Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydıııııınnnnn
Günaydın canım
napcan kuaforde?

hanı su mayalı hamur acıosun ıcıne ıspanak harcını koyup tüplü saclarda pısırsınya onlardan ıste.
Boya ve manikür
Daha çok belli değil ama mayıs'ta kıbrısa gitme durumum var
Tatile mi
aynen oyle.

sımdı ev subursem asagıdakı komsular uyanırmı acaba?bır an once işlerımı bıtırmek ıstıyorum..

Daha erken bence:26:

beklıyım barı.

bende guzellık merkezıne gıdıp sogukradyofrekans yaptırmak ıstıyorum ama ıse yararmı bılmıyorum...:26:

bugun pargalı ıbrahımın ölum yıldonumunun 1.haftası
(o nasıl oluyorsa artık yılının haftası)

bakalım bu bolumde neler olcek

ayy evet asıl bu akşam çok heyecanlı olacak akşamı sabırsızlıkla bekliyorumm :26:

arkadaslar bu aksam yemekteeeeee ıspanaklı kete var.

hanı su sacda yapılanlardan
yanınada çay

ohh süprrrr bende kıymalı patitis yemeği yaptım bugüne kalsın dye malum muhteşem var evde de işlerim var bari yemek hazır olsun bu akşama didim..

Ben birazdan kuaföre gidicem

ohh süslen bakalımm bende gidicem de fırsat bulsamm geçen kaşlarımı kendim aldım manikürümü de genelde evde kendim yapıyorum ama kuaförde daha iyi oluyor da haftasonu vakit yaratamıyorum.

ayy sen çok küçükmüşsün kardeşimle yaşıtsın 25 olmadın kız sen daha kardeşim ocak doğumlu girdi 25 yaşına sende aralıkta giricen.

aa sende fazla olamıcan yanii bende işyerinde yoğunumm c.tesi annem gelecek 1 hafta belki daha fazal da kalacak akşamda giremem yanii gündüz arada gelmeye çalışıcam.

Günaydınlarrrrrrr ballı lokumlarrrrr

Günaydınnnn

eveett anacım ben daha bebekimsevin beni

Kızlarr bi bakınayım dedim öğrenciler çıkacaklar derse girince yine kitaplara başlıcaz dün de baya iş hallettim.Kahvaltımı ettim ilacımı içtm regl halen yok ve oynatmaya az kaldı dün eşime çattım durdum durduk yere kavga çıkardım adam hala aşkııımmm diyor yaa alem valla anlıyor aslında neden böyle olduğumu da ondan hoş görüyor. İyi ki çalışıyorum bir mesleğim var da kafamı dağıtıyorumm.. Hadi gittim ben görüşürüz.

Gel beraber gidelim seda

ömür ödevi yine bitirdik ama nevos beni yari yolda birakip kacti sikayetciyim nevosdan

yarin nevosa 50 sayfa ödev ver bende onu birakip kacacagim

iyi geceler topic

Bu topicte herkes bilir hiç habersiz çıkmadım netim kesildi
Herkese günaydın Ama kaçıyorum

Gğnaydınlarrrrrrr ne habersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…