Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tirbiyesiz hatun nolicek

Şşş ankaralı sana şimdi bişeyde diyemiyorum benimde yakında kütükte ankara yazacak

Deşifre etmiyim dediydim

Ankara'lıyım bendee oleyyyyyy hemde doğma büyüme

selam kizlar nasilsiniz bakiyim

dün gelemedim ,arkadas cagirdi iyi degilim diye oraya gittim eve gel is güc derken cok gec oldu

bensiz nelere kaynattiniz kimler ödev aldi

Rabişşşş hoş gldinnnnn

selam kizlar nasilsiniz bakiyim

dün gelemedim ,arkadas cagirdi iyi degilim diye oraya gittim eve gel is güc derken cok gec oldu

bensiz nelere kaynattiniz kimler ödev aldi

Selammmm sensiz ödev olur mu hiç
Rabia hoşgeldin ama ömürün iyi günü bugün aman ödev deme gözlerimiz şeşbeş oluyor okuyana kadar.

Sus sana da ödev veririm

Herşeyin başı sağlık. Sıkma kendini... Belki bir süre bebek işini ertelemen lazım ha ne dersin

Yok canım artık erteleyemem zaten tedavi görüyorum normal yolla zaten olmazmış bizim iğneleri olunca yumurtlama da vaktinde oluyor reglide ama vücudmu güçlendirmem lazım gebelik için zaten bu ayda başlamıcam aşılamaya 1 ayda besiye çekerim kendimi o tutmazsa tüp bebeği yaza yaptırıcam zaten baya zamanım olacak olmadı bir beslenme uzmanına giderim.

Kuduruk kuduruk işte duramıyo yerinde ben olsam aylarca kalkmam yerimden

aynen valla ohhhh

1 sene yatarsın sen varyaa

İstediğin sufle olsunnn
Ameliyatın durumuna göre 1 senede olabilir tabi
ömürcüm ablacım nasılsıınızzzzzzzzzzzz
gezmelere mi gittin ömürcüm
emelişkom nerelerdesin senheee gezmeye gittik şileye
hosbulduk,taze fasulyeni begendinmi

hosbulduk ablacim nasilsin ?

kendimi gidip bi banlatiyim söyle 1 haftaligina

bencede hayal ödevlere katilsin artik kizi niye mahrum ediyorsun ömür yazik degilmi

Hayal uyanık akşamları gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…