Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

netten dün parfüm aldım tam çıkarken saat 6 da falan şimdi baktım kargoya verilmiş,şu mizu var ya metroda falan heryerde reklamı var ,işte ordan.Baya hızlılar.
Güle güle kullan
baktım sımdı.yurtdısından getırılıyormus...degıl benım memleketımde turkıyede bıle yokmus...

özurdılerım memleketım

Aaaaaa yurtdışından getirtelim

yerli malı yurdun malı,herkez onu kullanmalı...

bende cıkayım artık sabah sabah kuru kayısı ve ustunede cıps yedım mıdem bulandı.mıdem bulandı dıye de lımonlu soda içtım ıyce karıstı mıdem.ben en ıyısı su ıcım

Ben birazdan doktora gidiyorum kontrole dönüşte electroworld e uğratacağım babamı modemim hakkın rahmetine kavuştu yenileyip geleyimde şu rabişi döveyim :)

Allah razı olsun ablammBi sen yemişsin kahvaltımdanBenim cezam hafiflemiştirr umarım affettirdimmi ki kendmi:18:Hiç uyumadım devrilcem galiba

Tabi ki şaka niye bağlycam

Şaka yapıyom bende zaten

Ben birazdan doktora gidiyorum kontrole dönüşte electroworld e uğratacağım babamı modemim hakkın rahmetine kavuştu yenileyip geleyimde şu rabişi döveyim :)

Bizimde değişecek herhalde modem arada sapıtıyor

Günaydın bebeklerim
Beni özleyenler barnak kaldırsın

Huuuuuu selammm

Allah razı olsun ablammBi sen yemişsin kahvaltımdanBenim cezam hafiflemiştirr umarım affettirdimmi ki kendmi:18:Hiç uyumadım devrilcem galiba

Kahvaltıdan yemeyen top olsun emi ne güzel hazırlamışsın işte ben doyana kadar yedimmmmm dinlen bari biraz uyuda kendine gel..Nasıl geçti sınavın iyimiydi,annenden haber varmı :26:

Selam hoş geldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…