Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben de 29 oldum da mayısa kadar 28 deme hakkım var zaten 29 da sabitleyecem ben ,ortaam sen ekim doğumluysan senin 30 olmana çok var daha ,nerdeyse 1 sene var ya.

Yerinde duramıyo ki kuduruk

hem de ne kuduruk kız bu ayakla sinemaya bile gitti ya daha ne diyim benn.Ben olsam yataktan çıkmaz kocama naz yapardım sanki şimdi az yapıyorum ya dün o bayılmamı öyle bir değerlendirdim kiii çok kötü fenayım dimii napıyım amann işte yoruluyorum az nazımı çekiversin amaaa

Chrome hata verip kapanıyor yazamadım bir, nazar değdirdinizmi bana

hee efet kıskandık senii güzelimmm

83 lüysen bende 29 diyeceğim

bende 83 lüyüm haftaya pazartesi bakınn haftaya pazartesiiii 30 a giricem annem dolu dolu 29 olsun 30 demice diyo işimi de geliyor hanii

Herşeyin başı sağlık. Sıkma kendini... Belki bir süre bebek işini ertelemen lazım ha ne dersin

Oy oy bi de bana bakan olsa
Nankör guni

hee güzel konuar varmııı

Bu aralar BDV ateşten gömlek bir giyen yanıyor bir de giymeyen

Kuduruk kuduruk işte duramıyo yerinde ben olsam aylarca kalkmam yerimden

Der o güven olmaz
Tirbiyesiz hatun nolicek

Sen de bana ufaklık dedin izmirli

Şşş ankaralı sana şimdi bişeyde diyemiyorum benimde yakında kütükte ankara yazacak

Herşeyin başı sağlık. Sıkma kendini... Belki bir süre bebek işini ertelemen lazım ha ne dersin

Nankör guni

Bu aralar BDV ateşten gömlek bir giyen yanıyor bir de giymeyen

Deşifre etmiyim dediydim

selam kizlar nasilsiniz bakiyim

dün gelemedim ,arkadas cagirdi iyi degilim diye oraya gittim eve gel is güc derken cok gec oldu

bensiz nelere kaynattiniz kimler ödev aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…