- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
günaydın ablam
kandiliniz mübarek olsun
Rabiş ömürü gazlıyor ona torpil geçiyorsun diye dün 50 sayfa ödevden bahsedilmiş. Nan üniversitede bile zorla ödev yaptırmıyorlardı. Geçmek isteyen yapıyordu. Ben belki kalmak istiyorum :) Allah allahhhhhhhhh :) Sende beni gazlama sema :)
Abine şikayet ederim
Ayvalık denizi temmuzda bile soğuk oluyo ben üşütmedim sen de üşütmezsin ama bikini değiştir abla
Abine şikayet ederim
Ayvalık denizi temmuzda bile soğuk oluyo ben üşütmedim sen de üşütmezsin ama bikini değiştir abla
Ben gaza gelmem bi kere
Şu sonda olan taş gibi var ya çok değişikmiş:26:
Okumaktan bahsetmiyo cezalı 50 sayfa ödev yapcak başka topikte yakaladımSeninde kandilin mübarek olsum semoşum
Sen niye gaza geliyon gözdoş bırak okumaa özet geçsinler sana
Yedek bikinimi alıyom zaten,şimdidien özledim denşze girmeyi
Tehtitçiiiiiiiii
Günaydın ablacığım. Google Play'daki kk uygulamasını indirdiğim gibi kaldırdım. İnanılmaz zor olmuş. Telefonun normal tarayıcısından giriyorum şifremide kaydettim rahat oldu. Tek sıkıntısı yazılar çok küçük çıkıyor okumakta zorlanıyorumHakkımda atıp tutuyorlar abla kız onlara :)
Ödevimi iptal et gaza gelmediğini anlayalım. Bak biz kardeşiz oyuna gelme :)
maalesef benım memlekette boyle enteresan seyler olmayınca ınternette bakmakla yetınıyorum..
maalesef benım memlekette boyle enteresan seyler olmayınca ınternette bakmakla yetınıyorum..
Okumaktan bahsetmiyo cezalı 50 sayfa ödev yapcak başka topikte yakaladım
Ben değiştirmeden duramam ıslaklığa hiç tahammülüm yoktur
Çok ayıp sayaç çalışır bak
Gezecek tabi başka topiklerideee yok bide bağlasaydınız burada
Gözdoşşşşşşşşşşşşşşş sen gez annem başka topşkleriiiii banada haber verrr bende gelirimmmmm
Hangi marka bu canım netten sipariş veriliyo mu:26:
googlenın gorsellerınden baktım desem kızman demi..:26:
bakıp bakıstırıyım bulursam sana yazayım nette satılıksa..
Sen halı almıycam canım sen alırsın diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?