O ne canım:26::26::26:
Yesbelli değil ama giderim herhalde denizede girerim gitmişken
Git yaptır bence ma iyice araştır bunuda
Kızlarr bi bakınayım dedim öğrenciler çıkacaklar derse girince yine kitaplara başlıcaz dün de baya iş hallettim.Kahvaltımı ettim ilacımı içtm regl halen yok ve oynatmaya az kaldı dün eşime çattım durdum durduk yere kavga çıkardım adam hala aşkııımmm diyor yaa alem valla anlıyor aslında neden böyle olduğumu da ondan hoş görüyor. İyi ki çalışıyorum bir mesleğim var da kafamı dağıtıyorumm.. Hadi gittim ben görüşürüz.
Bu topicte herkes bilir hiç habersiz çıkmadım netim kesildi
Herkese günaydınAma kaçıyorum
Bu topicte herkes bilir hiç habersiz çıkmadım netim kesildi
Kolay gelsinnnnn sana görüşürüzz
Günaydınnnnn hoş geldinnnngüle güle görüşürüzzz
Ateş almayamı geldin yoksaaaa niye gidiyonnnnn
Mayısta orda girilir
Kendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!
Günaydınnnnn semoşşşşş
Deniz suyu biraz soğuk oluyor gerçi o aylarda ama girilir yinede
GünaydınnnnnBu topicte herkes bilir hiç habersiz çıkmadım netim kesildi
Denemekte fayda varfazlalıklarıın ıcın guzel bır yontem.bende basenlerım ıcın ıstıyorum.basen var bendede.ıncelse soyle 3 4 cn yeter bana
Netim gelmiş mi diye bakayım dedim dayanamadım rabia kaçtı deyince yazmadan edemedimŞaibeler olmasın
Kendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!
50 sayfa mı aboooo
Abine şikayet ederimKendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!
Günaydınnnnn semoşşşşş
Deniz suyu biraz soğuk oluyor gerçi o aylarda ama girilir yinede
Rabişte ortalığı karıştırıyor kaçtı diyor yanibenimde sorun oldumu hemen alo diyorum gözdoşa bildiriyorum durumu iyi oluyor
Gğnaydınnnn gözdoşummmmçok azimlisin varya illa okuyacan o kadar sayfayı
Rabiş ömürü gazlıyor ona torpil geçiyorsun diye dün 50 sayfa ödevden bahsedilmiş. Nan üniversitede bile zorla ödev yaptırmıyorlardı. Geçmek isteyen yapıyordu. Ben belki kalmak istiyorum :) Allah allahhhhhhhhh :) Sende beni gazlama sema :)
Rabiş ömürü gazlıyor ona torpil geçiyorsun diye dün 50 sayfa ödevden bahsedilmiş. Nan üniversitede bile zorla ödev yaptırmıyorlardı. Geçmek isteyen yapıyordu. Ben belki kalmak istiyorum :) Allah allahhhhhhhhh :) Sende beni gazlama sema :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?