- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Abla ısin açıkcası ailesini tanımıyor 1 sora antonyo bizimle çalışıyor sen rahata alışımızın diyor 2 ama antonyo kendi ayakları üstünde durmayı bilen biri neden aramıza giriolar yaaa bende çalışıyorum sonuçta boş gezmiyor çalışıyor
ahh keşke arkadaşın işlerden başını kaldıramıyor evde de işler var haftasonuda anneciğim geliyor o gitsinn bende bakıma alıcam kendimi
iyiyim canım ben sen iyimisinn..
ara verdim bakınayım dedin gidicem şimdii.
bu azmine hayranımm senin idolümsünnn Gözdooşşş
Çare değil ama ağrısını hafifletmek mümkün...
Nasılbi öğrenemedim migrenli yaşamayı senelerdir
Falıma bakan olaydı iyiydi şahsen çok ihtiyacım var
Falıma bakan olaydı iyiydi şahsen çok ihtiyacım var
kandiliniz mubarek olsun kızlar
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.
İlaçlarlaBaşka tedavisi yok maalesef
kandiliniz mubarek olsun kızlar
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.
Ekle bakim fincanını
ne yapıyosunuz kızlar nasılsınız
Ahh bilsem bakarımda bilmiyorum ki
Hoş geldin berrak nasılsın canım doğuma varmı daha ne zaman olacak
Seninde kandilin mübarek olsun
Sevgicim seninde kandilin mübarek olsun
Benim eve net tekrar bi gelsin de ben tek tek bakıcam hepinize
Benim eve net tekrar bi gelsin de ben tek tek bakıcam hepinize
selam canım sende hg seni yeni gördüm tanışalım bende handan gibi topiğimizin ablasıyım en yaşlınız yani
Ekle didim
selam canım sende hg seni yeni gördüm tanışalım bende handan gibi topiğimizin ablasıyım en yaşlınız yani
İlk ben istiyorum ona göre kimseye söz verme
Eklicem birazdan kaybolma he
Selam.. Hoşbuldum abla29 yaşındayım izmirliyim bekarım filan işte aklıma başka bişey gelmedi :44:
Abla çaktırma bu cadılara ilk sensin listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?