Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bir daha öyle bir hak elime geçerse seni söylerim

ayy canım düşünmen yeter bitanemmm

Hadi az kalmış

evett gün sayıyoru ya o 3 ay bana yıl gibi geliyor çoık bağlıyızdır annemle ben anne baba da ayrı olunca çok kenetlendik biz evlendim ama her ay giderdim ben ama şimdi gidemiyorum tek başımayım ya annemde çalışmıyor artık zaten o geliyor kurban bayramından beri de görmüyorum. Bugün aradım çarşıya inmiş yakaladım kesinn bana doğumgünü hediyemi almak için gitmiştir kurcalamadım bende ama çok merak ediyorummm

Oda çok heyecanlıdırDoğum günün mü bu hafta

ne güzel olmuş iştee... Ben kendim şimdilik almayı düşünmüyorum ama yemek yarışmasına giripte kazanırsam iyi olurr

gözünaydın sedacım anneler nasılda özlenirrrr şimdiden mutlu saülıklı yeni yeni yaşların olsun rabbim gönlündekini versin

Sağol canım benimm özlenmez mi yaaa ona sarılacağım anı bekliyorum mamalar hazırlıcam annemee cuma akşamından dolma sarıcamm neler neler yapıcammm

Ben kaçar kızlarrr yatayım artık uykum da yok ama eşimde hadi hadi diyorr rahatsızım ya iki gündür de dinlen diyor geçe bile kaldım kocama kalsa 10 da yatıracaktı beni sabahta çk uykum oluyor ama gece gelmiyor mübarekkk

İyi geceler canlarımmm

iyi geceler sedacim,güzel uykular

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…