Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hayyalciğim bir tansiyın dşmesi yaşadım sanırım öğle tatilinde bakan kız gelmedi iş var diye yarım tost yedim sadece sonra eşim tost getiemiş yine akşam annesine gidicez dönüşte evde daha yemek ycez diye onunda çeyreğini yedim ancak kaynanama gittik ama gözlerim ağırlaşmıştı çok çıktık eve geldik kapıyı açtık ben iyi değilim tut beni derken eşime gitmişim zaten eşim yüzüme vurmuş falan hava aldırmış öyle uyandım dr gitmeye mecalim yoktu yattım uyudum bir ara kalktım iyiydim kızlara yazdım yine yattım. Öyle işte bugün daha iyiyim. Sağol bitanemm ilgin için..

geçmiş olsun

İyisin dimi canım şimdihasta olamadığın için de oluyodur dikkatli ol yorma kendini:26:

iyiyim yorgunum sadece regl gelmiş olsa hadi gecikti fazla geliyor da güçsüz kaldım dicem gelmedi ki daha menapoza girme adayıyım kızlarrrrr :18:

Ortaaaam geçmiş olsun başka bir çaresi yokmuymuş, fizik tedavi gibi :26:

Tam sana yazacağım sen yazdın...
Geçmiş olsun canım, anlaşılan sen pek dikkat etmiyosun beslenmene

Çok ihtiyacım var ayağım alçıda, sevgilim kontak kafadan bana bak

canım zaten doktorlar öyle çok da önemli bi olay gözüyle bakmıyolar ki.Burada ilk gittiğim doktor mr ,film falan çekmeden teşhisi koydu ben mr falan çekmeyecekmisiniz deyince de mr a ne gerek var ben fissürü buradan hissediyom zaten demişti gıcık gıcık ve o sırada da diz kapağımın üzerine bastırıp oynatarak beni bağırtıyodu.Bana da diyo ki sana bişey söyleyeyim bu hastalık geçmez ,geçse de çok zor geçer diyo.
bi de konyada tavsiye üzerine bi doktora gittim o da baktı etti bu zor iyileşir dedi,o film çekti ama ben de çok soru sorarım doktorlara pek sevmezler beni o yüzden. filmi çektirdim geldim nasıl görünüyor düzelebilecek gibi mi dedim ,ters ters baktı bana ben onun için değil eklemde de bi arıza var mı diye ona bakmak için istedim filmi ,ekleminde de bişey yok deyiverdi.Yalnız o adam fizik tedaviye yönlendirmişti fizik tedavici de şu kinesio banttan takmıştı dizime bele pembe pembe acaba burada da direk fizik tedaviye mi gitsem ki:26:

Tam sana yazacağım sen yazdın...
Geçmiş olsun canım, anlaşılan sen pek dikkat etmiyosun beslenmene

evet son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum zaten zayıflıktan şu pco belası çıktı başıma baksana 48 gün oldu regl yok söktürücü içiyrum yok aşılama yaptırdım erken çatlatıldğı için iğnelerle o zaman erkenden reglimi de olmuştm 1ay ara verdirdi dr öbür reglinde gel dedi ama o regl gelemedi 37-40 alışmıştım ama 48 gün yaa dile kolay. Kilo almam lazım hormonlarım açsından fena olcak menapoza gircem az kaldı.. Aşılamayı da bir ay daha ertelicem hem annem gelecek c.tesi kalır aşılamaya kadar bende o varken yaptırsam stres olurum hemde vücudumun düzene girmesi lazım 1 ay bakıcam kendime o arada da sağoll canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…