Üzülmeye razıyız
Hoş buldummmm canım sağolanaaaaaa fal mı bakıyon yoksa bende istiyommmmmm
Hoş bulduk yoruldum vallaa
Elooooooo ne haberrr
Gözdoşum nasılsınnnnn
Hayyalcanımmmmm
onu bilmem ama benim ağrıyan yerim çokSemayla yarışın kiminki daha çok ağrıyor
Poff ben de ilk defa 28 dedim :) 27,5 diyebilir miyim eylüle kadar abla
Ben onu bırakmammmmcok seviyorum orayı
Hem de ne konularrD
Bide diyo bana deli deliyi dakkada bulur diyebana şimdi deli demek istemiş oluyo dimi?
Yerinde duramıyo ki kuduruk
Chrome hata verip kapanıyor yazamadım bir, nazar değdirdinizmi bana
83 lüysen bende 29 diyeceğim
Hay ablanabende ekimde doğduğum için 28.5
Herşeyin başı sağlık. Sıkma kendini... Belki bir süre bebek işini ertelemen lazım ha ne dersinGözdoşumm bende 30 oldumm 5 seneden fazladır eviliyim ama bir çocuk çıkarttıramadım neysee amann off olur olur olmaz olmaz napıyım yanii nasip kısmett ay kasamıcam kendimi valla yaa dün gece feleğim şaştı Rabbim al sana dedi bana herşeyin başı sağlık sağlık gerisi olurrr sende toparlan iyileş bomba gibi döneceksin sahalara
Nankör guniOy oy bi de bana bakan olsa
hee güzel konuar varmııı
83 lüysen bende 29 diyeceğim
ben de 29 oldum da mayısa kadar 28 deme hakkım var zaten 29 da sabitleyecem ben ,ortaam sen ekim doğumluysan senin 30 olmana çok var daha ,nerdeyse 1 sene var ya.
hem de ne kuduruk kız bu ayakla sinemaya bile gitti ya daha ne diyim benn.Ben olsam yataktan çıkmaz kocama naz yapardım sanki şimdi az yapıyorum ya dün o bayılmamı öyle bir değerlendirdim kiii çok kötü fenayım dimii napıyım amann işte yoruluyorum az nazımı çekiversin amaaa
hee efet kıskandık senii güzelimmm
bende 83 lüyüm haftaya pazartesi bakınn haftaya pazartesiiii 30 a giricem annem dolu dolu 29 olsun 30 demice diyo işimi de geliyor hanii
Tirbiyesiz hatun nolicekDer o güven olmaz
Sen de bana ufaklık dedin izmirli
Herşeyin başı sağlık. Sıkma kendini... Belki bir süre bebek işini ertelemen lazım ha ne dersin
Nankör guni
Bu aralar BDV ateşten gömlek bir giyen yanıyor bir de giymeyen
Öylesin öyle maşallah
İyidir ablacığım fal sırası bekliyoruz
Şşş ankaralı sana şimdi bişeyde diyemiyorum benimde yakında kütükte ankara yazacak
Bende 5 ay sonra 32 olacağım
selam kizlar nasilsiniz bakiyim
dün gelemedim ,arkadas cagirdi iyi degilim diye oraya gittim eve gel is güc derken cok gec oldu
bensiz nelere kaynattiniz kimler ödev aldi
dün gelemedim ,arkadas cagirdi iyi degilim diye oraya gittim eve gel is güc derken cok gec oldu
Bende 5 ay sonra 32 olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?