Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

BU aksam geç gelcen kızlar antonyo ile kavitasyona gitcem haberiniz olsun

Bnm babam antonyoya basta karsı çıktı diye antonyonun aileside bana tavır aldı bnm günahım neyse

Antonyoyu niye istemiyr ki baban vardır bir sebebi herhalde

Resmen başımı kesip kaçıp gidesim geliyo

Sessizlik ve karanlık iyi geliyor migrene,bende sinirlenirsem hemen baş ağrım oluyor tansiyonum yükseliyor

Antonyoyu niye istemiyr ki baban vardır bir sebebi herhalde

Sessizlik ve karanlık iyi geliyor migrene,bende sinirlenirsem hemen baş ağrım oluyor tansiyonum yükseliyor

Abla ısin açıkcası ailesini tanımıyor 1 sora antonyo bizimle çalışıyor sen rahata alışımızın diyor 2 ama antonyo kendi ayakları üstünde durmayı bilen biri neden aramıza giriolar yaaa bende çalışıyorum sonuçta boş gezmiyor çalışıyor

Gel beraber gidelim seda

ahh keşke arkadaşın işlerden başını kaldıramıyor evde de işler var haftasonuda anneciğim geliyor o gitsinn bende bakıma alıcam kendimi

Gğnaydınlarrrrrrr ne habersinnnn

iyiyim canım ben sen iyimisinn..

Kolay gelsinnnnn sana görüşürüzz

Günaydınnnnn hoş geldinnnn güle güle görüşürüzzz

Ateş almayamı geldin yoksaaaa niye gidiyonnnnn

ara verdim bakınayım dedin gidicem şimdii.

Kendimi parçalaya parçalaya telefondan hakkımdaki 50 sayfa dedikodusunu okudum! Yakarım bu gezegeni diyorum! Telefondanda olsa geçmişi okurum ben!

bu azmine hayranımm senin idolümsünnn Gözdooşşş

Ben gittim yinee işler beni bekler gelicem arada yineee zaten 15.30 gibi bırakcam liste çıkarmam lazım bir de geciktirenlerinn ancak çıkışa kadar onlar biter. Öptümmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…