Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kolay gelsinnnnn sana görüşürüzz

Bu topicte herkes bilir hiç habersiz çıkmadım netim kesildi
Herkese günaydın Ama kaçıyorum

Günaydınnnnn hoş geldinnnn güle güle görüşürüzzz

Ateş almayamı geldin yoksaaaa niye gidiyonnnnn

Kendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!

Netim gelmiş mi diye bakayım dedim dayanamadım rabia kaçtı deyince yazmadan edemedimŞaibeler olmasın

Rabişte ortalığı karıştırıyor kaçtı diyor yani benimde sorun oldumu hemen alo diyorum gözdoşa bildiriyorum durumu iyi oluyor

Kendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!

Gğnaydınnnn gözdoşummmm çok azimlisin varya illa okuyacan o kadar sayfayı

50 sayfa mı aboooo

Rabiş ömürü gazlıyor ona torpil geçiyorsun diye dün 50 sayfa ödevden bahsedilmiş. Nan üniversitede bile zorla ödev yaptırmıyorlardı. Geçmek isteyen yapıyordu. Ben belki kalmak istiyorum :) Allah allahhhhhhhhh :) Sende beni gazlama sema :)

Günaydın ablacığım. Google Play'daki kk uygulamasını indirdiğim gibi kaldırdım. İnanılmaz zor olmuş. Telefonun normal tarayıcısından giriyorum şifremide kaydettim rahat oldu. Tek sıkıntısı yazılar çok küçük çıkıyor okumakta zorlanıyorum Hakkımda atıp tutuyorlar abla kız onlara :)

Ben gaza gelmem bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…