Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bu arada bir rüyanın sonu her sene 60 60 her haftaya bir dönem aldıkları kursların kontenjanı bu sene şöyle:

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi (ESKİŞEHİR)

Paraşüt Başlangıç Kursu Ücretsiz 3-10 Haziran 2013 9

Paraşüt Başlangıç Kursu Ücretsiz 1-8 Ekim 2013 12

ya üffff istediğim şeyler niye hep böyle oluyor yaaaa

Ağrılarım var diye de eklesene sema, ömürle gözdemin başının etini yiyordum desene

Hayati tehlike olur tabi. Kalkmış bana kaynanalık taslıyo haspam
Yanında gerçek kaynanam var gıkı çıkmıyo cancazımın ama oğlu öyle mi dil pabuç gibi

Neeee falmı bakıyoooooooooooooooooor
Gunicen sevgili burçtaşım 13 ekim doğumlu aramızda 12 gün olan güzel insan, banada baaaaaaaaaaaaaaaak
Ahahahaha Allah seni napmasın suyu püskürttüm

saol canım :) nasılsın?
bir de 1 hafta yetermiş sana
Normalde yeterdi.
Bu hafta eve mi girdim ki
Bitireceğim bu haftasonuna kadar.
Gör bak
Bayılmıştı hayalcim:26::26:
Aaaa özelden yazalım...
Merak ettim şimdi...
Neden bayıldı?
Neeee falmı bakıyoooooooooooooooooor
Gunicen sevgili burçtaşım 13 ekim doğumlu aramızda 12 gün olan güzel insan, banada baaaaaaaaaaaaaaaak
Fal istekleri hızla tırmanıyor

Başka doktora görünmelisin... Böyle birşey olamaz, tedavi yok diye...
Benim gittiğim bir doktor vardı çok iyiydi.
Akşam annemden adını öğrenip sana yazcam, ona da gitmen lazım.
Böyle daha bu yaşta bir duruma gelmen kabul edilir gibi değil.

Seda geldi mi kızlar dün akşam hastaydı:26::26:

Canımm bitanemm sabah geldim öğlen geldim ama çok az durdum yazdım gittim hemen malumm çok işim var o arada da sen yoktun willi ile gezmişsiniz ohh iyi etmişsiniz. Ben iyiyim gülüm. Dün gece de yattım uyumuum sabah iyiydim ama ben işkoliğim yaa eşim sandviç yaptı ne güzel işe gidince hemen çayla ye aç kalma ded ama ben işlere giriştim hocanın dünden verdiği birşey vardı hemen bitirip teslim etmem lazmdı öğlene doğru bitince de yemedim tabii yemeğe giderken yine bir başım döndü eşimde tıktı ağzıma zorla yemekleri iyiyim şimdi çok şükür belim ağrıyor çok kitap çıkart kolilerden numara ver yerine koy regl oldum olcam ya kopuyor resmen böyle işte daha kitap geciktirenlerin listesini yapmam lazm bu saat oldu yetişmicek her çarş. astırıyorum onları çünkü sabahtan. :26: halaaa iş düşünüyorum dimii bilemicem canımın kıymetini burayı ben kurtarıcam yaa..

Bu demek oluyo ki artık sen rüyanda göreceksin falı Arz talep çok,yoğunum

İyisin dimi canım şimdihasta olamadığın için de oluyodur dikkatli ol yorma kendini:26:

tamam canım , ama kendını zorlama
ben sana daha çok süre vermiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…