- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
evet son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum zaten zayıflıktan şu pco belası çıktı başıma baksana 48 gün oldu regl yok söktürücü içiyrum yok aşılama yaptırdım erken çatlatıldğı için iğnelerle o zaman erkenden reglimi de olmuştm 1ay ara verdirdi dr öbür reglinde gel dedi ama o regl gelemedi 37-40 alışmıştım ama 48 gün yaa dile kolay. Kilo almam lazım hormonlarım açsından fena olcak menapoza gircem az kaldı.. Aşılamayı da bir ay daha ertelicem hem annem gelecek c.tesi kalır aşılamaya kadar bende o varken yaptırsam stres olurum hemde vücudumun düzene girmesi lazım 1 ay bakıcam kendime o arada da sağoll canımm..
Kocası olanlar isteyemez
Beni de tanımak istemediler yavru :) Ben de sadık yarim olan BDV ye daldım
Aaaaaaaa sen beni görmedinmi ortaaam ya, resim eklemiştim albüme :26:
ne falı bakıyorsunnn bende talibimmm
Zati ben nerde çatlak var onları buluyorum
Aloooooooo noluyor burada bakalımmmm
Beslenme uzmanına gitmeyi denesen?evet son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum zaten zayıflıktan şu pco belası çıktı başıma baksana 48 gün oldu regl yok söktürücü içiyrum yok aşılama yaptırdım erken çatlatıldğı için iğnelerle o zaman erkenden reglimi de olmuştm 1ay ara verdirdi dr öbür reglinde gel dedi ama o regl gelemedi 37-40 alışmıştım ama 48 gün yaa dile kolay. Kilo almam lazım hormonlarım açsından fena olcak menapoza gircem az kaldı.. Aşılamayı da bir ay daha ertelicem hem annem gelecek c.tesi kalır aşılamaya kadar bende o varken yaptırsam stres olurum hemde vücudumun düzene girmesi lazım 1 ay bakıcam kendime o arada da sağoll canımm..
Biz istedik tınlamadın elmoşBeni de tanımak istemediler yavru :) Ben de sadık yarim olan BDV ye daldım
canım zaten doktorlar öyle çok da önemli bi olay gözüyle bakmıyolar ki.Burada ilk gittiğim doktor mr ,film falan çekmeden teşhisi koydu ben mr falan çekmeyecekmisiniz deyince de mr a ne gerek var ben fissürü buradan hissediyom zaten demişti gıcık gıcık ve o sırada da diz kapağımın üzerine bastırıp oynatarak beni bağırtıyodu.Bana da diyo ki sana bişey söyleyeyim bu hastalık geçmez ,geçse de çok zor geçer diyo.
bi de konyada tavsiye üzerine bi doktora gittim o da baktı etti bu zor iyileşir dedi,o film çekti ama ben de çok soru sorarım doktorlara pek sevmezler beni o yüzden. filmi çektirdim geldim nasıl görünüyor düzelebilecek gibi mi dedim ,ters ters baktı bana ben onun için değil eklemde de bi arıza var mı diye ona bakmak için istedim filmi ,ekleminde de bişey yok deyiverdi.Yalnız o adam fizik tedaviye yönlendirmişti fizik tedavici de şu kinesio banttan takmıştı dizime bele pembe pembeacaba burada da direk fizik tedaviye mi gitsem ki:26:
Seda şu menapoza gireceğim cümlesini ne kadar çok kuruyorsun sen yaevet son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum zaten zayıflıktan şu pco belası çıktı başıma baksana 48 gün oldu regl yok söktürücü içiyrum yok aşılama yaptırdım erken çatlatıldğı için iğnelerle o zaman erkenden reglimi de olmuştm 1ay ara verdirdi dr öbür reglinde gel dedi ama o regl gelemedi 37-40 alışmıştım ama 48 gün yaa dile kolay. Kilo almam lazım hormonlarım açsından fena olcak menapoza gircem az kaldı.. Aşılamayı da bir ay daha ertelicem hem annem gelecek c.tesi kalır aşılamaya kadar bende o varken yaptırsam stres olurum hemde vücudumun düzene girmesi lazım 1 ay bakıcam kendime o arada da sağoll canımm..
Kocası olanlar en son patlamayınne falı bakıyorsunnn bende talibimmm
Ah sema yedin beni iki saatte, gelmediğin günlerin acısınımı çıkarıyorsunpoff çok sıkılıyorum izniğe gitmek istiyorum nasıl gidicem
Aloooooooo noluyor burada bakalımmmm
Sjksjkskjsjsjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjk
Delinin tekiyim bendeEeeee hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş
Gel biz tanışalım kuzum, bunlarla da küselim
Biz istedik tınlamadın elmoş
niyeeemidem bulanıyor gözduşş karnımda ağrıyor
Adı her neyse onu seviyorum benBen 6.his diyorum hayal fal diyo kahve telvesine
AblammmmAloooooooo noluyor burada bakalımmmm
Sjksjkskjsjsjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjksjk
Delinin tekiyim bendeEeeee hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş
görmedim ortaam ya ,şimdi mi ekledin?
hoşgeldin abla
Beslenme uzmanına gitmeyi denesen?
Vücudun bu dayanıksızlıkta hamilelik olsa bile kaldıramayabilir...
Aslanperçemi filan içiyordu pkolular denedin mi? :44:
Biz istedik tınlamadın elmoş
Başka bir doktora gitmen lazım. Ya da fizik tedaviye...
Sonuçta çok acıyor diyorsun... :44:
Seda şu menapoza gireceğim cümlesini ne kadar çok kuruyorsun sen yaÇekme şu olumsuzluğu allah allah
Kocası olanlar en son patlamayın
Ah sema yedin beni iki saatte, gelmediğin günlerin acısınımı çıkarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?