Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Offf pişman oldum

dejavucum geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.

sapol canımm sende dikkat et kendineee

Ben 6.his diyorum hayal fal diyo kahve telvesine

aman aman fal topiğinde mi bakıyorsun akşam içsemde eklesemm.. :26:

valla öyle düşünüyorum yok yemiyorum işte eşim canım ne istese alıyor istediğimle kalıyorum yesem yaa yok. Adam da deli olacak bu halime dün akşam çok korkmuş yazık. Pcolular baya birşey kullanıyorlar ama ben tedavi olcam ya korkuyorum yaa beslenmemi dengelemem lazım benim..

off ni bileyim yaa başıma gelmeyen kalmadı en son bu gelir herhalde o da son olur bebek bebek diye tutturmam hiç değilse. kızımm evlenince olay bitiyor mu yanii hıı sen öyle sann asıl evlenince başlıyor hayat gailesi bir kerem

Görmedim canlarımmmm. Klavyeme göre konular var bdv de kaptırdım kendimi

hee güzel konuar varmııı

Canım dikkat et kendine

sağol canım edicem de şu yoğunluğu atlatsamm :26:

sen nasıl 30 yaşındasın ya,yok yok 21-22 anca

Gözdoşumm bende 30 oldumm 5 seneden fazladır eviliyim ama bir çocuk çıkarttıramadım neysee amann off olur olur olmaz olmaz napıyım yanii nasip kısmett ay kasamıcam kendimi valla yaa dün gece feleğim şaştı Rabbim al sana dedi bana herşeyin başı sağlık sağlık gerisi olurrr sende toparlan iyileş bomba gibi döneceksin sahalara

Ablacım sende hoşgeldin

Hoş buldummmmm sağolll

Belli belli pek uslu hanım hanımcık maşallah nasıl koparttıysa o bacağındaki ismi garip şeyleri

Oy oy bi de bana bakan olsa

Ahhhhh ahhhhh bilsem tükkan senindeee

Huuuuuuu ne haberrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…