Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canım çorba yarışmasında ki hakkımı rabia ya hediye ettim kazen hemen pro yaptı

Canımm ne kadar güzel düşünmüşsünn ne kadar güzel bir kalbin var senin öyle.. Çok iyi olmuş keşke her prolu olanlar başkalarına hediye etselet dimi haklarını.

Canımm ne kadar güzel düşünmüşsünn ne kadar güzel bir kalbin var senin öyle.. Çok iyi olmuş keşke her prolu olanlar başkalarına hediye etselet dimi haklarını.

Canım bu fikri en güzel çorba topiğinde ben belirttim kazende kabul etti ve tüm prolulara bu hakkı verdi

Kızlaarr iki gündür giremiyorum arada bakıyorum yazıyorum ama geçmişe zaten hiç bakamıyorum işyerinde yoğunum evde de iş bitmiyor annemde gelecek haftasonu bende geldim uzandım biraz yibe baş dönmem vardı azıcık sonra annem, dayım, yengemle konuştım apartmanlar bitişik annemde ordaymış baya uzun konuştuk tabii sonra yemek yaptım kıymalı patitis yimeği. Ütüm vardı az onları yaptım. Yatıcam birazdan işte böyle durumlar. Küütphanede işler bitsin daha rahatlıcam ama haftaya akşamda gelemem annem olacak yaa.. Annem canım annem çok özledim yaaa 3 ay olduuu c.tesi yanımda olacaak doğumgünümü p.tesi beraber kutlucaazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…