- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
masalah Allah uzun omurler versın..
Ben birazdan kuaföre gidicem
Amin cümlemize inşallahh
Süslü kokoş seni ne yaptıracan boya manikür filan mı
napcan kuaforde?Ben birazdan kuaföre gidicem
Harika vallla annem yapardı keteyi bide un filan katarlar arasına
günaydıııııınnnnn
Evet ablacım boya manikür
napcan kuaforde?
hanı su mayalı hamur acıosun ıcıne ıspanak harcını koyup tüplü saclarda pısırsınya onlardan ıste.
Günaydınlarrrrrr şekerrrr
Ohhh ne güzell kokoiş seni
Bazlama değilmi bu ya,keteyi annem mayalardı yuvarlak yapıp ortasına un kavurr koyardı fırında pişirirdi
evet bazlamada denır ama bız yanı bu taraf kete de der.
bazlama yanı
Şimdi oldu her ikiside mideye gidiyor nasılsa
aynen oyle.
sımdı ev subursem asagıdakı komsular uyanırmı acaba?bır an once işlerımı bıtırmek ıstıyorum..
Günaydın canımgünaydıııııınnnnn
Boya ve manikürnapcan kuaforde?
hanı su mayalı hamur acıosun ıcıne ıspanak harcını koyup tüplü saclarda pısırsınya onlardan ıste.
Tatile miDaha çok belli değil ama mayıs'ta kıbrısa gitme durumum var
aynen oyle.
sımdı ev subursem asagıdakı komsular uyanırmı acaba?bır an once işlerımı bıtırmek ıstıyorum..
bugun pargalı ıbrahımın ölum yıldonumunun 1.haftası
(o nasıl oluyorsa artık yılının haftası)
bakalım bu bolumde neler olcek
arkadaslar bu aksam yemekteeeeee ıspanaklı kete var.
hanı su sacda yapılanlardan
yanınada çay
Ben birazdan kuaföre gidicem
kayserılıyım kayserıde yasıyorum..ıkı yılı bıtırdık 3.yıla gırdık evlılıgımızn.
yas 26 25de denılebılır.cunku 88 yılının 12.aynın 28 ınde dogmusum
evdeyım herhangı bır ısle mesgul degılım..
ygsye gırcem acıkogretımden okuycam kazanırsam.yuksekogretıımı.
tabı fırsat bulupta bır dogru duzgun calısamıoyrum.barajı gecerım ınsalah
cocuk yok henuz ama bu sene dusunuyoruz artık.bakalım kısmetse....
kesın rabıa cınlatmıstır...yok ya ne korkması..
dıyorumya gorumcemler 15 tatıl dıye geldıler ankaradan daha 20 gun burdalar.onlar olunca gıremıyorum sıteye cocukları alıyor laptobu.
bende onlar uyuyorken gıreyım bı kendımı unutturmuyum dedım.
benım kulagımı cınlatanlara slm soyle
Günaydınlarrrrrrr ballı lokumlarrrrr
beklıyım barı.
bende guzellık merkezıne gıdıp sogukradyofrekans yaptırmak ıstıyorum ama ıse yararmı bılmıyorum...:26:
Günaydın canım
Boya ve manikür
Tatile mi
Daha erken bence:26:
beklıyım barı.
bende guzellık merkezıne gıdıp sogukradyofrekans yaptırmak ıstıyorum ama ıse yararmı bılmıyorum...:26:
ayy evet asıl bu akşam çok heyecanlı olacak akşamı sabırsızlıkla bekliyorumm :26:
ohh süprrrrbende kıymalı patitis yemeği yaptım bugüne kalsın dye malum muhteşem var evde de işlerim var bari yemek hazır olsun bu akşama didim..
ohh süslen bakalımm bende gidicem de fırsat bulsamm geçen kaşlarımı kendim aldım manikürümü de genelde evde kendim yapıyorum ama kuaförde daha iyi oluyor da haftasonu vakit yaratamıyorum.
ayy sen çok küçükmüşsün kardeşimle yaşıtsın 25 olmadın kız sen daha kardeşim ocak doğumlu girdi 25 yaşına sende aralıkta giricen.
aa sende fazla olamıcan yanii bende işyerinde yoğunumm c.tesi annem gelecek 1 hafta belki daha fazal da kalacak akşamda giremem yanii gündüz arada gelmeye çalışıcam.
Günaydınnnn
ayy evet asıl bu akşam çok heyecanlı olacak akşamı sabırsızlıkla bekliyorumm :26:
ohh süprrrrbende kıymalı patitis yemeği yaptım bugüne kalsın dye malum muhteşem var evde de işlerim var bari yemek hazır olsun bu akşama didim..
ohh süslen bakalımm bende gidicem de fırsat bulsamm geçen kaşlarımı kendim aldım manikürümü de genelde evde kendim yapıyorum ama kuaförde daha iyi oluyor da haftasonu vakit yaratamıyorum.
ayy sen çok küçükmüşsün kardeşimle yaşıtsın 25 olmadın kız sen daha kardeşim ocak doğumlu girdi 25 yaşına sende aralıkta giricen.
aa sende fazla olamıcan yanii bende işyerinde yoğunumm c.tesi annem gelecek 1 hafta belki daha fazal da kalacak akşamda giremem yanii gündüz arada gelmeye çalışıcam.
Günaydınnnn
ömür ödevi yine bitirdikama nevos beni yari yolda birakip kacti sikayetciyim nevosdan
yarin nevosa 50 sayfa ödev ver bende onu birakip kacacagim
iyi geceler topic
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?