Şşşşt sinirlenme genç
Hayyalciğim bir tansiyın dşmesi yaşadım sanırım öğle tatilinde bakan kız gelmedi iş var diye yarım tost yedim sadece sonra eşim tost getiemiş yine akşam annesine gidicez dönüşte evde daha yemek ycez diye onunda çeyreğini yedim ancak kaynanama gittik ama gözlerim ağırlaşmıştı çok çıktık eve geldik kapıyı açtık ben iyi değilim tut beni derken eşime gitmişim zaten eşim yüzüme vurmuş falan hava aldırmış öyle uyandım dr gitmeye mecalim yoktu yattım uyudum bir ara kalktım iyiydim kızlara yazdım yine yattım. Öyle işte bugün daha iyiyim. Sağol bitanemm ilgin için..
Yaaaa amaBu demek oluyo ki artık sen rüyanda göreceksin falıArz talep çok,yoğunum
tamam canım , ama kendını zorlama
ben sana daha çok süre vermiştim :)
İyisin dimi canım şimdihasta olamadığın için de oluyodur dikkatli ol yorma kendini:26:
çok ileri durumlarda ameliyat yapılıyor canım ameliyatta da diz kapağını çıkartıp kemiklerin ucunu kesip metalle kaplıyolarmış ,ameliyattan sonra da düzelmiyomuş zaten ve ameliyatı 40 yaşından önce yapmıyolarmış.
Hayyalciğim bir tansiyın dşmesi yaşadım sanırım öğle tatilinde bakan kız gelmedi iş var diye yarım tost yedim sadece sonra eşim tost getiemiş yine akşam annesine gidicez dönüşte evde daha yemek ycez diye onunda çeyreğini yedim ancak kaynanama gittik ama gözlerim ağırlaşmıştı çok çıktık eve geldik kapıyı açtık ben iyi değilim tut beni derken eşime gitmişim zaten eşim yüzüme vurmuş falan hava aldırmış öyle uyandım dr gitmeye mecalim yoktu yattım uyudum bir ara kalktım iyiydim kızlara yazdım yine yattım. Öyle işte bugün daha iyiyim. Sağol bitanemm ilgin için..
Yaaaa ama
Kendime yetemiyorum yetsem neler neler yapcam da
Hayati tehlike olur tabi. Kalkmış bana kaynanalık taslıyo haspam
Yanında gerçek kaynanam var gıkı çıkmıyo cancazımın ama oğlu öyle mi dil pabuç gibi
Ahahahaha Allah seni napmasın suyu püskürttüm
iyiyim yorgunum sadece regl gelmiş olsa hadi gecikti fazla geliyor da güçsüz kaldım dicem gelmedi ki daha menapoza girme adayıyım kızlarrrrr :18:
Normalde yeterdi.
Bu hafta eve mi girdim ki
Bitireceğim bu haftasonuna kadar.
Gör bak
Aaaa özelden yazalım...
Merak ettim şimdi...
Neden bayıldı?
Fal istekleri hızla tırmanıyor
Başka doktora görünmelisin... Böyle birşey olamaz, tedavi yok diye...
Benim gittiğim bir doktor vardı çok iyiydi.
Akşam annemden adını öğrenip sana yazcam, ona da gitmen lazım.
Böyle daha bu yaşta bir duruma gelmen kabul edilir gibi değil.
Beni tanımak isteyen kimse yok mu yani
Aaaaaaaa sen beni görmedinmi ortaaam ya, resim eklemiştim albüme :26:ben seni merak ediyom ortaaaam
Çok ihtiyacım var ayağım alçıda, sevgilim kontak kafadan bana bak
Tam sana yazacağım sen yazdın...
Geçmiş olsun canım, anlaşılan sen pek dikkat etmiyosun beslenmene
Zati ben nerde çatlak var onları buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?