iyiymiş
nasıl olduysa uyudu abla bu saatteyok yakmıyorum ablaa
hepimiz kacalim kökten yok etsin bizi yarin 100 sayfayla cezalandirir
sözmü
süpersinCanım bu fikri en güzel çorba topiğinde ben belirttim kazende kabul etti ve tüm prolulara bu hakkı verdi
Canım bu fikri en güzel çorba topiğinde ben belirttim kazende kabul etti ve tüm prolulara bu hakkı verdi
süpersin
benide sen kro yaptın
çok güzel bir düşünce olmuş tebrik ederimm canım seniiii canım arkadaşım benim yaaa işteee gerçi beni yapsan daha hoşuma giderdi amaaa dermişimmmm
Rabişe yakıştııı Rabişimmm güle güle kullan tatlımm hayırlı olsunnn
Kızlaarr iki gündür giremiyorum arada bakıyorum yazıyorum ama geçmişe zaten hiç bakamıyorum işyerinde yoğunum evde de iş bitmiyor annemde gelecek haftasonu bende geldim uzandım biraz yibe baş dönmem vardı azıcık sonra annem, dayım, yengemle konuştım apartmanlar bitişik annemde ordaymış baya uzun konuştuk tabii sonra yemek yaptım kıymalı patitis yimeği. Ütüm vardı az onları yaptım. Yatıcam birazdan işte böyle durumlar. Küütphanede işler bitsin daha rahatlıcam ama haftaya akşamda gelemem annem olacak yaa.. Annem canım annem çok özledim yaaa 3 ay olduuu c.tesi yanımda olacaak doğumgünümü p.tesi beraber kutlucaazz
Banaaa kalcaysınn hemşoom
Artık proyum kroyum dersin
Ne yapalım yapamadık acı bize deriz
Söz değilbirazdan kayarım ben
süpersin
benide sen kro yaptın
çok güzel bir düşünce olmuş tebrik ederimm canım seniiii canım arkadaşım benim yaaa işteee gerçi beni yapsan daha hoşuma giderdi amaaa dermişimmmm
Rabişe yakıştııı Rabişimmm güle güle kullan tatlımm hayırlı olsunnn
Kızlaarr iki gündür giremiyorum arada bakıyorum yazıyorum ama geçmişe zaten hiç bakamıyorum işyerinde yoğunum evde de iş bitmiyor annemde gelecek haftasonu bende geldim uzandım biraz yibe baş dönmem vardı azıcık sonra annem, dayım, yengemle konuştım apartmanlar bitişik annemde ordaymış baya uzun konuştuk tabii sonra yemek yaptım kıymalı patitis yimeği. Ütüm vardı az onları yaptım. Yatıcam birazdan işte böyle durumlar. Küütphanede işler bitsin daha rahatlıcam ama haftaya akşamda gelemem annem olacak yaa.. Annem canım annem çok özledim yaaa 3 ay olduuu c.tesi yanımda olacaak doğumgünümü p.tesi beraber kutlucaazz
İyi geceler
sohbet koyu anlaşılan neler kaynatıyonuz bakalım.
hemsom sen simdi 2 saate 4 resim eklersin 4 video
baslarim senin proluna der
belki bugünlük acir ama yarin acisini fena cikarir
kromu yapti promu
sagol sedacim,nevosum sagolsun düsünmüs benidarisi basina
nasılsın canım keyifler yerinde inş
kızlar iyi geceler ben kaçtım
Bugünlük idare etsin yarın devam edersin
Canım benim ben vesile oldum sadece
hemsom sen simdi 2 saate 4 resim eklersin 4 video
baslarim senin proluna der
belki bugünlük acir ama yarin acisini fena cikarir
kromu yapti promu
sagol sedacim,nevosum sagolsun düsünmüs benidarisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?