Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yok etmem ben hiç karışmam kaynanam ve mesafeben mesafemi koysamda kaynana koymuyor canım bilmiyor musun naparsam yapayım 2 buçuk senedir buraya çıkmasını engelleyemedim

takılıyorum gözdeme
Taşınsanız keşke, sena biraz büyüsün bak bu konuyu iyice düşün

Yükselenim bile ikizlerYa nedenAslında çok özelliği bana uyar

:26::26::26::26: Tam ikizlerim diyorsun...İkizler burcuyla ben pek anlaşamam...Hatta şöyle söyleyim önüme 100 kişi koy en ısınamadıklarım ikizler olur...Hissediyor muyum nedir ama seni sevdim

Hadi benim burcumu da tahmin ediverin

Biliyordum seni ama unuttum...Boğa mıydı?

Kahve varsa bende gelicem aranıza :44: Yoksa gelmem he bakın

Bu topiğe gelen kahvesiyle birlikte geliyor... Hoşgeldin

bilgisayar möhendisiyim canım ,yazılım yapıyom.

Mahsülcanla aynısınız sanırım :44::44::44:

Albertin burcu ne bir inceleyelim onu

Ama benim gözümün önünde yapma bari kıskanıyorum ben Cilveleşme herkesle öyle

Hadi itiraf et bütün bunları Kıvanç için yapıyorsun değül mü Kıvancın da yeni filmi çıkacak Şubatta çok merak ediyorum

Meslektaşız biz ortaaaamla, bu yazılımı bulabilsek inan hayatım yapıp insanlığa katkıda bulunacağız, ama bu soyu tuhaf yaratıklar onunda bir çözümünü bulurlar :2:
Bir arkadaşım eşine kameralı telefon aldıramadı, adam korkuyor herhalde olduğun yerin fotoğrafını çek gönder derse eşi diye

Çocuk bahane bence gelip oturuyor oh herşey rahat yemek var ev sıcakÇözüm senin ordan taşınman başka çözüm yok oda şimdi biraz zor sabredip bekleyeceksin

Ahh ahh kıvanc Mimkinatı yok

Filmi pearl harbora benziyo biraz.

Ahh ahhh var ya öyle bişi yapabilseniz köşeyi dönersiniz fenomen olursunuz

Semuş senin kayınvalidene benim bile çözümüm yok düşün artık Genç kayınvalide, birde biraz rahat geniş bir kayınvalide...Kapıdan kovsan bacadan girer o, tek çözüm başka biryere taşınmak :2:

:26::26::26::26: Tam ikizlerim diyorsun...İkizler burcuyla ben pek anlaşamam...Hatta şöyle söyleyim önüme 100 kişi koy en ısınamadıklarım ikizler olur...Hissediyor muyum nedir ama seni sevdim

Aslında normal hayatımda herkesle anlaşırım benden uzak duran kaçan hiç olmadı aksine çok elektrik saçtığımı söylerlerSağol canım bende seni sevdim
Önce ki nick ondan ikizdi ya hem çocuklar hem burcum

Çok teşekkür ederim efem

Ahahahaa Elmayraaa kapiçinoyu kayınço diye okudum ben
Fikrim neyse zikrim o misali

Gel bak nevoş yaptı bile kahveni

Bana bu ara kendim bile iyi gelmiyorum...
Havadan mı sudan mı bilmiyorum. Kendimden bıktım ya.

Sana da mail yazıyorum ayrıca

Bağımlılık yaparız ama

Yapınn bana ne yapmazsanız küserim

Son düzenleme:
Taşınsanız keşke, sena biraz büyüsün bak bu konuyu iyice düşün

bana kalsa şimdi taşınırım büyümesini beklemem
şükrü nisanda borçlarım bitiyor kiraya çıkarcam sizi diyor mudanyada deniz var ya deniz olan yerde büyütmek istiyorum dedi ama belli olmaz ki ya taşınamazsakçok bunaldım ya hep dibimde

Çocuk bahane bence gelip oturuyor oh herşey rahat yemek var ev sıcakÇözüm senin ordan taşınman başka çözüm yok oda şimdi biraz zor sabredip bekleyeceksin

yemeğimi yapıyor daha doğrusu beraber yiyoruz madem akşama kadar burda bari yemeğimi yapsın dedim bende taşınacağımız kesin değil çözüm bulmam lazım kötüde olmak istemiyorum çünkü ne kadar dibimdede olsa kötü bir kadın değil

Boğa albert

Pintiler

Canım biraz idare edeceksin sabrın sonu selamettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…