zeval vermesin benim babam onlar diyor...
Gel günlüğümün sevgi pıtırcığı gellkapiçino var
:) Yemek yiyemiyorum kroniğim yaa. Ben bile inanamıyorum halime, bir arkadaşa foto çektiririm koyarım şoktayım
Dışardan bakana en dengeli yaratık ama gell bana sor bir deee
bana bu ara kendim bile iyi gelmiyorum...
Havadan mı sudan mı bilmiyorum. Kendimden bıktım ya.
Canımsın benim, terazinin halinden ancak teraziler anlar
Saol tatlım.
Bana şöle güzel bir yazılım yapabilir misin? Erkeklerin koluna takıcam, görüş alanımdan cıktıklarında biip biiip ötecek
:) Yemek yiyemiyorum kroniğim yaa. Ben bile inanamıyorum halime, bir arkadaşa foto çektiririm koyarım şoktayım
hadi ya seninkilerde bir garip
bana çözüm söyleyin napayım da çıkmasın kaynana yüz gözde olmak istemiyorum şükrünün bir şey dediği yok gamsızvarsa yoksa iş ders
gözduşum çözüm söyle banahiç abartmıyorum akşama kadar burda:26 ldu olacak aşağısını kapasınlar burada yaşayalım
Ama benim gözümün önünde yapma bari kıskanıyorum benCilveleşme herkesle öyle
Hadi itiraf et bütün bunları Kıvanç için yapıyorsun değül müKıvancın da yeni filmi çıkacak Şubatta çok merak ediyorum
Meslektaşız biz ortaaaamla, bu yazılımı bulabilsek inan hayatım yapıp insanlığa katkıda bulunacağız, ama bu soyu tuhaf yaratıklar onunda bir çözümünü bulurlar :2:
Bir arkadaşım eşine kameralı telefon aldıramadı, adam korkuyor herhalde olduğun yerin fotoğrafını çek gönder derse eşi diye
takılıyorum canım benim
hadi ya seninkilerde bir garip
bana çözüm söyleyin napayım da çıkmasın kaynana yüz gözde olmak istemiyorum şükrünün bir şey dediği yok gamsızvarsa yoksa iş ders
gözduşum çözüm söyle banahiç abartmıyorum akşama kadar burda:26 ldu olacak aşağısını kapasınlar burada yaşayalım
:26::26::26::26: Tam ikizlerim diyorsun...İkizler burcuyla ben pek anlaşamam...Hatta şöyle söyleyim önüme 100 kişi koy en ısınamadıklarım ikizler olur...Hissediyor muyum nedir ama seni sevdim
Eki Görüntüle 612934 Tabi ki buyrun
Saol tatlım.
Bana şöle güzel bir yazılım yapabilir misin? Erkeklerin koluna takıcam, görüş alanımdan cıktıklarında biip biiip ötecek
Gel bak nevoş yaptı bile kahveni
Bana bu ara kendim bile iyi gelmiyorum...
Bağımlılık yaparız ama
Bana bu ara kendim bile iyi gelmiyorum...
Semuş senin kayınvalidene benim bile çözümüm yok düşün artıkGenç kayınvalide, birde biraz rahat geniş bir kayınvalide...Kapıdan kovsan bacadan girer o, tek çözüm başka biryere taşınmak :2:
Taşınsanız keşke, sena biraz büyüsün bak bu konuyu iyice düşün
Çocuk bahane bence gelip oturuyor oh herşey rahat yemek var ev sıcakÇözüm senin ordan taşınman başka çözüm yok oda şimdi biraz zor sabredip bekleyeceksin
Teşekkür ederim canım. Bazen böyle oluyorum ya.Kendini kapatmaSenin gibi tatlı bir arkadaş nasıl kendinden bıkar
Düşünceli laf edeyim derken patavatsızlık etmiş. Çok fena hem de.Hemde çokAnnem sağolsun
Biliyordum seni ama unuttum...Boğa mıydı?
:26::26::26::26: Tam ikizlerim diyorsun...İkizler burcuyla ben pek anlaşamam...Hatta şöyle söyleyim önüme 100 kişi koy en ısınamadıklarım ikizler olur...Hissediyor muyum nedir ama seni sevdim
Bu topiğe gelen kahvesiyle birlikte geliyor...Hoşgeldin
Mahsülcanla aynısınız sanırım :44::44::44:
Albertin burcu ne bir inceleyelim onu
Hadi itiraf et bütün bunları Kıvanç için yapıyorsun değül müKıvancın da yeni filmi çıkacak Şubatta çok merak ediyorum
Bu topiğe gelen kahvesiyle birlikte geliyor...Hoşgeldin
Mahsülcanla aynısınız sanırım :44::44::44:
Albertin burcu ne bir inceleyelim onu
Ahahahaa Elmayraaa kapiçinoyu kayınço diye okudum ben
Fikrim neyse zikrim o misali
bana kalsa şimdi taşınırım büyümesini beklemem
şükrü nisanda borçlarım bitiyor kiraya çıkarcam sizi diyor mudanyada deniz var ya deniz olan yerde büyütmek istiyorum dedi ama belli olmaz ki ya taşınamazsakçok bunaldım ya hep dibimde
yemeğimi yapıyor daha doğrusu beraber yiyoruz madem akşama kadar burda bari yemeğimi yapsın dedim bendetaşınacağımız kesin değil çözüm bulmam lazım kötüde olmak istemiyorum çünkü ne kadar dibimdede olsa kötü bir kadın değil
senada terazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?