Bir daha öyle bir hak elime geçerse seni söylerim
Hadi az kalmış
hemsom sen simdi 2 saate 4 resim eklersin 4 video
ayy canım düşünmen yeter bitanemmm
evett gün sayıyoru ya o 3 ay bana yıl gibi geliyor çoık bağlıyızdır annemle ben anne baba da ayrı olunca çok kenetlendik biz evlendim ama her ay giderdim ben ama şimdi gidemiyorum tek başımayım ya annemde çalışmıyor artık zaten o geliyor kurban bayramından beri de görmüyorum. Bugün aradım çarşıya inmiş yakaladım kesinn bana doğumgünü hediyemi almak için gitmiştir kurcalamadım bende ama çok merak ediyorummm
hemsom sen simdi 2 saate 4 resim eklersin 4 video
baslarim senin proluna der
belki bugünlük acir ama yarin acisini fena cikarir
kromu yapti promu
sagol sedacim,nevosum sagolsun düsünmüs benidarisi basina
gözünaydın sedacım anneler nasılda özlenirrrr şimdiden mutlu saülıklı yeni yeni yaşların olsun rabbim gönlündekini versin
Şükretmek lazım Bu sefer gerçektende drs çalışıyorum ama
Şükretmek lazım Bu sefer gerçektende drs çalışıyorum ama
sevgican nerdeysen cik ortaya
Ben kaçar kızlarrr yatayım artık uykum da yok ama eşimde hadi hadi diyorr rahatsızım ya iki gündür de dinlen diyor geçe bile kaldım kocama kalsa 10 da yatıracaktı beni sabahta çk uykum oluyor ama gece gelmiyor mübarekkk
İyi geceler canlarımmm
Ben kaçar kızlarrr yatayım artık uykum da yok ama eşimde hadi hadi diyorr rahatsızım ya iki gündür de dinlen diyor geçe bile kaldım kocama kalsa 10 da yatıracaktı beni sabahta çk uykum oluyor ama gece gelmiyor mübarekkk
İyi geceler canlarımmm
dersin varsa, dersine calis hemsom sinavlarda basarili olasin
Çalış canım sen boşver kkyı birşey yok
Sevgican da tokyooda yok napcannnSanada proluk falan çıkarsa bi yerden bana ver O zaman yardım ederim
Ara verdim çay demledim şimdiGEÇCEM İNŞALLAH DUA EDİN NOLARR yarın kandilde benide unutmayın taammı
:26:
Ara verdim çay demledim şimdiGEÇCEM İNŞALLAH DUA EDİN NOLARR yarın kandilde benide unutmayın taammı
:26:
kizlar,tokyo niye gelmiyor artik :44:
Dün gündüz burdaydı:44:Akşam eşi belki izin vermiyordur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?